- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.421
aysenim kuşum gelmişsin ama bende heşirelik görevimi yapıodum şeker ölçtüm hastamın:94: gerçi ben ondan daha hastayım çarpıntım var sinirsel beni hasta etti kadın biran önce gitsede rahat etsem valla.
test olayına gelince kuşum kulağım tıkalı biliosun ve sanırım öle önemsiz bişi değilmiş östaki bilmemne bişiler dedi adam antbiyotik felan kullanıorum ondan evdede vardı yapayım dedim yav bişide olsa bari ölesine işte sen naptın bacım temizliğemi vurucan kendini bugün hadi denk geliris inşallah ben kahve yapıcam isteyen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı????:92:
pişt:94: naber kızlarr kimse yokmuuuuuuuuuuuuu
esselam kk nın en güzel kişilikli en sabırlı en olgun ve yorgun savaşçıları :92:
nasılsınız bakalım
portim seni açık ve aşada görmek ne güzel
zorum sende test yapmışsın amann hayret ettim sen böle erkenden test mest yapmazdın emme :86:
o hormonnun bizde nüksetmesine çok az zaman kaldı :81:
flancım postu sermeye gidiyosunuz herhalde :82:
hiç kasma kendini bak bizleri düşün öyle alıştıkki artık hiç aklımıza bile gelmiyo nasıl serecegimiz
skorcum hala geceleri takılmaya devam ediyosun bakıyorumda hamilelik bile seni yıldırmadın :128::128:
gidiyom geliyom kimse uğramamış yahuuu
benimde moralim bozuldu biliyosunuz dayımın karısı yengem hamileydi 40 yaşından sonra
bugün sbahatan beri sancısı tutmuş hastane hastane dolaşmışlar kadını apandist ameliyatına alıyolarmış son kez doktor görsün demişler kadındoğumcu bi bakmış ki suyu gelmiş doğum başlamış
daha 5,5 aylık
doğurmuş 560 gr yavrum kuvezdeymiş inşlhh yaşar
cok gecmis olsun canim.insallah bebek ya$ar.doktorlar ya$ayip ya$amayacagi hakkinda bir sey diyo mu.üzüldüm simdi bugun okudugun ikinci kötü haber bebekle ilgili off icim daraldi..
İyi geceler kızlar
Aysencim geçmiş olsun canım,bebek için üzüldüm daha çok küçücük ya kıyamam inşallah Allah ömür verir.İnşallah bişey olmaz canım içim burkuldu.Allah yardım etsin.
Bu arada bugün işteyken 11den sonra giremedim bir daha.Başkasının ağından wifi ile bağlanıyorum ya ben,internet ağında problem vardı sanırım bağlanamadım.Ona da sinir oldum.
Sabah en son mesajımı yazdıktan sonra çat diye adet oldum,ne ağrı ne bişey anlamadım.Aslında bir iki gün önce sinyal vermişte ben daha çok erken diye beklemiyordum hemen adet olmayı.Ne lekelenme ne bişey çat diye geldi kırmızılar.
Doktoru aradım hemen erken geldi diye..
O da ilaç kullandığım için olabileceğini normal olduğunu söyledi.
Pazartesiye muayene için gidiyorum,bakalım duruma göre bu ay ne olacak göreceğiz.
Bi taraftan şok oldum adet olduğuma bi taraftan da sevindim en azından bayrama kalmadan geldi diye,inşallah bi hayır vardır bunda da..tesellim bu şimdilik..
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?