Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

:roflol: sırnaşık şey delikafadulden evet ya seninki bide kandırmaya çalışıyordu hergün olması lazım diye ne oldu pes etti ilk haftadan delikafadulden
İyi demişsin kaydirigubbakcemile5
evet cnm ya nasılda hava sallamışş bana hergün yapalımm herkez hergün yapıyo sen nazlısın başın kıçın ağrıyo diye sitem ederdi 1 haftada pes etti yuhh artık dedim böyle pes edip çeneni kapatıcağını bilseydim daha önceden yapardım 1 haftada 5 kere kurtulurdum çenenden ya dedimm morardı biraz ama neysee

ay adamın gönlünü kırma yine de kritik günler arkasını dönüp yatmasın sonra akannehir

hoşbulduk şekerler valla alemsiniz koptum muhabbetinize..valla bizde bu ayki kadar çalışmamıştık hiç ömrümüzde ama bak bebişimiz geldi sonunda...eşim zaten bu ayda olmasaydı pes artık diycem diyordu..o yüzden bol bol çalışlmaya devam..:))
zeynep arkadaşımızdanda iyi haberler alırız umarımm..
defnedende haber yok ne zamandır onunda günü geldi geçti galiba ama haber yok...

zaten sabah işe giderken bu akşam izinlimiyim diye soruyordu akşam gelince şok olucakk izinli değilsin deyincee
harbiden ya şok olacak,besin takviyesi yap adamcağıza

Sabaha sidik biriktiriyor :)) porti koptum
lafinaa:roflol:
ayy ne güzel neşemiz yerine geldi iyiki geldiniz kızlar,zeynep ablacım bana kızmıyorsun değil mi? Takılıyorum diye.

kız porti yemek yok diyorum anacım soktun gözüme şunları şişcem bak şimdiiden:))))
süper görünüyorlar bu arada:)))

kızlar adama keçi boynuzu pekmezi aldırdım herif bana bi stem pekmezi yemeden daha iyi çalışıyodu haklı yedi adamda iş bititi psikolojikmi ne anlamadım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…