- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.381
gülüm sen yinede işin sağlama alıp imza neyim attırsaydın konu anneleri olunca erkek milletine pek güven olmuyor :96:kulağına su mu kaçtı da tıkandı o da kötü ağrı yapar vallahi ilaçlara da tabiiki test yaptıktan sonra başlaslm canlarrrrrrrr evimdeyimmmmmmm artık ama yalnız değilim tabi kaynanm bana geldi kalıcak 10 gün felan sonra gidicek tabiki anlaşmalı olarak geldi eşime dedim dha fazla çekemem diye:76:
siz naptınız kızlar bide benim kulağım tıkandı doktora gittim antibyotik felan birsürü ilaç verdi hatta film istedi neyse benim şuan 22.günüm sizce yarın test yapsam çıkarmı ilaçlara başlıycam ona göre yani olması imkansız gibi ama yinede test yapıp başlayım dimi ?
ay sizleri çok özledim valla hepinizi öpt akşam açarım yine öpt sizi
şu beyaz şeyleri sallayanlar varya normal teslim bayrağı sallıyorlar sanıyordum şimdi dikkatli baktım da biri alt biri üst sallıyormuş ilahi ne diyeyim:90:ayy ne güzel şeyler bunlar şimdi sendne gördüm,farketmemiştim :82:
bu kimin doniiiheeyyoo :92:
ayy hemşiree:94: tam bizlik :86:
cööh ee
hepsini kullanasım var ya çok şekerler :78::97: :89:
izin veren olsa 24 saat kalkmayacağım da bende nerde o kader çoooook yorgunum çooook :95:günaydın zorummmmmmmmmmmmmmm
nasılsın bakalımmm evet baya erkencisin bugün ben uyumuşum ben artık psikopata bağladığım için habire uyumak istiyorum hiç bişey düşünmemek için :86:
bacım sigara sende de mi var?hamile kalınca ne olacak kara kara düşünüyorum inan ki ama bırakmak için çok faydalı bilgiler aldım daha denemedim korunmayı bırakınca başlayacağım bakalım becerebilecek miyim?:81:pişt:94: ben geldim nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz yavvvv kahvemi yaptım sigaramı yaktı ohh keyif yapıorum ama kimse yok :97: şöle iki lafın belini kırsaydık yavvvvvvv
gunaydin kizanlar.
su teknolojinin gozunu seveyim yaw.
demokrasi de careler tukenmez diye bosuna dememisler.
firsatim olunca msn de yukletwcegim tele.
en onemli sey yok ayol :))
ben geldim hadi siz nerdesiniz?
ben de bi keyif kahvesi alayim zorum canim cekti sen yazinca.
flancim gunaydin hosgeldin canim
ben sana yollarım kız kahve nasıl alıosun orta deme kuşum
ay artık dünyaya pembegözlüklerle bakalım kızlar bebişimiz olucak birsürü hayatımız çok güzel sorunsuz huzrlu ve mutluyuzzzzzzzzz:103::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?