Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kuzum napıyon bakam kaç gündür görüşemedik
evdeyim ben hayatım abim geldi iş görüşmesi için bakalım:97:
bugün hava süperdi burda sabahtan beri temizlik yaptım koltuk sil halı sil evi sil geberdim
şimdide kolum ağrımaya başladı
neyse öptm kuzum bu gece buralardayım gelirsen

canlar hala dogurmadim iyiyim 37 haftaya girdim nihayet:)) sizlerde iyiymissiniz sevindim.aysen canim doguma giderken haber verebilirmiyim bilmiyorum ani oluyo bu isler cünkü:)))))))) ama dogurunca kesin haber veririm canimöpüyorum hepiniziiii

her an yolcu gelebilir desene
aman dursun biraz daha ne kadar durursa o kadar iyi gelişimini tamamlasın iyice tombik tombik çıksın yerinden tutmasıda kolay olur sevmeside :)
gerçi ben bebekleri 3 aylık oalana kadar pek sevmem
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

slm kızlar
çok şükür 1 haftadır daha iyi durumdayım bulantılarım azaldı arada fena oluyorum ama razıyım o kadarına
aysen kız çok yorma kendini 15 gün sonra bahar temizliğine kalkarsın sen nasıl olsa dikkat et kendine bacım
skorpion minnoş beklesin biraz daha içeride tombik olsun kuvvetlensin
hoşgeldin aramıza hepimiz benzer şeyler yaşadık yaşıyoruz canım takma kafana kimseyi senin bileceğin iş kimseyi ilgilendirmez

sevtap maşallah herşey yolunda olmasına çok sevindim paşa geliyo demek baba çok sevinmiştir eminim ben de de baba hariç herkes kız istiyo sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..

zorr başın sağolsun canım başın kalabalıktır şimdi Allah sabır versin..

porticim nasılsın canım öpüyorum çok

Selam kızlar,nasılsınız?

Hepinizi çok özledim.

Ben iyiyim 1.adet geldi,2 hafta sonra kontrole gitmeyi ve duruma göre bir sonraki adetten sonra çalışmalara başlamayı planlıyorum 2.5 geçmiş olacak kürtajın üzerinden.Hamilelik düşünmeden yaşamadk ne kaar güzelmiş ohh stres yok bişey yok kafana göre takıl :92:

Selam kızlarrrrr işte benim Irmak Öykü'm. :))

resimler görünmüyo mu yaa

Son düzenleme:

ay hepsi çok güzel,çok şeker.
Görmeyeli baya büyümüş prensesim.
gittikçe senin kopyan oluyor babası kıskanmasın ama :))
41 buçuk kere maşallah kızımıza.
hepsi birbirinden güzel resimler.
benim aldığım etekle,ayakkabıyı giydirmişsin.Çok yakışmış pembiş pembiş kuzuma yerim onu ben nasıl gülücük atıyor

Son düzenleme:
Son eklediklerin de harika
bu arada senin olduğun resimlerde güzel çıkmış canım analı kızlı güzelsiniz :)) maşallah
2.resimde oyuncak bebek gibi çıkmış sarıp sarmalayınca :)

günaydınlar :92:
porti iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın

zorum özledim seni merak ettim nerelerdesin bakayım sen :82::82:

berrakcım öykü kocaman olmuş maşallah sübhanallah
ama camdan bakan resmine bayıldım
benim yerimede öpüver minnoşu

berrakcım fotoları kaçırdım galiba ben görüntüleyemiyorum eminim minnoş çok güzeldir..

porticim kırmızı gelmiş startı aldın hayırlısı olsun canım hamiş olunca da zorunlu çalışmalar bitiyo ya o da insana iyi geliyor koca bile söylüyo valla psikolojiyi alt üst ettiler diyo

Teşekkür ederim kızlar, Allah hepinizin gönlüne göre versinnnnnn.

Tancredicim resimleri kaldırmadım, duruyolar, belki bilgisayarında engelli programlar varsa ondan açılmıyo olabilir. :))))

Aysencim bu arada camdan bakan resimde kar yağıyodu, ilk defa kar gördü kızım , ben de hemen izlettim ona ve resmini çektim

Son düzenleme:
Portakalıma cevap vermeyi unutmuşum hehehehe :))

Evet portakalcımmmm, senin aldığın etek ve ayakkabıyı giydirmiştimmm, tshirtü de yazın giydiricem Bugün hava çok güzeldi, gezdik kızımla sahilde :) Orda daha da sıcaktır . :)) İnşallah yaza oraya gelirsem görşürüzzz.Gelmeyi çok istiyorummmm canımmm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…