Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sabah ne değişecek bi anlasam

portakalcım hani şu gebelikte artan hrmon varya hergün 2 ye katlayarak artıyormuş bu gün yapsam silik çıksada yarın koyu çıkar hormon ne kadar yükselirse o kadar net yani tabi hormonda zaten belli süre yükseliyor gebelik sonra eski haline donüyor rabbimin takdiri işte

Zeynepcim bu kadar ısrara dayanabildin ben hayatta dayanamazdım.Zaten dayanamadıgım için testleri yapıp yapıp banyo duvarlarına fırlattım sinirden...

Sabır taşı olsa çatlardı be bu ısrara bana da ne oluyorsa bu kadar ısrar ediyorum. alsanaalsanasmile
Ben 1gün den sonra hayatta beklemem yaparım.
ki varsa zaten öncesinde yapıp da hamile olduğunu öğrenen arkadaşarda var.
Bir de insanın korkularıyla yüzleşmesi lazım.Eğer hamilelik yoksa yarın sanki üzülmeyecek misin zeynepcim.
Sonuçta bugün de 3 gün geçmiş oluyor.
Neyse tamam tamam sustum :tomato:

portakalcım in adım inat canım rabbim kocama sabır versin ah ne çeker o bi bilseniz bu inattan:dance:

Biliyorum o hormonu da artması gerektiğini de cnm.
Ama zaten senin değerin şimdi 50 de olsa 250 de olsa çift çıkacak eğer hamilelik varsa tabiki.Tek çıkarsa zaten yapacak bişey yok adeti bekleyeceksin.

ya porticim karnımın sağ tarafında karnımdan az daha aşağıda yani bugün başladı ara ara sancılar oluyo sendede varmı yumurta çatlamasımı bu acaba

kızlar hamilelerde akıntı olurmuş benim h,ç yok kupkuru hiç tesr yapmayım ben :bbo:

ay şimdi verem olacam az kaldı kafamçokkarıştı

sezenin de dediği gibi senin psikoloji bozuldu bozulacak...

çözdüm ben seni,acayip evhamlısın , tabuların var ve yıkmak mümkün değil,inatçı da bir kişiliğin var. Dediğim dedik,çaldığım düdük misalisin :icecream:

anam kocana sabır :))

evet bacımm yaaaa aaaa bizimde psikolojiyi bozcan yap şunu sende kurtul bizdeeee

kızlar son kararımı verdim sabah 6,5 ile 7 arası yapıcam testi delikafaduldenban adaha garanti geliyor zaten öyle tavsiye ediyolar 3-4 saat tutamıyom yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…