Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

SELAM KIZLAR BiZDE SiMDi DOKTORDAN GELDiK PRENSESiMiZ 34+3 TE 2,300 KG. OLMUS(MA$ALLAH) GELi$iMi FALAN COK iYi DEDi DOKTOR TEYZESi,AYRICA BENiDE TEBRiK ETTi GECEN Ki ÖLCÜMLE AYNI CIKTI RAHiM AGZI BOYUMUZ..ACILMA YOK!! 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ ZATEN SONRASINDA 37 Yi GÖRECEGi iCiN SORUN YOKMU$:)) mutluyuz....

ekobero msn iletinden okudum,dişiniz çıkmış canım sonunda hayırlı olsun Topikte ilk dişi çıkan bebiş senin sanırım.Duygularını alalım :)) yine huysuzluk yapıyor mu paşamız?

bende özledim canım denk gelemiyoruz bu aralar evet çıktı teyzesi her gün agzına bakıyodum göriyim diye babası dedelerine götürdü sonra getirdi su veriyim dedim bardak çıt çıt ediyoyatırdım zorla baktım igne ucu gibi açılmış oley dişini ilk ben gördüm dedim babsıda yok yengesi gördü demezmigüzel bi hediye alıcam ogluma o gece çok ateşlendik ishal kusma hepsi oldu halada mızmız ve iştahsız ama normale dönüyo yavaş yavaş onunla ugraşıyorum bende bildiginiz gibi yani

gözün aydın canım yokmuş açılman normal dogummu olacak kısmetse gelişimide güzel prensesin 3500 dogacak galiba

cok sagol teyzesi..normal olucak kismetse zaten uzun zamandir basassagi duruyo bide bizim burda tr gibi sezaryan pek yapmiyolar bebek icin tehlikeli bir durum olmadikca.insallah 3,5 u görürüz canim pek sanmiyorum ama
gözün aydın canım yokmuş açılman normal dogummu olacak kısmetse gelişimide güzel prensesin 3500 dogacak galiba

cok sagol teyzesi..normal olucak kismetse zaten uzun zamandir basassagi duruyo bide bizim burda tr gibi sezaryan pek yapmiyolar bebek icin tehlikeli bir durum olmadikca.insallah 3,5 u görürüz canim pek sanmiyorum ama

son haftalarda baya bi alıyolar kilo hiç belli olmaz en güzeli normal ya burdada yat sezeryan kalk sezeryan olurada olmazada çok istedim normal ama olmadı ilki sezeryan bu normal olmaz dedi doktorlar sorumluluk almıyolar ya

ınsallah alır canım.evet sazeryan yapınca dıgerının normal ıstesende yaptırcak doktor pek cıkmıyo orda.vardır bır bıldıklerı herhalde..
son haftalarda baya bi alıyolar kilo hiç belli olmaz en güzeli normal ya burdada yat sezeryan kalk sezeryan olurada olmazada çok istedim normal ama olmadı ilki sezeryan bu normal olmaz dedi doktorlar sorumluluk almıyolar ya

Merhaba kızlar,nasılsınız?
Uzun zamandır görüşemiyoruz ya çok özledim hepinizi. Aramızda yeni hamile arkadaşlarımız var,tebrik ederim.hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Bebişleri olan arkadaşları da tebrik ediyorum. Allahım uzun ömürveersin bebişlere.
Biz oğlumla çok iyiyiz. Uyuyttum onu şimdi.

çok sağol canım bugun yine kontrol var bu kez sesli duyucaz inşallah..
turşuyu kestim kaç gündür yemiyordum ama hep aklımda çok komik ya dün akşam yedim birazcık..

aman da dişimiz de çıkmış seni biraz süründürür artık mızımızlanmasıyla inşallah çabuk atlatırsınız..

benim gibi korkaklar da bu durumdan faydalanıyo

korkma canım herşey yolunda giderse dene derim tabiki bi problem varsa sezeryan hayat kurtarıyo ama adı üstünde normal dogum bitek bizim ülkemizde var bu kadar sezeryan yurt dışında yaptırmıyolar o bi ameliyat ama bak araştır görürsün normal dogumun faydalarını ay bugün gene uyumuyoruz ya

Selam herkese iyi akşamlar.

Herkes tatil yapıyor,çoluk çocuk gezmede,ben çalışıyorum ne kadar acı

Nerelerdesiniz topiğin mudavimleri?Haber alamıyoruz,merak ediyoruz.

KK ya girmeme kararı mı aldınız kızlar?

Son düzenleme:

hoşgeldin demetcim,nasılsın? Maşallah büyümüş oğlun,dişleriniz çıktı mı sizinde?

gel arada çok uzak kaldın

hoşgeldin demetcim,nasılsın? Maşallah büyümüş oğlun,dişleriniz çıktı mı sizinde?

gel arada çok uzak kaldın

Canım dişlerimiz 4. ay sonunda çıktı bizim şimdi 3. ve 4. dişlerimiz bekliyoruz sanırım alttan çıkacak yine. ilk iki dişmizde alttan aynı gün çıktı. Bu gruba ne olmuş kimseler yok ya hayırdır? Kızlarrr toplaşın bakalım haydeee....

porti sana küstüm. ((

İlk baştaki listede benim neden adım yok adımın yazmadığı yee gelmem küserim ama yaaa....:83:

porti sana küstüm. ((

İlk baştaki listede benim neden adım yok adımın yazmadığı yee gelmem küserim ama yaaa....:83:

kıs nasıl yok adın 3. sıradaki sensin ya,nickini değiştirmemişiz sadece oda 6aydır gelip gitmediğinden :))

Bugün listede olduğunu gör,yarın değiştircem şuan kullandığın nickinle tımam mı yavru

Kızlar bu arada dün kötü haber aldım.
Bu sessizlik pek hayra alamet değildi zaten.
Zorum kayınvalidesini kaybetmiş,:85: o yüzden yokmuş 2 haftadır.
Aysenden haberim yok ama sanırım o da annesine gitmiştir bu kadar uzun gelmemezlik yapmazdı.
Berrak annesine gezmeye gitmişti.

Diğerleri nerede hiç haberim yok,nerelerdesiniz kızlar,insanın aklına kötü şeyler geliyor,habersiz bırakmayın

slm millet nasılsınız istanbulda kar kar dediler yağıyo ama tutmuyo böyle gitsin zaten kar sevmem pek bahar gelsin çiçekler açsın alerji olayım :2:

Tancredi hoşgeldin canım,nasılsın bakalım bebiş nasıl iyi mi?

bıktım yağmurdan,kar olsa neyse de ..

bahar gelsinve hep bahar kalsın,yazında çok sıcak oluyor,çekilir gibi değil yani

Tancredi hoşgeldin canım,nasılsın bakalım bebiş nasıl iyi mi?

bıktım yağmurdan,kar olsa neyse de ..

bahar gelsinve hep bahar kalsın,yazında çok sıcak oluyor,çekilir gibi değil yani

bebiş iyi teyzesi cuma günü kontrole gittik sorun yok 19'unda bir sonraki kontrol ama beni mahvediyor kereta midem bulanıyo sürekli ve uyku basıyo hep ..
ben de güneş görmem lazım böyle sisli puslu havaları hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…