- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.561
sabah ne değişecek bi anlasam
Zeynepcim bu kadar ısrara dayanabildin ben hayatta dayanamazdım.Zaten dayanamadıgım için testleri yapıp yapıp banyo duvarlarına fırlattım sinirden...
Sabır taşı olsa çatlardı be bu ısrara bana da ne oluyorsa bu kadar ısrar ediyorum. alsanaalsanasmile
Ben 1gün den sonra hayatta beklemem yaparım.
ki varsa zaten öncesinde yapıp da hamile olduğunu öğrenen arkadaşarda var.
Bir de insanın korkularıyla yüzleşmesi lazım.Eğer hamilelik yoksa yarın sanki üzülmeyecek misin zeynepcim. Sonuçta bugün de 3 gün geçmiş oluyor.
Neyse tamam tamam sustum :tomato:
portakalcım hani şu gebelikte artan hrmon varya hergün 2 ye katlayarak artıyormuş bu gün yapsam silik çıksada yarın koyu çıkar hormon ne kadar yükselirse o kadar net yani tabi hormonda zaten belli süre yükseliyor gebelik sonra eski haline donüyor rabbimin takdiri işte
Biliyorum o hormonu da artması gerektiğini de cnm.
Ama zaten senin değerin şimdi 50 de olsa 250 de olsa çift çıkacak eğer hamilelik varsa tabiki.Tek çıkarsa zaten yapacak bişey yok adeti bekleyeceksin.
cnm yapta rahatla psikolojin bozulacak sabaha kadar aaaaya ilkinde 2 yada 3 gün geçe yaptım çıkmadı ama 6-7 gün geçe yaptım çıktı
kizz arzuu yapmadin mi hala su testiii bekliyoz hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya porticim karnımın sağ tarafında karnımdan az daha aşağıda yani bugün başladı ara ara sancılar oluyo sendede varmı yumurta çatlamasımı bu acaba
kızlar hamilelerde akıntı olurmuş benim h,ç yok kupkuru hiç tesr yapmayım ben :bbo:
evet batma gibi ara ara oluyor acaba çatlamamı yada çatlama sonrasımı bunu nasıl anlarızkiicanım bendede sol tarafta batmalar oluyordu doktora sordum kendini çok dinliyorsun çatlama olabilir ama çatlama sonrasıda olabilir dedi
evet batma gibi ara ara oluyor acaba çatlamamı yada çatlama sonrasımı bunu nasıl anlarızkii
evet bacımm yaaaa aaaa bizimde psikolojiyi bozcan yap şunu sende kurtul bizdeeeeay şimdi verem olacam az kaldı kafamçokkarıştı
sezenin de dediği gibi senin psikoloji bozuldu bozulacak...
çözdüm ben seni,acayip evhamlısın , tabuların var ve yıkmak mümkün değil,inatçı da bir kişiliğin var. Dediğim dedik,çaldığım düdük misalisin :icecream:
anam kocana sabır :))
ya porticim karnımın sağ tarafında karnımdan az daha aşağıda yani bugün başladı ara ara sancılar oluyo sendede varmı yumurta çatlamasımı bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?