- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.461
bebiş iyi teyzesi cuma günü kontrole gittik sorun yok 19'unda bir sonraki kontrol ama beni mahvediyor kereta midem bulanıyo sürekli ve uyku basıyo hep ..
ben de güneş görmem lazım böyle sisli puslu havaları hiç sevmem
Ayy cnm kusura bakma ya valla görmedimkıs nasıl yok adın 3. sıradaki sensin ya,nickini değiştirmemişiz sadece oda 6aydır gelip gitmediğinden :))
Bugün listede olduğunu gör,yarın değiştircem şuan kullandığın nickinle tımam mı yavru
Kızlar bu arada dün kötü haber aldım.
Bu sessizlik pek hayra alamet değildi zaten.
Zorum kayınvalidesini kaybetmiş,:85: o yüzden yokmuş 2 haftadır.
Aysenden haberim yok ama sanırım o da annesine gitmiştir bu kadar uzun gelmemezlik yapmazdı.
Berrak annesine gezmeye gitmişti.
Diğerleri nerede hiç haberim yok,nerelerdesiniz kızlar,insanın aklına kötü şeyler geliyor,habersiz bırakmayın
selamlar kızlar herkesler iyidir inşlh
eşimin işi nedeniyle apar topar annemlere geldim o yüzden giremiyorum burdada bağlantı sorunu var malum ama yakın zamanda dönücem herhalde
burası acayip kızlar resmen sibiryaa
dizimizi geçiyo kar ee amlum uludağ gözüküyo :86:
herkesi öpüyorum
sağolasın hayatım iyiyim çok şükürrAyy cnm kusura bakma ya valla görmedimçok utandım şidmi canım özür dilerim.Bundan sonra burdayım anacım sizinle devam ediyorum öpüyorum kocamannn
Ayşen naber tatlım iyi misin? Ay ne güzel ya bende orda olmak istiyorummm beni de alsana :)))
yeterlidirarkadaşlar merhaba,sizce 29 milyon sperm hamile kalmaya yeterlimi sayı olarak
Merhaba canlarım. Malesef ki gene bebek yok
bende evliliğimde maddi manevi sorunlardan dolayı bebek için ara vermeye karar verdim
hepinizi öpüyor tekrar görüşmek üzere ...
hoşçakalın ..... :)
selamlar kızlar herkesler iyidir inşlh
eşimin işi nedeniyle apar topar annemlere geldim o yüzden giremiyorum burdada bağlantı sorunu var malum ama yakın zamanda dönücem herhalde
burası acayip kızlar resmen sibiryaa
dizimizi geçiyo kar ee amlum uludağ gözüküyo :86:
herkesi öpüyorum
Ayy cnm kusura bakma ya valla görmedimçok utandım şidmi canım özür dilerim.Bundan sonra burdayım anacım sizinle devam ediyorum öpüyorum kocamannn
arkadaslar herkese merhaba..gecmişe bakamadım arkadastayım .PC BOZULMUSTU ARAKDASLAR,HAFTAYA GELİYOR NEYSEKİ.UMARIM HERKES İYİDİR.BİZDE İYİYİZ KIZLAR ŞİMDİLİK BAKALIM,CUMA DOKTORDA RANDEVUMUZ VAR.ENSE KALINLIGINI ÖLÇÜCEKMİŞ DOKTORUMUZ.BİDE 2Lİ TEST YAPICAZ.İNŞALLAH HER SEY YOLUNDA GİDER.HEPİNİZİ ÖPTÜM CANLARIM....
inşlh test soncunuzda iyi çıkar canımarkadaslar herkese merhaba..gecmişe bakamadım arkadastayım .PC BOZULMUSTU ARAKDASLAR,HAFTAYA GELİYOR NEYSEKİ.UMARIM HERKES İYİDİR.BİZDE İYİYİZ KIZLAR ŞİMDİLİK BAKALIM,CUMA DOKTORDA RANDEVUMUZ VAR.ENSE KALINLIGINI ÖLÇÜCEKMİŞ DOKTORUMUZ.BİDE 2Lİ TEST YAPICAZ.İNŞALLAH HER SEY YOLUNDA GİDER.HEPİNİZİ ÖPTÜM CANLARIM....
hayırlısı olsun cnm.Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda bütün sıkıntılarından kurtulur bebeğine kavuşursun.
çabuk gel özledik
oranın soğunu tahmin edebiliyorum :2: benim yerime de karın tadını çıkar
geldim canımcım
resmen buzullar soğuktan karın tadını felan çıkaramadım
burdada kar var ama çok değil yinede yüksekde olduğumuz için heryerden fazla yağıyo bizim mah yede
sen nasılsın bakalım msn de 3 lü görüşmelerimizi özledim yahu :94:
utanma utanma yabancı değiliz :))
ne var ne yok cnm?nasıl gidiyor annelik bakalım ?
selam canım.İnşallah test sonuçları iyi çıkar Alalhın izniyle herşey yolunda gider.
nasıl geçiyor hamilelik anlat bakalım görüşemiyoruz.
