- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.521
slm arkadaşlar benide alın aranıza.7 aylık evliyim fena halde pco lym bebek istiyoruuummm:ecrin_bebek:mirmirmirmir
hoşgeldin cnm nekdar zamandır korunmuyosun?slm arkadaşlar benide alın aranıza.7 aylık evliyim fena halde pco lym bebek istiyoruuummm:ecrin_bebek:mirmirmirmir
slm kızlar hoşgeldiniz
slm hoşgeldin cnm nasılsın?Selam kıslar nasılsınız
???
hoşgeldin cnm,özleştik nerelerdesin,geçmiş olsun ege nasıl oldu?selam kizlarr
slm arkadaşlar benide alın aranıza.7 aylık evliyim fena halde pco lym bebek istiyoruuummm:ecrin_bebek:mirmirmirmir
ege iyileşmedimi cnmmaramiza hosgeldin burdayim da cocuk uyutuyom yazamadim
slm kızlar hoşgeldiniz
Selam kıslar nasılsınız
???
hoşbulduk cnm ya görüşemiyoruz ben giriyorum sen yoksun be güzelimmOoo sezencim sen de hoşgeldin a.s.
ege iyileşmedimi cnmm
melekler yedirip içirirmiş onları cnm günlerce yiyip içmeden toparlanıyolar çocuklar ben inanıyorum vallatam degil canim yaa atesi gitti ishal bitmedi henüz dogru düzgünde hic birsey yemiyo tek icicek iciyo meleklermi doyuruyo ne anlamadim gitti:uhm:
hoşbulduk cnm ya görüşemiyoruz ben giriyorum sen yoksun be güzelimm
iyi valla çalışmaya devam sen ne yaptın gittinmi tekrar doktora en son çatlamamıştı ama günaşırı demişti doktorun dimiDenk gelmiyorama bugün burdayım.
Görünmediğim zamanlar da gittiğimi düşünmeyin
Nasılsın,herşey yolunda mı?
biz iyiyiz canim sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo??benimde oglan rahatsizdi yavas yavas iyilesme moduna girdi:))
slm hoşgeldin cnm nasılsın?
Eh işte Porticim sen nasılsın?Yolunda mı herşey..
Hoşbulduk cnmsende hosgeldin porticimm ben adet oldum dün birdahaki tarigi bakayim yazarim sonra zeten hala korunmadayim bebek olma sansi 0 ama yinede listeye yazdiriyorum adimi
zor geçiyor hamilelik canım yaa kolay değil..Yorgunluk,halsizlik,bulantılar,baş ağrıları..Ama hep geçicek diye avutuyorum kendimi...
cnm 3 ayın dolsun birşeyin kalmazz
zor geçiyor hamilelik canım yaa kolay değil..Yorgunluk,halsizlik,bulantılar,baş ağrıları..Ama hep geçicek diye avutuyorum kendimi...
cnm 3 ayın dolsun birşeyin kalmazz
kiminin 5. ya da 6. ayında bitiyormus da :)))
İnşallah benim o kadar sürmez :)) bi gün iyi -bi gün kötü idare ediyoruz işte canım :))
Hoşbulduk cnm
seninkinin maşallahı var.sen zaten böyle korunurken korunurken,bi anda bize hamileyim diye süpriz yapacaksın gibi geliyor. hihoyyyt :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?