Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar erkenciiyim tabi hemşirelik kolay değil 8 de ayaktaydım:94:

aysencim nbr yavru iiyimisin cnm napıoyon?ay evt toplaşalım artık yav iice kopmuştuk herkes yuvasına döndü artık :92:

ya ben test felan yapmadım ilaca başlıycam buarada aman zaten birşey olduğunu sanmıyorum nerde bizde o şans neyse hadi evimi toplucam sonra gelicem tekrar öpt siziiiiiiiiiiiiii:86::82:

günaydın zorummmmmmmmmmmmmmm
nasılsın bakalımmm evet baya erkencisin bugün ben uyumuşum ben artık psikopata bağladığım için habire uyumak istiyorum hiç bişey düşünmemek için :86:

pişt:94: ben geldim nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz yavvvv kahvemi yaptım sigaramı yaktı ohh keyif yapıorum ama kimse yok :97: şöle iki lafın belini kırsaydık yavvvvvvv

gunaydin kizanlar.
su teknolojinin gozunu seveyim yaw.
demokraside careler tukenmez diye bosuna dememisler.
firsatim olunca msn de yukletecegim tele.
en onemli sey yok ayol :))
ben geldim hadi siz nerdesiniz?
ben de bi keyif kahvesi alayim zorum canim cekti sen yazinca.

Son düzenleme:
gülüm sen yinede işin sağlama alıp imza neyim attırsaydın konu anneleri olunca erkek milletine pek güven olmuyor :96:kulağına su mu kaçtı da tıkandı o da kötü ağrı yapar vallahi ilaçlara da tabiiki test yaptıktan sonra başla
şu beyaz şeyleri sallayanlar varya normal teslim bayrağı sallıyorlar sanıyordum şimdi dikkatli baktım da biri alt biri üst sallıyormuş ilahi ne diyeyim:90:
günaydın zorummmmmmmmmmmmmmm
nasılsın bakalımmm evet baya erkencisin bugün ben uyumuşum ben artık psikopata bağladığım için habire uyumak istiyorum hiç bişey düşünmemek için :86:
izin veren olsa 24 saat kalkmayacağım da bende nerde o kader çoooook yorgunum çooook :95:
pişt:94: ben geldim nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz yavvvv kahvemi yaptım sigaramı yaktı ohh keyif yapıorum ama kimse yok :97: şöle iki lafın belini kırsaydık yavvvvvvv
bacım sigara sende de mi var?hamile kalınca ne olacak kara kara düşünüyorum inan ki ama bırakmak için çok faydalı bilgiler aldım daha denemedim korunmayı bırakınca başlayacağım bakalım becerebilecek miyim?:81:

günaydın canım dur bende bir kahve yapayım kendime

yarın öğlen dr randevusu var belki hafta sonu giremem malum tek izin günüm ama pazartesi Allah'tan bir mani olmazsa son durumu yazarım:94:

heyo portakalımmmmmm falncımmmmmmmmmm napısounuz canlar oh be denk geldik yav :92:

afiyet olsun portakalım fal kapat bide fal bakayım sana atasın bi beşlik bakayım güzel gacı falına bebek yoldamı söyliyim sana:86:

flancım sigara var kuşum bebek olana kadarda bırakmaya niyetim yok valla bi olsunda ozaman bakarıs ya aman bi o var zaten :87:

selam canlar buluştuk herhalll zanımmcaaa :86:

nabersiniz bakalım bende sigaramı yaktım ama kahve yapacak halim bile yok
biri banada yollasın :92:

ay artık dünyaya pembegözlüklerle bakalım kızlar bebişimiz olucak birsürü hayatımız çok güzel sorunsuz huzrlu ve mutluyuzzzzzzzzz:103::124:

ay artık dünyaya pembegözlüklerle bakalım kızlar bebişimiz olucak birsürü hayatımız çok güzel sorunsuz huzrlu ve mutluyuzzzzzzzzz:103::124:

uleynn zorum ben gözlüklerimi bulamadımmmm
varyaaa yalanda olsa pembe gözlükle bile bakamıyorum hayataaa görüyosun demi

anca bunu buldum :82:
içim gibi kara gözlük :82:

portakal nereye kaçtın kızzzzzzzzz hemen acil donun kalmış bişi düşürmüşün kaçarken:92:

ay bunlarda yapıştı kaldı sürekli kullanmak istiyorum:76::82::125::123::121::130::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…