Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar yumurtlama testlerini diye alacağım yani adı ne ve fiyatı ne kadar, bir test tek kullanımlıkmı?

canım yumurtlama testlerinin içinde genelde 5 adet oluyor fiyatı tam hatırlamıyorum ama 35TL civarıydı sanırım ben birkaç kere fortel marka almıştım. Yumurtlama günlerine yakın yapıyorsun. Adetlerin düzenliyse işe yarayabilir ama düzensizse ne zaman yumurtladığını saptamak biraz zor en garantisi doktorla birlikte yumurta takip yaptırmak
umarım bu bilgiler faydalı olmuştur :80:

slm canlarrrrr ay sabahtan çıktım evden ama aklım hep portakaldadı bugün açıklanmamış hala yaa inşallah yarın güzel hberlele uyanırızzzzzzzz halayla uyanırızzzzzz tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::92:

Günaydın kızlar,işe gitmeden yazayım dedim, dün akşam özelde yaptırdığım sonuç açıklandı devletin sonucu hala bekliyor.

Sonucum 0.139 malesef olmadı.Çok üzüldüm sonuçla birlikte başım ağrımaya başladı üzüntüden yattım kalktım hala çok şiddetli bi başağrısı çekiyorum.

hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar,işe gitmeden yazayım dedim, dün akşam özelde yaptırdığım sonuç açıklandı devletin sonucu hala bekliyor.

Sonucum 0.139 malesef olmadı.Çok üzüldüm sonuçla birlikte başım ağrımaya başladı üzüntüden yattım kalktım hala çok şiddetli bi başağrısı çekiyorum.

hepinizi öpüyorum

canım benim biliyorsun aldığımız ilaçlarla zaten yeterince sağlığımızı tehlikeye atıyoruz OHSS sendromunu duymuşsundur. Bir de kendimize psikolojik baskı yaparsak özellikle 50li yaşlardan sonra ciddi sıkıntılarımız olur. Bunları doktordan her gidişimde duyuyorum. Aşılama yapınca insan gerçekten heyecanlanıyor ama bu işlem ne bir şeyin sonu ne de başlangıcı zaten tutma olaşılığı çok düşük bir olay. Şansı en fazla %20. Normal yolla tutma şansı kadar bile değil. O yüzden hiç canını sıkma normal geçen bir aydan farksız kabul et bu ayı. Hayırsız olan herşey uzak dursun hepimizden

hepinizi öpüyorum

olsun ne yapalım öbür aya inşallah üzgünsün kuzum biliyorum ama yıkılmayacağız değil mi?biz yanındayız bir tanem

esselam canlar nasılsınız bakalım
portim mesajı yeni okudum :34: birazdan araştırmaya başlıycam :34:
bende bugün doktora gittim rahim filmini gösterdim temiz dedi eşimin testlerine baktı bu sonuçlarla sana bişey uygulamamız olmaz dedi.bende zaten eşimin spermeleri yükselen kadar düzenli adet olmak için ilaç istiycektim dedim.cyclo progynova verdi herhalde porti sanada vermişti bu ilaçtan daha önce.
yumurtaları güçlendirir düzenli adet oldurur dedi.bi ilacım daha oldu vesselam :37:
tiroid hapımıda aldım onuda düzenli içicem artık bu iş böyle gitmiycek.ee birde glokofenim var tabi :24:
adetimde hala sökülemedi gitti ama acayip ağrım var geldiğimden beri yatıyodum.şimci eşimi gönderdim işe sabaha kadar tek tabancayım :94:

porti şimdi bu ilaca 5 gün başlıycam ama ben bugünü adetten saycammı
acep?:26:
amma uzun yazdım he :61:

esselam canlar nasılsınız bakalım
portim mesajı yeni okudum :34: birazdan araştırmaya başlıycam :34:
bende bugün doktora gittim rahim filmini gösterdim temiz dedi eşimin testlerine baktı bu sonuçlarla sana bişey uygulamamız olmaz dedi.bende zaten eşimin spermeleri yükselen kadar düzenli adet olmak için ilaç istiycektim dedim.cyclo progynova verdi herhalde porti sanada vermişti bu ilaçtan daha önce.
yumurtaları güçlendirir düzenli adet oldurur dedi.bi ilacım daha oldu vesselam :37:
tiroid hapımıda aldım onuda düzenli içicem artık bu iş böyle gitmiycek.ee birde glokofenim var tabi :24:
adetimde hala sökülemedi gitti ama acayip ağrım var geldiğimden beri yatıyodum.şimci eşimi gönderdim işe sabaha kadar tek tabancayım :94:

porti şimdi bu ilaca 5 gün başlıycam ama ben bugünü adetten saycammı
acep?:26:
amma uzun yazdım he :61:

aysencim ben de glucofen kullanıyordum bıraktım biliyorum çok iyi bir ilaçmış ama her gün ilaç almak beni sinir ediyo unutuyorum sonra kendimi suçlu hissediyorum en iyisi bırakmak dedim kendi kendime :27: bende böyle bir insan çeşidiyim işte :76:

Back
X