- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.621
İyi akşamlar Kızlar hepinize desteğinizden ve ilginizden dolayı tek tek teşekkür ederim.
Çok sıktım sizi biliyorum ama gerçekten son günler geçmek bilmiyor heran aklımda hep o var.
Şimdi karın ağrım başladı hafif hafif sanırım adet olacağım bu defa da olmadı.Bişey daha var,ben vajinadan progestan kullanıyordum ya..gündüzden beri her tuvalete gittiğimde onlar düşüyor parça parça sabun gibi donmuşlar zaten içerde.Adet başlayacağı için olabilir mi diye düşünüyorum,inşallah yanılıyorumdur.
flancım ve sezencim cumartesiyi bekleyemicem sanırım kızlar,Allah kısmet ederse perşembe test yaptırmayı düşünüyorum.
Flanım gelişmelerini okudum,hayırlısı olsun canım.
prensesim çok sevindim filmin temiz çıkmasın,inşalalh en kısa zamanda gelir meleğin.Tüm kalbimle istiyorum bunu.
zorum canım sen nasılsın kuşum görüşemedik yine.Kafam bi dünya valla çok düşünceliyim nereye baksam hep var mı yok mu diye düşünüyorum dalıyorum.
tancredi sen nasılsın cnm?
Hepinizi öptüm ,Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin
seninde canım hepimizin az kaldı porticim ama sonuç kötüde olsa üzülme hemi tatlım insan çok büyük baklayince çok yıkılıyo üzüllme hep iyi düşün iyi olsun