Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

delikafaduldenayyyyyyyyyyyyy canım ne görsem çekiyor kızlar hamileysem 90 kilo olurum ilk bebişte 2 ayda 4 kilo almıştım meleğim beni hiç rahatsız etmemişti yine melek olrak geldiği gibi uçtu bebşim

benım adetım her ayın 28 de oluyor hıc gecıkmedı sımdıye kadar zaten bebısı sadece ben ıstıyorum esım henuz hazır değılmıs kendılerı sabah sabah burda bı calısanla tartıstım ondan canım sıkkın sankı bugun herkez ustume gelıyor

int baktım kızlar hamileysem 4 hafta 2 güünlük meleğim inş hamileysem bu sefer meleğimin küçük kalbinin attığını duymak kısmet olur:Saruboceq:ve sağlıklı sıhatli onu kucağıma almak görmek inş. rabbim her isteyene en kısa zamanda nasip etsin meleklerini

mehtapçım sen üzülme cnm mutlaka ikna olur sen öle bebekleri göster bebekli ailelere falan gidin canı çeksin:)
zeynepçim inşallah cnm hayırlısıyla sağlıkla gelmiştir meleğin cnm ama tabi öğrenmenin yolu var test yap cnm sevinelim şurda yaa

:umursamaz:

İşte herkezin başına geliyor.Canını sıkma bence
Bu güzel duyguyu yaşamayı eşin neden istemiyor ki:umursamaz:

zoxx canım yapsamda çıkmaz ilkinden biliyorum 2 gün geçe yapmıştım çıkmamıştı pembeciğimin hesabına göre 3 gün geçiyor yarın sabahı beklemek istiyorum emin olmak için ateşim hala 36,7 canım 36,1 diye yanlış bakmışım 7 yi 1 sanmışım ama dahada artmadı

hazır değilmiş ona ıyı bır gelecek hazırlamak ıstıyormus ama benım yasım 28 subatda 29 olucam yasım gecıyor bebısım bana teyze dıcek bu gıdısle

cnm ilk hamileliğin niye sonlandı karnındamı ölmüştü bebişin

kızlar adamda kafayı yicek iyice dengesizleştim ben olur olmaz yerden hırt çıkarıp ağlıyorum aradı bana oldunmu adet gelen varmı diyor akşam sen kesin hamilesin yine tuhaflaştın dedi adetmidir nedir olda kurtulalım diyor her ay aynı stres herif de delirdidelikafadulden

hazır değilmiş ona ıyı bır gelecek hazırlamak ıstıyormus ama benım yasım 28 subatda 29 olucam yasım gecıyor bebısım bana teyze dıcek bu gıdısle

mehtapçım aynı yaşlardayız cnm ama eğer böyle gelecek derse zaten onlar hiç bitmes hepimiz isteris güzel bir gelecek of bu erkekleri anlamak zorrr

ayy kızlar çok heyecan yaptım inş. pozitif çıkarda adamın yüzünü görmek nasip olur artık adamda inanamayacak her ay beni çekmekten gına geldi

portakacım yaaaaaaaaaaaaaa seni görünce taze sıkılmış çok canım çekti testi felan unutum bana 1 bardak uzatı ver :sm_cool:

Afiyet olsun cnm

Nasıl her ayın 28inde oluyor?Kaç günde bir oluyorsun ve son adet tarihin neydi?
iş yerinde zaman zaman malesef oluyor öyle tatsızlıklar.Kimse için canını sıkmaya değmez,insanları o kadar önemsememelisin.

kızlar çok garip ama sol tarafımda hep bir hareketlilik hissediyorum kafayımı yiyorumCADIARZU

kıs delirdin iyice sen delikafadulden bi test yap da sen de rahatla bizde rahatlayalım

Geç yazıyorum kusura bakmayın kızlar işler biraz yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…