Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bende kaçayım kızlar
markete gideyimde yemeklik bişielr alayım sonra yemek derdi başlar
kendimi mutfaga verince kafam dağılıyo biraz zorlada olsa yapıyorum :111:

kızlar yazdım çıktım gelmişsiniz çıktım derken tamamen çıkmadım sigarayla ilgili bir topik varda oraya gittiydim güzel fikirler var kızlar denemekte fayda var ara ara bakın isterseniz

oh muhabbetler edilmiş de gidilmiş bile yetişemedim :96:
bu ikonlara da bayıldım ben de kullanıcam :98: :92::88:
bu arada ruh halim hiç iyi değil kızlar kendimden korkuyorum valla yani bilsem ne olacağını anne olamayacaksam kabullenmeye çalışırım hayatımı ona göre şekillendiririm (o da nasıl olacaksa kocamı boşamakla başlarım herhalde ) bu belirsizliğe dayanamıyorum artık gerçekten Allah hepimize sabır versin..

Kizlar ben geldim biraz zaman aliyor gelmek
tancredi hic yakismiyor bu ruh hali
yapma boyle,biraz zaman alabilir ama olacak bir gun..
bu yolda belki cok paralar dokecegiz belki hayal kirikliklarimiz bi sure daha devam edecek ama butun bunlari unutturacak mis kokulu meleklerimiz gelecek bir gun.inancini kaybetme kendini neye inandirirsan onu yasarsin.biz anne olacagimiza inaniyoruz onun icin burdayiz,birbirimizle bu sIkIntILaRI paylasmak bir nebze de olsun moral bulmak icin burdayiz.canim benim uzulme guzel seyler dusun.

Son düzenleme:
tühh ben dö...ümü kaldirp gelene kadar sohbetler edilmis,kahveler icilmisgeldim kimsecikler kalmamis( öpüyorum hepinizi kizlar

cnm gel sen ben sanada kahve yaparım denk gelemedik ama yarın kahveye beklerim:80:

cnm şuan hepimiz aynı durumdayız ama yapıcak elden gelen bişi yok bir arkadaşım tüp yaptırmıştı ve tutmamış yani sonuçta olucaksa hertürlü olur olmucaksa napalım yav ölüm yokya sonunda nasip der geçeriz Allah sağlık versin en önemlisi o cnm üzülmek yok :92:

pişt nbr yavru naptın kolayladınmı işlerini cnm :82:

aysece napıon cnm bebişin nasıl cnm bulmuşkens eni sorayım nekadar yaptırdın doktorun kimdi cnm?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz zaman zaman ama ne yapalım bu da bizlerin imtihanı deyip avunuyoruz
bebklerimizden konuştuğumuz günlerde gelecek
kocayı boşamaksa benim şu an boşamam lazımdı :86:

:123:
nere gittin sana çiçeğimle gelmiştim :79:

İyi akşamlar kızlar.
zorum işleri kolayladım 1saat içinde ama sonra da başka nedenlerden dolayı giremedim.6da da mesai bitti zaten

aysencim çok özledim seni de canım msnde denk gelmiyoruz.Burda da denk gelmiyoruz gerçi de..

skopricim sen nasılsın cnm?

kızlar bende geldim aranıza.bende bebek düşüncesini atamıyorum doktor psikolşijik artık sneinki diyor.3 yıl oldu hala yok ebbeğim ama 1 yıl sartklar gereği eşimden ayrı yaşamak zorunda kaldım.kavuşalı 4 ay oldu hala bebek yok.bide ben yıllardır pcos hastasıyım...başınızı ağrıttım kusura bakmayın.ya bu bebeği nasıl unutacam...

hey yavrii nediyon bakalım prenses nasıl

biz iyiyiz bacimseni sormaliiiben evdeyim istee bayramim 2.günü kontrolüm var bakalim prenses nasil görücez:92:

iyiyim sekerr bildigin gibi iste..gece ku$u olarak burdayimmmm

aramiza hosgelmissininsallah rabbim en yakin zamanda sanada bir bebek nasip eder insallah canimve diger arkadaslarimaa

günaydınnnnn ben birazdan dr gidiyorum kızlar kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ve çok korkuyorum erken gelebilirsem yazarım :94:

günaydın canlar yine sbh esti test yapayım dedim yok ya bende bi gariplik var ben bhcg hormonunu zerre kadar taşımıorum nasıl bir bünye bu ya kadınmıyım ben kafam karıştı hiçmi çıkmaz abicim bukadar zaman yav :88::84:

neyse siz naptınız ilkay hoşgeldin cnm aramıza umarım hemencik hamile kalırsın..

günaydın canım o ne hormonu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…