- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.801
cnm çokk sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza dua et bizleredehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytslm günaydın kızlar bu sabah 6,5 da uyandım çok tatlı bir rüya gördüm rüyamda eşim bana bebşimi verdi bende onu göğsüm acıyacak diye korkarak emzirdim ama acımadı rüyada olsa bebşimi emzirmek çok güzeldi inş. gerçektede rabbim kısmet eder tüm isteyenlere de banada ama sonra ikinci bebşi verdi ikizmişçok güzeldi ve birden uyandım kendi kendime kesin hamileyim ben dedim aklıma test geldi hemen kalkıp testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeee iki çizgi birden belirdi ve çokkkkkkkkkkkk koyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukızlar bebşim bugün hem rüyamda hemde teste bana slm gönderdi yada bebişlerim iki bebiş görmem de hayırdır inş.rabbim tamanına erdirde kucağıma almak nasip olur inş. bebişim benimle kalır hayırlısı hepiniziopuyorumnanaktan
kocişine nasıl söyledinnamin canım inş. hepinize duacıyım tüm isteyenlere
kocişine nasıl söyledinn
hımm seninde düşükmü olmuştusabah testi yaparyapmaz uyku sersemi halinde ne olduğunu anlayamadı ama ilkinden üzgün olduğu için fazla belli edeiyor sevincini inş. bunu kucağımıza alırız
benimde 7 haftalıktı kalbi durdu cnmm hangi ayda oldu senin?yok 9 haftalıktı kalbi durdu
anladın cnm çok geçmiş olsun8 ağostos düşük yaptım canım doktor ilaçla düşük yapmamı önerdi kürdaj önermedi bende kabul etdim
slm günaydın kızlar bu sabah 6,5 da uyandım çok tatlı bir rüya gördüm rüyamda eşim bana bebşimi verdi bende onu göğsüm acıyacak diye korkarak emzirdim ama acımadı rüyada olsa bebşimi emzirmek çok güzeldi inş. gerçektede rabbim kısmet eder tüm isteyenlere de banada ama sonra ikinci bebşi verdi ikizmişçok güzeldi ve birden uyandım kendi kendime kesin hamileyim ben dedim aklıma test geldi hemen kalkıp testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeee iki çizgi birden belirdi ve çokkkkkkkkkkkk koyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukızlar bebşim bugün hem rüyamda hemde teste bana slm gönderdi yada bebişlerim iki bebiş görmem de hayırdır inş.rabbim tamanına erdirde kucağıma almak nasip olur inş. bebişim benimle kalır hayırlısı hepiniziopuyorumnanaktan
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
Ocak Listemiz
kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zeyneparzu_________16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak
Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 ________14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx____________ 16 Şubat
BugÜn doĞum gÜnÜm 21 oldum keŞke 23 olsaydımda dİĞer tedavİlere geÇebİlseydİm yaŞtan dolayı devlet karŞılamıyoda aŞılamayı(
günaydın porticim darısı bizim başımıza inş..:Saruboceq:
Günaydın cnm.İnşallah darısı başımıza.
Bir gün olacak biliyorum...
olucak olucakk bundan sonraki topiğimiz hamileliğimizi anlattığımız topic olucakk kaydirigubbakcemile2Günaydın cnm.İnşallah darısı başımıza.
Bir gün olacak biliyorum...
olucak olucakk bundan sonraki topiğimiz hamileliğimizi anlattığımız topic olucakk kaydirigubbakcemile2
demek rüyalarında görüyosunn ay ne güzell ben kürtaj olduktan sonraki hafta gördüm erkek bebek emziriyodumm bilinçaltı heralde benimminş. canım dualarım sizlerle portakalcım ama dün yapsam rüyam bu kadar güzel olmazdı diğer bebişimdede önce rüyamda aldım haberi bundada şükürler olsun rabbime darısı sizlere canım inş. kucağıma almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?