çizelgene baktım az önce seninle yakındı ya ..
Kendimi hiç hamilele kalmamış gibi hissediyorum çok değişik bi duygu.iki farklı kişi oluyorsun biranda
bebiş nasıl yaramazlık yapıyor mu?
selam hatunlar nasılsınız umarım herkes iyidir porticim yeni bebiş haberlerini bekliyorum hamişlerin bebişleri iyidir skorpicigimin az kaldı herhalde eli kulagındadır prensesin beni soracak olursanız her girdigimde dert yanıyorum amaateşi var kuzumun şimdi fitil verdim akşam şurup içirdim gene çıkmış fitil attım şimdi sakinledi birazcık bütün gün aglıyo gece uyumuyo evde sıkılıyo çok yoruldum bu aralar dogdugunda aglamayı bile bilmiyodu ne kadar usluydu ya gene usluda acaba dişindenmi diyorum kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın dün camdan kara bakıyoduk karları yakalamaya çalışıyo bagırıyo çok hoşuna gitti niye ateşlendi ya üfffffffff gece gene uyku yok umarım yükselmez ateşimiz öpüyorum herkesleri kızlar
hepinize selamlar arkadaslar,bizi sorarsaniz iyiyiz sükürler olsun ki evdeyiz ve zamanimizi dolduruyoruz yavas yavas..önümüzdeki haftada gelmez insallah melegim ve sonrasinda doktorum yat istirahatini kaldiriyo i$ yapmaya daha cok hareket etmeye baslayabilirsin dedi cünkü o haftadan sonra gelsede gelebilir artik zamanim daraliyoo:18:sevtap insallah test sonucunuz güzel cikar.. aysencim sende annenlerdeydin sanirim döndün hosgeldin canim zorcum kayinvalideni kaybetmissiniz basiniz sagolsun canim.. ekobero sizede cok gecmis olsun canim kuzunun bir an önce iyilesmesi dilegiyle porticim sende iyiymissin sevindim canim cok öpüyorum baska unuttugum arkadaslar varmi bilmiyorum simdilik aklima gelenler bunlar hepinizi cok cok
hoşbulduk bacımhepinize selamlar arkadaslar,bizi sorarsaniz iyiyiz sükürler olsun ki evdeyiz ve zamanimizi dolduruyoruz yavas yavas..önümüzdeki haftada gelmez insallah melegim ve sonrasinda doktorum yat istirahatini kaldiriyo i$ yapmaya daha cok hareket etmeye baslayabilirsin dedi cünkü o haftadan sonra gelsede gelebilir artik zamanim daraliyoo:18:sevtap insallah test sonucunuz güzel cikar.. aysencim sende annenlerdeydin sanirim döndün hosgeldin canim zorcum kayinvalideni kaybetmissiniz basiniz sagolsun canim.. ekobero sizede cok gecmis olsun canim kuzunun bir an önce iyilesmesi dilegiyle porticim sende iyiymissin sevindim canim cok öpüyorum baska unuttugum arkadaslar varmi bilmiyorum simdilik aklima gelenler bunlar hepinizi cok cok
selam canımcım çok şükür annemler iyi abim bende şimdiekobero geçmiş olsun canım.böyle böyle büyüyüp gidecek.Havalar çok soğuk belki kar yakalarken üşütmüştür farketmeden belki de diş çıkarttığı için sık sık ateşi çıkıyordur.İnşallah biran önce iyileşir sende uykusuz yorgun günlerden kurtulursun.
aysencim hoşgeldin canım,nasılsın annenler nasıl?
sen kesin kendini temizliğe vurmuşsundur şimdibir kaç günde böyle denk gelmeyiz :))
Bu arada doktor işleri nasıl gidiyor var mı bi gelişme?
skorpion çok az kalmış canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin atlattın mı son haftanı için rahatlar inşallah doğumunda kolay olur.Allah hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada dikkatimi çekti kızının adını nisa koymaktan vazgeçmişsiniz sanırım şimdi gördüm ipek koymaya mı karar verdiniz? O da çok güzel bi isim.
zorum evde yoksun sanırım merak ettim seni görüşemedik bir daha,iyisin dime kuşum?
berrakada nında pc bozukmuş kızlar annesinden dönmüş.
özledim seni de öyküyü de büyümüştür görmeyeli,bebekler çabuk büyüyor,değişiyor.
tancredi,sevtap sizlerden naber kızlar bebişler iyidir umarım .habersiz bırakmayın.
öpüyorum hepinizi
canım merhaba,fazla kalamıyorum.kısadan gecicem,bebeğimizin ense kalınlıgı iyiymiş.1.4 dedi doktorumunız.hareketliydi,elleriniayaklarını gördükikili testimizi yaptık sonuclar carsamba cıkarmıs,inşallah ondada hersey yolunda cıkar.buarada doktorumuz cinsiyeti hakkında dediki,erkek miş ama yinede erken dedi.bakalım bidahaki ay daha net gözükür galiba..hepinizi öpüyorum kızlar.pc im gelince daha rahat giricem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?