- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.541
iyi valla çalışmaya devam sen ne yaptın gittinmi tekrar doktora en son çatlamamıştı ama günaşırı demişti doktorun dimi
evet cnm o günden sonra bir daha gitmedim,doktor adetin2.günü gel dedi.Ben adet sancısı çekiyorum ara ara erken gelecek benimki bu defa sanırım ama bugün bide çok yoğun bir akıntı geldi acaba çatladı mı diyorum.Hani herşey gel oldu ya bu ay.Olabilir mi acep? bilmiyorum bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı
Ya süper canım bu ay korunmayı bıraksana sevgililer günü hediyeniz olur.Biz ne doğum günleri ne bayramlar geçirdik tık yok..senin tarih süper.portakalcim bir dahaki adetim 14 subat sevgililer günündeee
Çalışmazsam aklımda kalır zaten :))adet olacagin güne kadar calis canim belli olmaz bu yumurtanin isi belki catlamistir
kızlar testi ben 5 tly alıyordum 3,5 tly inmiş şaşırdımkaydirigubbakcemile3
kızlar bu testin arkasında gebelik başladıktan 7 gün sonra test yapılır yazıyor ben anlamadım adetten sonra 7 günmü ben nerden bilcem gebelik ne zaman başladı 7 . günümü beklicem
sen adet gününe kadar gün aşırı yap belkide bugün çatlamıştır akıntı onun belirtisidir içinde uhde kalmaz tatlımevet cnm o günden sonra bir daha gitmedim,doktor adetin2.günü gel dedi.Ben adet sancısı çekiyorum ara ara erken gelecek benimki bu defa sanırım ama bugün bide çok yoğun bir akıntı geldi acaba çatladı mı diyorum.Hani herşey gel oldu ya bu ay.Olabilir mi acep? bilmiyorum bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı
markası ne testin cnmkızlar testi ben 5 tly alıyordum 3,5 tly inmiş şaşırdımkaydirigubbakcemile3
iyi sabır var sendede bende olsaydı o testt ooo duramazdım bi dakka bilekız bacım yapamıyom şimdi tak çizgi grürsem çok kötü olurum sabahı bekliyorum zor olsada eyvahedigeldismile
markası ne testin cnm
iyi sabır var sendede bende olsaydı o testt ooo duramazdım bi dakka bile
kız bacım yapamıyom şimdi tak çizgi grürsem çok kötü olurum sabahı bekliyorum zor olsada eyvahedigeldismile
doğru söylüyosun sabah müjdeli haberlerini bekliyoruzcanım bir gece de önemli eğer hamillik varsa hormanlar daha yükselir diye düşünüyorum:dance:
sen adet gününe kadar gün aşırı yap belkide bugün çatlamıştır akıntı onun belirtisidir içinde uhde kalmaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?