Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İyi geceleerrr.İşte kızımın bugün ki hali. Etek portakalsuyu teyzemizden hediyeee.Tshirtümüz de vardı ama o biraz büyük şimdilik.Teşekkürler Portakal teyzesiiii.

293_CIMG3056.jpg

canım benim biliyorsun aldığımız ilaçlarla zaten yeterince sağlığımızı tehlikeye atıyoruz OHSS sendromunu duymuşsundur. Bir de kendimize psikolojik baskı yaparsak özellikle 50li yaşlardan sonra ciddi sıkıntılarımız olur. Bunları doktordan her gidişimde duyuyorum. Aşılama yapınca insan gerçekten heyecanlanıyor ama bu işlem ne bir şeyin sonu ne de başlangıcı zaten tutma olaşılığı çok düşük bir olay. Şansı en fazla %20. Normal yolla tutma şansı kadar bile değil. O yüzden hiç canını sıkma normal geçen bir aydan farksız kabul et bu ayı. Hayırsız olan herşey uzak dursun hepimizden

Ben yalnızken kötü oluyorum aslında,özelikle iş yerinde çok kafama takıyorum boş olunca.
İnsan alışıyo zaten zamanla herşeye..
Bakalım bi süre doktora gitmeyeceğim biraz dinlensin vucudum.
Sizlerden güzel haber almak için dua edicem

olsun ne yapalım öbür aya inşallah üzgünsün kuzum biliyorum ama yıkılmayacağız değil mi?biz yanındayız bir tanem

Çok teşekkür ederim canım biliyorum yanımda olduğunuzu hissediyorum,iyiki varsınız sizinle moral buluyorum

esselam canlar nasılsınız bakalım
portim mesajı yeni okudum :34: birazdan araştırmaya başlıycam :34:
bende bugün doktora gittim rahim filmini gösterdim temiz dedi eşimin testlerine baktı bu sonuçlarla sana bişey uygulamamız olmaz dedi.bende zaten eşimin spermeleri yükselen kadar düzenli adet olmak için ilaç istiycektim dedim.cyclo progynova verdi herhalde porti sanada vermişti bu ilaçtan daha önce.
yumurtaları güçlendirir düzenli adet oldurur dedi.bi ilacım daha oldu vesselam :37:
tiroid hapımıda aldım onuda düzenli içicem artık bu iş böyle gitmiycek.ee birde glokofenim var tabi :24:
adetimde hala sökülemedi gitti ama acayip ağrım var geldiğimden beri yatıyodum.şimci eşimi gönderdim işe sabaha kadar tek tabancayım :94:

porti şimdi bu ilaca 5 gün başlıycam ama ben bugünü adetten saycammı
acep?:26:
amma uzun yazdım he :61:

Kuzum o ilacı kullandım hem de 3 ay.
Benim adetler düzenli ama kistleri eritmek ve adet düzenini sağlamak için veriyolar iyi bi ilaç.İnşalalh sana da iyi gelir canım,şifa olur adet düzensizliğine..
kanaman tam olarak başladığı gün canım 1.gün lekelenmeleri sayıp da içme 5. gün başlanıyo
İnşallah herşey güzel olacak canım.
Benim dediğimi de bi araştır bakalım sen ne düşünüyorsun?

Bu arada devletin tahlil sonucu açıklanmış orda da 1.28 mi ne çıkmış. :9:

İyi geceleerrr.İşte kızımın bugün ki hali. Etek portakalsuyu teyzemizden hediyeee.Tshirtümüz de vardı ama o biraz büyük şimdilik.Teşekkürler Portakal teyzesiiii.

293_CIMG3056.jpg

ayy yerim ben onu da eteğini de,bandını da,pembiş patiğini ...bi ojesi eksik valla kızımızın :)) Çok süslü çook :12: :12: :12:
Çok yakışmış canım,maşallah nazar değmesin :nazar:
Allah nazarlardan korusun valla tekrar maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
süper olmuş :21:

cnmmmmm sana bakmaya gelmiştim 2 gündür yoğundum dün mevlüdümüz vardı bir dahaki aya inş. cnmm üzme kendini her işte bir hayır vardır gülümmm:29:

:74: Günaydııııınn
Bugün öğleden sonra kontrolüm var kızlar yumoşların artık büyümüş olması lazım çatlatma iğnesi vericek doktor çarşamba da yumurta toplama ve aşılama yapılacak. O yüzden umarım büyümüşlerdir. Cumartesi kontrole gittim 20 kadar yumoş vardı :27: 13 mm civarındalardı.Östrojen tavan yapmış. Erken çatlama riski var.
Bakalım bugün herşey belli olacak. Dua edin kızlar :58:
yarın gelişmeleri aktarırım size

cnmmmmm sana bakmaya gelmiştim 2 gündür yoğundum dün mevlüdümüz vardı bir dahaki aya inş. cnmm üzme kendini her işte bir hayır vardır gülümmm:29:

Sağol canım,Amin inşallah.

