Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Oh çok şükür aman bi sorun olmasın güzel güzel büyüsün yerinde :) üzmesin annesini de

mide bulantısı için çubuk kreker ve leblebi tavsiye ederim

Merhaba canlarım. Malesef ki gene bebek yok
bende evliliğimde maddi manevi sorunlardan dolayı bebek için ara vermeye karar verdim
hepinizi öpüyor tekrar görüşmek üzere ...
hoşçakalın ..... :)

selamlar kızlar herkesler iyidir inşlh
eşimin işi nedeniyle apar topar annemlere geldim o yüzden giremiyorum burdada bağlantı sorunu var malum ama yakın zamanda dönücem herhalde

burası acayip kızlar resmen sibiryaa
dizimizi geçiyo kar ee amlum uludağ gözüküyo :86:

herkesi öpüyorum

Ayy cnm kusura bakma ya valla görmedim çok utandım şidmi canım özür dilerim.Bundan sonra burdayım anacım sizinle devam ediyorum öpüyorum kocamannn

Ayşen naber tatlım iyi misin? Ay ne güzel ya bende orda olmak istiyorummm beni de alsana :)))

sağolasın hayatım iyiyim çok şükürr
valla nickini gören cennetlik
hiç uğramıyodun..hatta bazen bakıyodum nickindne girip napıyo bu kız diye bi ara baktım tekrar hamileyim gibi bişi yazmıştın galiba yanlışmı hatılıyorum :26:
büyütmüşsün bile maşallah
gel böyle

arkadaşlar merhaba,sizce 29 milyon sperm hamile kalmaya yeterlimi sayı olarak
yeterlidir
20 milyondan aşağı olursa sorun teşkil eder

arkadaslar herkese merhaba..gecmişe bakamadım arkadastayım .PC BOZULMUSTU ARAKDASLAR,HAFTAYA GELİYOR NEYSEKİ.UMARIM HERKES İYİDİR.BİZDE İYİYİZ KIZLAR ŞİMDİLİK BAKALIM,CUMA DOKTORDA RANDEVUMUZ VAR.ENSE KALINLIGINI ÖLÇÜCEKMİŞ DOKTORUMUZ.BİDE 2Lİ TEST YAPICAZ.İNŞALLAH HER SEY YOLUNDA GİDER.HEPİNİZİ ÖPTÜM CANLARIM....

Merhaba canlarım. Malesef ki gene bebek yok
bende evliliğimde maddi manevi sorunlardan dolayı bebek için ara vermeye karar verdim
hepinizi öpüyor tekrar görüşmek üzere ...
hoşçakalın ..... :)

hayırlısı olsun cnm.Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda bütün sıkıntılarından kurtulur bebeğine kavuşursun.

çabuk gel özledik
oranın soğunu tahmin edebiliyorum :2: benim yerime de karın tadını çıkar

Ayy cnm kusura bakma ya valla görmedim çok utandım şidmi canım özür dilerim.Bundan sonra burdayım anacım sizinle devam ediyorum öpüyorum kocamannn

utanma utanma yabancı değiliz :))
ne var ne yok cnm?nasıl gidiyor annelik bakalım ?

selam canım.İnşallah test sonuçları iyi çıkar Alalhın izniyle herşey yolunda gider.
nasıl geçiyor hamilelik anlat bakalım görüşemiyoruz.
çizelgene baktım az önce seninle yakındı ya ..
Kendimi hiç hamilele kalmamış gibi hissediyorum çok değişik bi duygu.iki farklı kişi oluyorsun biranda

bebiş nasıl yaramazlık yapıyor mu?

selam hatunlar nasılsınız umarım herkes iyidir porticim yeni bebiş haberlerini bekliyorum hamişlerin bebişleri iyidir skorpicigimin az kaldı herhalde eli kulagındadır prensesin beni soracak olursanız her girdigimde dert yanıyorum amaateşi var kuzumun şimdi fitil verdim akşam şurup içirdim gene çıkmış fitil attım şimdi sakinledi birazcık bütün gün aglıyo gece uyumuyo evde sıkılıyo çok yoruldum bu aralar dogdugunda aglamayı bile bilmiyodu ne kadar usluydu ya gene usluda acaba dişindenmi diyorum kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın dün camdan kara bakıyoduk karları yakalamaya çalışıyo bagırıyo çok hoşuna gitti niye ateşlendi ya üfffffffff gece gene uyku yok umarım yükselmez ateşimiz öpüyorum herkesleri kızlar

inşlh test soncunuzda iyi çıkar canım
baya da olmuş yani zaman ne çabuk akıyo :97:

geçmiş olsun canım
dişden olabilir diş ateş yapıyodur belki inşlh düşmüştür ateşi rahat bir gece geçirmişsinizdir

