- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.781
senin ilk bebişin olucak dimi cnm kaç yaşındasınnumarım en kısa sürede rahim toparlar meleğine kavuşursun
ay inşş.ama hamile kalsamda doğurana kadar hep endişelenicen galiba bir şey olurmu diye ağzım yandı bikere
senin ilk bebişin olucak dimi cnm kaç yaşındasınn
bende 30 olucam şubat 16 da eğer hamiş olursam doğumgünüm olucak meleğimm
sağol cnm ya hızır gibi yetiştin valla hoşgeldinn
Saol canım.valla yoksa hala yerimizde sayıyorduk
ay ne demek kızlar baştan söleseniz ya uğraşıyorsunuz öle :1hug:
küçük karılar var onu izliyorum,kocişime meyve soycam şimdi :))
soy soy enerji alsın kocişinn:roflol::roflol:ay ne demek kızlar baştan söleseniz ya uğraşıyorsunuz öle :1hug:
küçük karılar var onu izliyorum,kocişime meyve soycam şimdi :))
aynen cnm ya adamların canı çıktı biz hamiş olalım diye :sm_cool:senağlamaportakal eşine iyi bak vallaha ne varsa onlarda var:kedi:
evet cnm oydu inatçı arkadaşımızz sabah eğer cesaret ederse test yapıcakkportakal arzuzeynep miydi test için yarın sabahı bekleyen cok merakettim
kızlar ben çıkıyorum kocişin uykusu geliyo o uyumadan oturduğu koltuktan kaldırmam lazım anlarsınız ya mesaideyizz öptümm sizleri iyigeceler yarı görüşürükkopuyorumnanaktan
a.s.nice mutlu sağlık yeni yaşlar dilerim canım inş. ömür boyu herşey gönlünce olur ne güzel bir yaştasın opuyorumnanaktanBugÜn doĞum gÜnÜm 21 oldum keŞke 23 olsaydımda dİĞer tedavİlere geÇebİlseydİm yaŞtan dolayı devlet karŞılamıyoda aŞılamayı(
doğum günün kutlu olsun cnmmm inşş. yeni yaşınla beraber meleğinede bu sene kavuşursunnBugÜn doĞum gÜnÜm 21 oldum keŞke 23 olsaydımda dİĞer tedavİlere geÇebİlseydİm yaŞtan dolayı devlet karŞılamıyoda aŞılamayı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?