Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

negatifkaydirigubbakcemile3
ya akşam akşam sinir oldum dizlerdeki kadınlar anam anlamıyom adam üzerlerine ceketi atsa hamile kalıyolar biraz gerçekçi yapsınlar şu dizileri artıkk bizim gibi o kadınlarda hergün hergün kocalarını zorla yatağa atsınlar ay sonunu iple çeksinler kıl oldum ya aşk ve cezyı izledimde nurgül bacım bi gecede hamile kaldı

ay ne bilemm çalışırken kafanızda bebiş yapma fikri olmasın diyolar ama ne mümkünn hamile kalırmıyım kalmazmıyım az kaldı görücem

ben çakışıyorum cnm 3 şubata kadar işler yoğunnn

Bende nasipse yarın başlayacagım birgüb boş birgün dolu doktor öle dedi onun yalancısıyım.
Bişey soracagım senin yazdıklarına bakmak için bir sayfa geri sonra en son sayfaya gelerek okuyabiliyorum bana pratik yolu varsa söyleyebilirmisin

ayy ben bilsem bende aynı yöntemi kullanıyorum cnmm

ayy ben bilsem bende aynı yöntemi kullanıyorum cnmm

Kızlar sayfayı yenilemeniz gerekiyor
ısterseniz klavyeden F5 e basarak sayfayı yenileyin,
ısterseniz de adres çubuğunun olduğu yerde bulunan yenile ikonuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz.

ben aralıkta düşük yaptımm 7 haftalıktı geçen 1 ay korundum bu ay korunmuyorum doktorum rahim kendini ne zaman toparlarsa o zaman hamile kalırsın demişti bakalım bu ay toparladımı kalıcakmıyım muamma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…