hepinize selamlar arkadaslar,bizi sorarsaniz iyiyiz sükürler olsun ki evdeyiz ve zamanimizi dolduruyoruz yavas yavas..önümüzdeki haftada gelmez insallah melegim ve sonrasinda doktorum yat istirahatini kaldiriyo i$ yapmaya daha cok hareket etmeye baslayabilirsin dedi cünkü o haftadan sonra gelsede gelebilir artikzamanim daraliyoo:18:sevtap insallah test sonucunuz güzel cikar.. aysencim sende annenlerdeydin sanirim döndün hosgeldin canim zorcum kayinvalideni kaybetmissiniz basiniz sagolsun canim.. ekobero sizede cok gecmis olsun canim kuzunun bir an önce iyilesmesi dilegiyle porticim sende iyiymissin sevindim canim cok öpüyorumbaska unuttugum arkadaslar varmi bilmiyorum simdilik aklima gelenler bunlar hepinizi cok cok

ekobero geçmiş olsun canım.böyle böyle büyüyüp gidecek.Havalar çok soğuk belki kar yakalarken üşütmüştür farketmeden belki de diş çıkarttığı için sık sık ateşi çıkıyordur.İnşallah biran önce iyileşir sende uykusuz yorgun günlerden kurtulursun.

aysencim hoşgeldin canım,nasılsın annenler nasıl?
sen kesin kendini temizliğe vurmuşsundur şimdi bir kaç günde böyle denk gelmeyiz :))
Bu arada doktor işleri nasıl gidiyor var mı bi gelişme?

skorpion çok az kalmış canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin atlattın mı son haftanı için rahatlar inşallah doğumunda kolay olur.Allah hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada dikkatimi çekti kızının adını nisa koymaktan vazgeçmişsiniz sanırım şimdi gördüm ipek koymaya mı karar verdiniz? O da çok güzel bi isim.

zorum evde yoksun sanırım merak ettim seni görüşemedik bir daha,iyisin dime kuşum?

berrakada nında pc bozukmuş kızlar annesinden dönmüş.
özledim seni de öyküyü de büyümüştür görmeyeli,bebekler çabuk büyüyor,değişiyor.

tancredi,sevtap sizlerden naber kızlar bebişler iyidir umarım .habersiz bırakmayın.

öpüyorum hepinizi

arkadaşlar kendimden bahsetmemi istemişsiniz ben 27 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim ilk 7 ay yasmin kullandım korundum sonrası aşırı kanamalar falan oldu hormon düzenleyici kullandım sonra bü,tün tahliller yapıldı hsg sipermografi hepsi normal fakat olmadı bu ikinci ayım klomen kullandım adetime daha bir hafta var bu ay doktorum sol yumurtamın kendiliginden çatladıgını söyledi ama bu ara bi kere oldu çünkü önce eşim sonra ben gripten yataklara düştük ben serum falan yedim hatta eşimde günlerdir 39 derece ateşle yatıyodu geçti yumurtlama valla sinir oldum anlıcanız bu ay hiç sanmıyorum her ay iki göz iki çeşme oturdugum binadaki herkez akranım sayılır her kez patır patır dogurdu bi
ben kaldım üstüne bide kayınvalide baskısı düşünün halimi

canım merhaba,fazla kalamıyorum.kısadan gecicem,bebeğimizin ense kalınlıgı iyiymiş.1.4 dedi doktorumunız.hareketliydi,elleriniayaklarını gördük ikili testimizi yaptık sonuclar carsamba cıkarmıs,inşallah ondada hersey yolunda cıkar.buarada doktorumuz cinsiyeti hakkında dediki,erkek miş ama yinede erken dedi.bakalım bidahaki ay daha net gözükür galiba..hepinizi öpüyorum kızlar.pc im gelince daha rahat giricem...

hoşbulduk bacım
hadi bakalım sayılı günler kaldı
doğuma giderken haber etmeyi unutma hee :18:

selam canımcım çok şükür annemler iyi abim bende şimdi
yok kız geldiğim gün yaptım bi dip köşe
bu ara canım pek bişi yapmak istemiyo
sen nasılsın bakam

hadi gözün aydın canım
ahaaa geliyo pipili
zaten erkek olunca erken belli ediyomuş kendini kızda biraz daha geç söyülüyolarmış malum pipisi çıkıntı yapıyo

slm canlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız herkesler iyidir umarım yavrularrrrrrrr

hamişlerimizin keyifleri iyidir inşallah sağsalim büyüsünler göbüşlerde sevtapçım oğluş geliomuş çok sevindim cnm erkek göstermiş hemen ne var ne yok tancredi cnm sen naptın cnm nasıl gidiyo??

skorpioncum senin az kaldı dimi cnm sağlıkla inşallah gelsin prenses

portakalım sen napıon cnm o akşam denk gelemedik sonrada olmadı netim bozuktu zaten 2 gündür en yakın zamanda denk geliriz inşallah cnm

aysecan sen napıon kız abinmi geldi oh ii bakalım öpt seni

ekocum sen naptın cnm nasıl oldu bebiş ateşi varmış geçmişte yazıodu iyidir inşallah cnm öp bizim için hemencik geçer

kızlar hepinizi öpt canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…