- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.441
Canım çok sevindim.Kalp atışlarıda başlamış.İnşallah tahlillerde de sorun çıkmaz,hamileliğin tadını çıkartırsın sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini.
Turşudan yuzludan uzak durmaya çalışsan iyi edersin,hiç faydalı değil hamilelikte
İnşallah gönlüne göre verir Allahım.
zorum nerelerdesin,karşılaşamıyoruz? aysen, sevtap, skorpion, ekobero, berrakada siz nasılsınız canlar ne var ne yok?
özledim hepinizi
ekobero msn iletinden okudum,dişiniz çıkmış canım sonunda hayırlı olsunTopikte ilk dişi çıkan bebiş senin sanırım.Duygularını alalım :)) yine huysuzluk yapıyor mu paşamız?
SELAM KIZLAR BiZDE SiMDi DOKTORDAN GELDiK PRENSESiMiZ 34+3 TE 2,300 KG. OLMUS(MA$ALLAH)GELi$iMi FALAN COK iYi DEDi DOKTOR TEYZESi,AYRICA BENiDE TEBRiK ETTi GECEN Ki ÖLCÜMLE AYNI CIKTI RAHiM AGZI BOYUMUZ..ACILMA YOK!! 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ ZATEN SONRASINDA 37 Yi GÖRECEGi iCiN SORUN YOKMU$:)) mutluyuz....
gözün aydın canım yokmuş açılman normal dogummu olacak kısmetse gelişimide güzel prensesin 3500 dogacak galiba
cok sagol teyzesi..normal olucak kismetse zaten uzun zamandir basassagi duruyo bide bizim burda tr gibi sezaryan pek yapmiyolar bebek icin tehlikeli bir durum olmadikca.insallah 3,5 u görürüz canim pek sanmiyorum ama
son haftalarda baya bi alıyolar kilo hiç belli olmaz en güzeli normal ya burdada yat sezeryan kalk sezeryan olurada olmazada çok istedim normal ama olmadı ilki sezeryan bu normal olmaz dedi doktorlar sorumluluk almıyolar ya
çok sağol canım bugun yine kontrol var bu kez sesli duyucaz inşallah..Canım çok sevindim.Kalp atışlarıda başlamış.İnşallah tahlillerde de sorun çıkmaz,hamileliğin tadını çıkartırsın sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini.
Turşudan yuzludan uzak durmaya çalışsan iyi edersin,hiç faydalı değil hamilelikte
İnşallah gönlüne göre verir Allahım.
aman da dişimiz de çıkmış seni biraz süründürür artık mızımızlanmasıyla inşallah çabuk atlatırsınız..bende özledim canım denk gelemiyoruz bu aralar evet çıktı teyzesi her gün agzına bakıyodum göriyim diye babası dedelerine götürdü sonra getirdi su veriyim dedim bardak çıt çıt ediyoyatırdım zorla baktım igne ucu gibi açılmış oley dişini ilk ben gördüm dedim babsıda yok yengesi gördü demezmi güzel bi hediye alıcam ogluma o gece çok ateşlendik ishal kusma hepsi oldu halada mızmız ve iştahsız ama normale dönüyo yavaş yavaş onunla ugraşıyorum bende bildiginiz gibi yani
benim gibi korkaklar da bu durumdan faydalanıyoson haftalarda baya bi alıyolar kilo hiç belli olmaz en güzeli normal ya burdada yat sezeryan kalk sezeryan olurada olmazada çok istedim normal ama olmadı ilki sezeryan bu normal olmaz dedi doktorlar sorumluluk almıyolar ya
çok sağol canım bugun yine kontrol var bu kez sesli duyucaz inşallah..
turşuyu kestim kaç gündür yemiyordum ama hep aklımda çok komik yadün akşam yedim birazcık..
aman da dişimiz de çıkmış seni biraz süründürür artık mızımızlanmasıyla inşallah çabuk atlatırsınız..
benim gibi korkaklar da bu durumdan faydalanıyo
Merhaba kızlar,nasılsınız?
Uzun zamandır görüşemiyoruz ya çok özledim hepinizi. Aramızda yeni hamile arkadaşlarımız var,tebrik ederim.hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Bebişleri olan arkadaşları da tebrik ediyorum. Allahım uzun ömürveersin bebişlere.
Biz oğlumla çok iyiyiz. Uyuyttum onu şimdi.
hoşgeldin demetcim,nasılsın? Maşallah büyümüş oğlun,dişleriniz çıktı mı sizinde?
gel arada çok uzak kaldın
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
BEBEKLERİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
ekobero(E)
hayat_77 (E)
dmtumt84 (E)
berrakada(K)
sleepy80(E)
a&s (E)
pembehera (K)
justing76 (K)
eliftanerbektas
demetnur
kelebek_1974
tuba373(K)
bafo (K)
eren sezen(E)
derindenizzz
hayal1403
dilemma(K-E)
kardelen_cicegi
has_bahce
gonca85gonca
HAMİLELERİMİZ
skorpion (K)
yakamozzz33
ayseece (E)
sedahayri27
sevtap41
cadaloss
Tancredi
:92: OCAK - ŞUBAT - MART LİSTEMİZ
anka1297_________ ?
sevecen86_________?
turkuaz84__________13 Ocak
flan______________26 Ocak
minne59__________4 Şubat
trknysmn________11 Şubat
Princess of Rain___15 Subat
zorxx____________25 Subat
aysen_34_________29 Subat
d_kupcu_________ 5 Mart
madeofhonor_____17 mart
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
porti sana küstüm.((
İlk baştaki listede benim neden adım yok adımın yazmadığı yee gelmem küserim ama yaaa....:83:
Tancredi hoşgeldin canım,nasılsın bakalım bebiş nasıl iyi mi?
bıktım yağmurdan,kar olsa neyse de ..
bahar gelsinve hep bahar kalsın,yazında çok sıcak oluyor,çekilir gibi değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?