Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar pazartesi 2 odaya süpürge tutum ve sol kasığım ağrımaya batışmaya başladı ve hamile olma ihtimali var diye bıraktım eşim temizliği yasakladı 9 ay atıcam şişko olucam galibakaydirigubbakcemile3

kızlaaaaarrrrrrrrrr sidik testi yaptım silik çizgi varrrrr

Tebrikler cnm. :teytey: alkisalkisalkis

bugün de kan testini tekrarla mutlaka.Şimdi sevinip de sonra hevesin gursağında kalmasın.Hani değerinde 6 ya teste yansımış olabilir.
Önemli olan bugün kan değerinin artmış olması.git hadi tahlil yaaaaaaaaaaaaaaaap,öyle gel

canım ben bu ay akıntıya baktım ama olmaz diye çok rahattım 2 kez beraber olduk doğru zamanda ama allah isteyince oluyor belkide olmaz diye rahattım onunda etkisi var çalışamadık olmaz sandık sende rahatla biraz akıntı testini yap ama rahat ol canım

valla ya hamile olanlara plaket vermek lazımm yılım en becerikli kadını ödülü yada:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

portim inşallah avrdır bacım kan testini yaptığım gün sidik testide yapmıştım bişey çıkmamıştı bugün adliyede yaptım bi baktım var,cumaya kadar bekliycem hem sidik hem kanı yapacam geçecem

benim 4 gün geçti sanırım yada 3 tahminim doğru sanırım ayın 2 sinde oldu bebşim ayın 17 sinde hafif bir adet sancım oldu olcam sandım sanırım ogün adet günümdü ve ateşimde düşme oldu kızlar ateş ölçme yöntemide güzel ben son 1 hafat ölçtüm hep aynıydı sadce adet günüm düştü 3-4 gün geçmesine rağmen çok net çizgim 1 ci ve 2 ci aynı koyulukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…