:74: Günaydııııınn
Bugün öğleden sonra kontrolüm var kızlar yumoşların artık büyümüş olması lazım çatlatma iğnesi vericek doktor çarşamba da yumurta toplama ve aşılama yapılacak. O yüzden umarım büyümüşlerdir. Cumartesi kontrole gittim 20 kadar yumoş vardı :27: 13 mm civarındalardı.Östrojen tavan yapmış. Erken çatlama riski var.
Bakalım bugün herşey belli olacak. Dua edin kızlar :58:
yarın gelişmeleri aktarırım size

Maşallah nazar değmesin ne kadar çok olmuş yumoşların :nazar:
Hadi bakalım İkiz olur inşallah :emir_bebek: :emir_bebek:
Gelişmeleri yaz.Allah nasip eder bu ay inşallah canım benim.
Herşeyin yolunda gitmesini ve meleğine kavuşmanı diliyorum Allahtan
çook öptüm

iyi geceler kızlarrrr ay giremedim baş ağrım tuttu ve hemen arkasından adet oldum:43::84::88: ya kaç aydır böle başağrısıda yapıo adet bende karın ağrısı yetmez gibi ve artık okadar duygularımı yitirdimki üzülmüyorum bile adet olunca :88: neyse yazsam destan olurda kaçtım öpt herkesiiiiiiiiii:16::54:

kızlar son gelişmeleri yazıyım size ama durum hiç iç açıcı değil yumuşların büyümesi bu ay da durdu malesef o kadar yumurtadan biri büyümemiş yaa :84:
östrojen seviyeme yeniden bakıldı normal aralığa girmiş şimdi ben 2 doktorun fikrini alarak ilerliyordum bu ay yumurt toplama işlemi yapılacağı için acıbadem hastanesinde bir profla da görüşüyorum . o doktor bu ayı pas geçelim risk almayalım diyor çok yumurta olduğu için OHSS olmasından korkuyor ilişki bile risk oluşturur diyor. Kendi doktorum aynı görüşte değil risk yok yumurtalar risk oluşturacak büyüklükte değil diyor böyle aptala döndüm yani :27:
en azından ikisi de artık ilaç alma dediği için ilaç kullanmıyorum yarın tekrar kontrole gidicem ama pek ümitli değil bu ay da bööyyle geçecek gibi :59:

iyi geceler kızlarrrr ay giremedim baş ağrım tuttu ve hemen arkasından adet oldum:43::84::88: ya kaç aydır böle başağrısıda yapıo adet bende karın ağrısı yetmez gibi ve artık okadar duygularımı yitirdimki üzülmüyorum bile adet olunca :88: neyse yazsam destan olurda kaçtım öpt herkesiiiiiiiiii:16::54:

hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım dün yaşadığım üzüntüyü anlatamam ama bir damla gözyaşı dökmedim ne yapalım bugünlerde geçecek :31:

hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım dün yaşadığım üzüntüyü anlatamam ama bir damla gözyaşı dökmedim ne yapalım bugünlerde geçecek :31:

şimdi nasılsın gülüm geçti mi başın biraz?herşey Allah'tan kuzum herşeyin en hayırlısını o bilir mutlaka günü saati vardır bekliyoruz işte hadi bende seni çok öptüm:54:

kızlar son gelişmeleri yazıyım size ama durum hiç iç açıcı değil yumuşların büyümesi bu ay da durdu malesef o kadar yumurtadan biri büyümemiş yaa :84:
östrojen seviyeme yeniden bakıldı normal aralığa girmiş şimdi ben 2 doktorun fikrini alarak ilerliyordum bu ay yumurt toplama işlemi yapılacağı için acıbadem hastanesinde bir profla da görüşüyorum . o doktor bu ayı pas geçelim risk almayalım diyor çok yumurta olduğu için OHSS olmasından korkuyor ilişki bile risk oluşturur diyor. Kendi doktorum aynı görüşte değil risk yok yumurtalar risk oluşturacak büyüklükte değil diyor böyle aptala döndüm yani :27:
en azından ikisi de artık ilaç alma dediği için ilaç kullanmıyorum yarın tekrar kontrole gidicem ama pek ümitli değil bu ay da bööyyle geçecek gibi :59:

dur gülüm hemen ümitsiz olma kontrole git bakalım ne diyecekler ama benimde kafam karıştı inan hangisine göre devam edeceksin şimdi?:26:

geçmiş olsun canım doktorda çok öenmli bu konularda RABBİM işinin ehli iyi doktorlarla karşılaştırsın hepiciginizi:32:

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr ay ağrım geçmedi hiç ya neden böle oldu anlamadım ama yarın doktora gidiyorum randevu aldım sorun çıkmadan şu aşılamayı denesem artık nasipse bakalım ne dicek doktor hiç gitmek istemiyorum yaaaa doktora manyadım ben:37::27::43:

tancredi hayatım inşallah bizde güzel bişiler yazıcaz şuralara cnm inanıyorum ama işte insanız sabredemiyoruz bazen neyseöpt cnm üzülme sende öbüray inşallah

flancım iiyim cnmmmmmmmm sen napıonnnn ağrım var ama idare ediyorumişte sen napıosun cnmm?:54:

portakalım nerdesin kuşum iisin inşallah öpt seni can

aysenim yavru kayboldun yine kızzzznerelere gittin geri dönnnnnnnnnnn:10::54:

ekocum sen napıon cnmmmm oğlan uyudu herhalde :81:

kızlar hepinizi öpt çok ii geceler :54:

Back
X