Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar ben çıkıyorum kocişin uykusu geliyo o uyumadan oturduğu koltuktan kaldırmam lazım anlarsınız ya mesaideyizz öptümm sizleri iyigeceler yarı görüşürükkopuyorumnanaktan

BugÜn doĞum gÜnÜm 21 oldum keŞke 23 olsaydımda dıĞer tedavılere geÇebılseydım yaŞtan dolayı devlet karŞılamıyoda aŞılamayı(

slm günaydın kızlar bu sabah 6,5 da uyandım çok tatlı bir rüya gördüm rüyamda eşim bana bebşimi verdi bende onu göğsüm acıyacak diye korkarak emzirdim ama acımadı rüyada olsa bebşimi emzirmek çok güzeldi inş. gerçektede rabbim kısmet eder tüm isteyenlere de banada ama sonra ikinci bebşi verdi ikizmiş çok güzeldi ve birden uyandım kendi kendime kesin hamileyim ben dedim aklıma test geldi hemen kalkıp testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeee iki çizgi birden belirdi ve çokkkkkkkkkkkk koyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukızlar bebşim bugün hem rüyamda hemde teste bana slm gönderdi yada bebişlerim iki bebiş görmem de hayırdır inş.rabbim tamanına erdirde kucağıma almak nasip olur inş. bebişim benimle kalır hayırlısı hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…