- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.841
Selam kızlar , nasılsınız ? Zorcum hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm. Portakalım özledimmm. Hava da bugün çok güzel. Dün biraz saçlarımı kestirdim uçlarından :))) Uzun zamandır kuaföre gitmemiştim.Bizim evin hemen yan tarafına kuaför açıldı da , yakın olunca rahat oluyo. :))) Sizler napıyosunuz kızlar ??? Bildik isimler dışında benim msjıma pek cevap veren olmuyo amaP Ben yine de sorayım dedim. :)
Günaydın
Henüz kimse gelmemiş,tabi ben evdeyim müsayitim ya kimse olmaz bugün de :))
Her konuda ne kadar şanslı olduğum burdanda belli
kuşum şanslısın işte burdayım öle düşünme şansımız açık mutluyuz mesuduz ay herşey harikaböyle düşüncez artık yavru :103:takalım gözlükleri tozpembe görelim:103:
slmmmm canlarrr bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum canlarım benimmAllah hepinizin gönlünden geçen ne varsa nasip etsin inşallah..
aşılamam oldu doktor ii güsel dedi ne güzelsebende dün anneme gittim orda kaldım hiç kalkmadım desem yeri ilkgün enazından dikkat edeyim dedim bundan sonrası nasip Allahım inşallah yüzümüze güler bakalım doktorum bana hernekadar imkansız!!!! desede rabbim büyük ben ümidimi kesmiycem QUOTE]
zorxcum aşılaman hayırlı olsun hayatım şu talihi seninle kıralım artık yaw çok istiyorum gönülden
aysencim geçmiş olsun canım ben de çocukken bronşit geçirdim kardeşimde de astım bronşit var iyileşince geçip giden bir şey değil sık sık hastalanırsan tekrarlar ben her grip olduğumda bronşite çevirirdi hemen genç kız olunca bünye biraz kuvvetlendi herhalde atlattım aman üşütmemeye çalış geçmiş olsun tekrarselam canlar alıntı yapıp yazamadım pek durcak gibi değilim sabah beri hastanedeyiz
malesef astım bronşit olmuşumhava verdiler yarım saat filmler tahliller
bir sürü ilaç verdi doktor her sabah akşam hava vercem kendime sigara içmiycektim zaten ama sigara içilen ortamdada asla durmuycakmışım
hafta sonu babam gelip alıcak annemlerin yanına gidicem 15 20 gün orda kalıcam herhalde
zorum aşılamn sorunsuz geçmiştir inşlhh tutar
banada dua etmeyi unutmayın
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?