Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

valla ya hamile olanlara plaket vermek lazımm yılım en becerikli kadını ödülü yada:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ama doğru değil mi sezencim.biz beceremiyoruz bu işi sende 1 kez becermişsin bak bi alkış da sana alkisalkisalkis

siftahımız yok valla daha :)

Bekle canım cuma günü inşallah değerin artar valla sende ilk denemede nokta atışı yaptıysan ben daha da bişey demiyorum :))
Sen bize anlatırsın artık neler yaptığını,işin fantazik yönününde rolü büyük heralde :kedi:

kız çok güldüm rabbim de seni güldürsün inş.

evet bi ödülde bana ama o zaman nasıl becerdiysem şindi hatırlamıyorum valla bu kadar stres yoktu ama onu iyi biliyorumm olsun diye kendimi şartlandırmıyodumm

evet bi ödülde bana ama o zaman nasıl becerdiysem şindi hatırlamıyorum valla bu kadar stres yoktu ama onu iyi biliyorumm olsun diye kendimi şartlandırmıyodumm

evet canım bencede püf noktası bu stres ve şartlandırma yapmamamak bu aybende öyleydim nasıl olsa olmaz 1 kerede dedim dahada yapamayız zaten misafir var ölesine yapalım dedik :dance::sm_cool:ve meleğim geldiiiiiiiiiiiiiiii

kızım eğer tuttuysa teknik sıfır artistik ten point demiştim:)

Kız bak gaza geldim şimdi senin son zamanlar çatlamış heralde yımırtan.
Benimde acayip sevüşesim geldi şimdi ya tutarsa ya tutarsaa....

kız çok güldüm rabbim de seni güldürsün inş.

amin inşallah canım hamile kalayım da yüzüm gülsün.
ağzım kulaklarımda dolaşırım artık :))

Hamileler bize gönülden dua edin bacılarr

amin canım inş. beraber geçirmek nasip olur 9 ayı ama lütfen sıvı takibini değerlendir boşa yormayın adamları da kendinizideolumunekankayizsmile

evet bacım bu gece baş ağrısı falan filan dinleme atlaaa kocanın kucağınaaa kapanışı iyi yap sende

madeofhonur ve zeyneparzu arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyoruz.Bize bir günde iki güzel haber verdikleri için çok mutlu olduk. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…