- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.761
ya akşam akşam sinir oldum dizlerdeki kadınlar anam anlamıyom adam üzerlerine ceketi atsa hamile kalıyolar biraz gerçekçi yapsınlar şu dizileri artıkk bizim gibi o kadınlarda hergün hergün kocalarını zorla yatağa atsınlar ay sonunu iple çeksinler kıl oldum ya aşk ve cezyı izledimde nurgül bacım bi gecede hamile kaldınegatifkaydirigubbakcemile3
neyseki sen burdasın tek kalmamışımm valla cnm ya hatun bi gecede hamile kaldı bi bir ay uğraşıyozz olmuyoooAz önce benimde aklımdan geçti.Bizdemi bir anormallik var anlamıyorum ki
neyseki sen burdasın tek kalmamışımm valla cnm ya hatun bi gecede hamile kaldı bi bir ay uğraşıyozz olmuyooo
senin adet günün ne zaman cnm çalışyomusunuz sizdeNe bir ayı kaç aydır uğraşıyoruz tık yok vallaha
senin adet günün ne zaman cnm çalışyomusunuz sizde
ben çakışıyorum cnm 3 şubata kadar işler yoğunnn
ayy ben bilsem bende aynı yöntemi kullanıyorum cnmmBende nasipse yarın başlayacagım birgüb boş birgün dolu doktor öle dedi onun yalancısıyım.
Bişey soracagım senin yazdıklarına bakmak için bir sayfa geri sonra en son sayfaya gelerek okuyabiliyorum bana pratik yolu varsa söyleyebilirmisin
ayy ben bilsem bende aynı yöntemi kullanıyorum cnmm
Bende nasipse yarın başlayacagım birgüb boş birgün dolu doktor öle dedi onun yalancısıyım.
Bişey soracagım senin yazdıklarına bakmak için bir sayfa geri sonra en son sayfaya gelerek okuyabiliyorum bana pratik yolu varsa söyleyebilirmisin
ayy ben bilsem bende aynı yöntemi kullanıyorum cnmm
sağol cnm ya hızır gibi yetiştin valla hoşgeldinnKızlar sayfayı yenilemeniz gerekiyor
İsterseniz klavyeden F5 e basarak sayfayı yenileyin,
İsterseniz de adres çubuğunun olduğu yerde bulunan yenile ikonuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz.
Kızlar sayfayı yenilemeniz gerekiyor
İsterseniz klavyeden F5 e basarak sayfayı yenileyin,
İsterseniz de adres çubuğunun olduğu yerde bulunan yenile ikonuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz.
ben aralıkta düşük yaptımm 7 haftalıktı geçen 1 ay korundum bu ay korunmuyorum doktorum rahim kendini ne zaman toparlarsa o zaman hamile kalırsın demişti bakalım bu ay toparladımı kalıcakmıyım muamma cnm
ay inşş.ama hamile kalsamda doğurana kadar hep endişelenicen galiba bir şey olurmu diye ağzım yandı bikereumarım en kısa sürede rahim toparlar meleğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?