- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.461
benım adetım her ayın 28 de oluyor hıc gecıkmedı sımdıye kadar zaten bebısı sadece ben ıstıyorum esım henuz hazır değılmıs kendılerısabah sabah burda bı calısanla tartıstım ondan canım sıkkın sankı bugun herkez ustume gelıyor
kızlar çok garip ama sol tarafımda hep bir hareketlilik hissediyorum kafayımı yiyorumCADIARZU
cnm ilk hamileliğin niye sonlandı karnındamı ölmüştü bebişinint baktım kızlar hamileysem 4 hafta 2 güünlük meleğim inş hamileysem bu sefer meleğimin küçük kalbinin attığını duymak kısmet olur:Saruboceq:ve sağlıklı sıhatli onu kucağıma almak görmek inş. rabbim her isteyene en kısa zamanda nasip etsin meleklerini
hazır değilmiş ona ıyı bır gelecek hazırlamak ıstıyormus ama benım yasım 28 subatda 29 olucam yasım gecıyor bebısım bana teyze dıcek bu gıdısle
hazır değilmiş ona ıyı bır gelecek hazırlamak ıstıyormus ama benım yasım 28 subatda 29 olucam yasım gecıyor bebısım bana teyze dıcek bu gıdısle
cnm ilk hamileliğin niye sonlandı karnındamı ölmüştü bebişin
portakacım yaaaaaaaaaaaaaa seni görünce taze sıkılmış çok canım çekti testi felan unutum bana 1 bardak uzatı ver :sm_cool:
Nasıl her ayın 28inde oluyor?Kaç günde bir oluyorsun ve son adet tarihin neydi?benım adetım her ayın 28 de oluyor hıc gecıkmedı sımdıye kadar zaten bebısı sadece ben ıstıyorum esım henuz hazır değılmıs kendılerısabah sabah burda bı calısanla tartıstım ondan canım sıkkın sankı bugun herkez ustume gelıyor
kızlar çok garip ama sol tarafımda hep bir hareketlilik hissediyorum kafayımı yiyorumCADIARZU
selam güzeller ben geldimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?