- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.861
kızlaaaaarrrrrrrrrr sidik testi yaptım silik çizgi varrrrr
2.çizgimi silik geç döllenme olmuşsa silik çıkar inşş.hamişsin cnmmkızlaaaaarrrrrrrrrr sidik testi yaptım silik çizgi varrrrr
kızlaaaaarrrrrrrrrr sidik testi yaptım silik çizgi varrrrr
2.çizgimi silik geç döllenme olmuşsa silik çıkar inşş.hamişsin cnmm
of ya ben ne zaman anne olcam :umursamaz:
bıktım yumurtasıydı,çatlamasıydı,çalışmasıydı...
ne zor işmiş valla yolda hamile görsem tebrikler nasıl başardınız diyesim geliyor bilmiyorumkismile
valla ya hamile olanlara plaket vermek lazımm yılım en becerikli kadını ödülü yada:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:of ya ben ne zaman anne olcam :umursamaz:
bıktım yumurtasıydı,çatlamasıydı,çalışmasıydı...
ne zor işmiş valla yolda hamile görsem tebrikler nasıl başardınız diyesim geliyor bilmiyorumkismile
Tebrikler cnm. :teytey: alkisalkisalkis
bugün de kan testini tekrarla mutlaka.Şimdi sevinip de sonra hevesin gursağında kalmasın.Hani değerinde 6 ya teste yansımış olabilir.
Önemli olan bugün kan değerinin artmış olması.git hadi tahlil yaaaaaaaaaaaaaaaap,öyle gel
valla ya hamile olanlara plaket vermek lazımm yılım en becerikli kadını ödülü yada:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet cnm sanada şansı yaver gidipte yorulmadan hamiş kalan kadın ödülünü takıcazz:roflol:ver canım ben en az çalışmayla ödül kazandım :dance:
gününden kaç gün geçmişti cnm seninevet ikinci çizgi ilki kadar koyu değil ama bariz belli inşallah kızlar yaaaaa herkese gösterdim burda ne görüyosunuz diye:)
gününden kaç gün geçmişti cnm senin
evet cnm sanada şansı yaver gidipte yorulmadan hamiş kalan kadın ödülünü takıcazz:roflol:
kuşum o zaman sen adet olmadan bi iki gün önce beraber oldunmu eşinlebugünle altı
valla bacımm ya biz posalarını sıktık adamların resmenn sen 2 gün yaptın tuttu a&s arkadaşımızda geçen ay 3 kere çalışmış olmuşş hatırladınmı porticanım darısı başına inş. yormayın adamları sıvı kontrolü yapın bacılar :dance:
bugünle altı
valla bacımm ya biz posalarını sıktık adamların resmenn sen 2 gün yaptın tuttu a&s arkadaşımızda geçen ay 3 kere çalışmış olmuşş hatırladınmı porti
kuşum o zaman sen adet olmadan bi iki gün önce beraber oldunmu eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?