- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.641
portim ne yaptın kuzum
snei bekliyorum çamaşırlar makinede bekliyo
snei bekliyorum çamaşırlar makinede bekliyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar portinin sonucu çıkmamış haber verirsin dedi
gelişmeleri yazarım ben inşlhh
kızlar yumurtlama testlerini diye alacağım yani adı ne ve fiyatı ne kadar, bir test tek kullanımlıkmı?
kızlar portimin değeri 1 çıkmış malesef negatifff![]()
![]()
![]()
![]()
üzülmek yılmak yıkılmak yok engelleri birgün aşıcaz hep beraber
kızlar portimin değeri 1 çıkmış malesef negatifff![]()
![]()
![]()
![]()
üzülmek yılmak yıkılmak yok engelleri birgün aşıcaz hep beraber
Günaydın kızlar,işe gitmeden yazayım dedim, dün akşam özelde yaptırdığım sonuç açıklandı devletin sonucu hala bekliyor.
Sonucum 0.139 malesef olmadı.Çok üzüldüm sonuçla birlikte başım ağrımaya başladı üzüntüden yattım kalktım hala çok şiddetli bi başağrısı çekiyorum.
hepinizi öpüyorum
Günaydın kızlar,işe gitmeden yazayım dedim, dün akşam özelde yaptırdığım sonuç açıklandı devletin sonucu hala bekliyor.
Sonucum 0.139 malesef olmadı.Çok üzüldüm sonuçla birlikte başım ağrımaya başladı üzüntüden yattım kalktım hala çok şiddetli bi başağrısı çekiyorum.
hepinizi öpüyorum
esselam canlar nasılsınız bakalım
portim mesajı yeni okudumbirazdan araştırmaya başlıycam
bende bugün doktora gittim rahim filmini gösterdim temiz dedi eşimin testlerine baktı bu sonuçlarla sana bişey uygulamamız olmaz dedi.bende zaten eşimin spermeleri yükselen kadar düzenli adet olmak için ilaç istiycektim dedim.cyclo progynova verdi herhalde porti sanada vermişti bu ilaçtan daha önce.
yumurtaları güçlendirir düzenli adet oldurur dedi.bi ilacım daha oldu vesselam
tiroid hapımıda aldım onuda düzenli içicem artık bu iş böyle gitmiycek.ee birde glokofenim var tabi
adetimde hala sökülemedi gitti ama acayip ağrım var geldiğimden beri yatıyodum.şimci eşimi gönderdim işe sabaha kadar tek tabancayım :94:
porti şimdi bu ilaca 5 gün başlıycam ama ben bugünü adetten saycammı
acep?:26:
amma uzun yazdım he![]()