Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyi valla çalışmaya devam sen ne yaptın gittinmi tekrar doktora en son çatlamamıştı ama günaşırı demişti doktorun dimi

evet cnm o günden sonra bir daha gitmedim,doktor adetin2.günü gel dedi.Ben adet sancısı çekiyorum ara ara erken gelecek benimki bu defa sanırım ama bugün bide çok yoğun bir akıntı geldi acaba çatladı mı diyorum.Hani herşey gel oldu ya bu ay.Olabilir mi acep? bilmiyorum bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı

adet olacagin güne kadar calis canim belli olmaz bu yumurtanin isi belki catlamistir

portakalcim bir dahaki adetim 14 subat sevgililer günündeee
Ya süper canım bu ay korunmayı bıraksana sevgililer günü hediyeniz olur.Biz ne doğum günleri ne bayramlar geçirdik tık yok..senin tarih süper.
adet olacagin güne kadar calis canim belli olmaz bu yumurtanin isi belki catlamistir
Çalışmazsam aklımda kalır zaten :))
Ay inceden inceden giriyo ağrı

geldim kızlarrrrrrrrrrrrrr dışarda çok güzel kar var şükür rabbime bu senede kısmet oldu kar görmek burda çatılar beyaza boyanmaya başladı kızlar kaydirigubbakcemile2

kızlar bu testin arkasında gebelik başladıktan 7 gün sonra test yapılır yazıyor ben anlamadım adetten sonra 7 günmü ben nerden bilcem gebelik ne zaman başladı 7 . günümü beklicem

kızlar testi ben 5 tly alıyordum 3,5 tly inmiş şaşırdımkaydirigubbakcemile3

kızlar bu testin arkasında gebelik başladıktan 7 gün sonra test yapılır yazıyor ben anlamadım adetten sonra 7 günmü ben nerden bilcem gebelik ne zaman başladı 7 . günümü beklicem

Yap gitsin bacım ya o teslerin hepsi aynı nasıl olsa.Relax ol
Senin her şekilde adetin geçti.Durduğun kabahat

sen adet gününe kadar gün aşırı yap belkide bugün çatlamıştır akıntı onun belirtisidir içinde uhde kalmaz tatlım

Zeynepcim bu kadar ısrara dayanabildin ben hayatta dayanamazdım.Zaten dayanamadıgım için testleri yapıp yapıp banyo duvarlarına fırlattım sinirden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…