- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.481
selam kuzum napıyon bakam kaç gündür görüşemedikslm canlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız herkesler iyidir umarım yavrularrrrrrrr
hamişlerimizinkeyifleri iyidir inşallah sağsalim büyüsünler göbüşlerde sevtapçım oğluş geliomuş çok sevindim cnm erkek göstermiş hemen ne var ne yok tancredi cnm sen naptın cnm nasıl gidiyo??
skorpioncum senin az kaldı dimi cnm sağlıkla inşallah gelsin prenses
portakalım sen napıon cnm o akşam denk gelemedik sonrada olmadı netim bozuktu zaten 2 gündür en yakın zamanda denk geliriz inşallah cnm
aysecan sen napıon kız abinmi geldi oh ii bakalım öpt seni
ekocum sen naptın cnm nasıl oldu bebiş ateşi varmış geçmişte yazıodu iyidir inşallah cnm öp bizim için hemencik geçer
kızlar hepinizi öpt canlar
canlar hala dogurmadim iyiyim 37 haftaya girdim nihayet:))sizlerde iyiymissiniz sevindim.aysen canim doguma giderken haber verebilirmiyim bilmiyorum ani oluyo bu isler cünkü:)))))))) ama dogurunca kesin haber veririm canim öpüyorum hepiniziiii
hoşgeldin aramıza hepimiz benzer şeyler yaşadık yaşıyoruz canım takma kafana kimseyi senin bileceğin iş kimseyi ilgilendirmezarkadaşlar kendimden bahsetmemi istemişsiniz ben 27 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim ilk 7 ay yasmin kullandım korundum sonrası aşırı kanamalar falan oldu hormon düzenleyici kullandım sonra bü,tün tahliller yapıldı hsg sipermografi hepsi normal fakat olmadı bu ikinci ayım klomen kullandım adetime daha bir hafta var bu ay doktorum sol yumurtamın kendiliginden çatladıgını söyledi ama bu ara bi kere oldu çünkü önce eşim sonra ben gripten yataklara düştük ben serum falan yedim hatta eşimde günlerdir 39 derece ateşle yatıyodu geçti yumurtlama valla sinir oldum anlıcanız bu ay hiç sanmıyorum her ay iki göz iki çeşme oturdugum binadaki herkez akranım sayılır her kez patır patır dogurdu bi
ben kaldım üstüne bide kayınvalide baskısı düşünün halimi
günaydınlar :92:
porti ilk regli vatana millete hayırlı olsun :)
Irmak Öykü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?