- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.881
valla ya hamile olanlara plaket vermek lazımm yılım en becerikli kadını ödülü yada:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
portim inşallah avrdır bacım kan testini yaptığım gün sidik testide yapmıştım bişey çıkmamıştı bugün adliyede yaptım bi baktım var,cumaya kadar bekliycem hem sidik hem kanı yapacam geçecem
bence son yapmanda oldu cnmm silikse 2 çizgi doktorada gidince gününden anlarsın zatennoldummmmmmm hemen adet olayım diye sevüştüm hemde:=
ama doğru değil mi sezencim.biz beceremiyoruz bu işi sende 1 kez becermişsin bak bi alkış da sana alkisalkisalkis
siftahımız yok valla daha :)
Bekle canım cuma günü inşallah değerin artar valla sende ilk denemede nokta atışı yaptıysan ben daha da bişey demiyorum :))
Sen bize anlatırsın artık neler yaptığını,işin fantazik yönününde rolü büyük heralde :kedi:
evet bi ödülde bana ama o zaman nasıl becerdiysem şindi hatırlamıyorum valla bu kadar stres yoktu ama onu iyi biliyorumm olsun diye kendimi şartlandırmıyodummama doğru değil mi sezencim.biz beceremiyoruz bu işi sende 1 kez becermişsin bak bi alkış da sana alkisalkisalkis
siftahımız yok valla daha :)
Bekle canım cuma günü inşallah değerin artar valla sende ilk denemede nokta atışı yaptıysan ben daha da bişey demiyorum :))
Sen bize anlatırsın artık neler yaptığını,işin fantazik yönününde rolü büyük heralde :kedi:
bence son yapmanda oldu cnmm silikse 2 çizgi doktorada gidince gününden anlarsın zatenn
evet bencede kapanışı iyi yapmışın madecimmmbenim ilk bebşim 7 gün sonra çıkmıştı idrar tesitinde doktor keswyi görememişti kan testi yaptırmıştı sonrada alttan bakıp gördü geç döllenme olmuş sanıırm yani oluyor
evet bi ödülde bana ama o zaman nasıl becerdiysem şindi hatırlamıyorum valla bu kadar stres yoktu ama onu iyi biliyorumm olsun diye kendimi şartlandırmıyodumm
kızım eğer tuttuysa teknik sıfır artistik ten point demiştim:)
kız çok güldüm rabbim de seni güldürsün inş.
Kız bak gaza geldim şimdi senin son zamanlar çatlamış heralde yımırtan.
Benimde acayip sevüşesim geldi şimdi ya tutarsa ya tutarsaa....
amin inşallah canım hamile kalayım da yüzüm gülsün.
ağzım kulaklarımda dolaşırım artık :))
Hamileler bize gönülden dua edin bacılarr
evet bacım bu gece baş ağrısı falan filan dinleme atlaaa kocanın kucağınaaa kapanışı iyi yap sendeKız bak gaza geldim şimdi senin son zamanlar çatlamış heralde yımırtan.
Benimde acayip sevüşesim geldi şimdi ya tutarsa ya tutarsaa....
amin inşallah canım hamile kalayım da yüzüm gülsün.
ağzım kulaklarımda dolaşırım artık :))
Hamileler bize gönülden dua edin bacılarr
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
Ocak Listemiz
kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zeyneparzu_________16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak
Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 ________14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx____________ 16 Şubat
zaten portim hamile kalsın havai fişek değill topiği havaya uçurucazz:lepi:[/opuyorumnanaktan:dance::sm_cool:inş.
cnm sen folik asit kullanıyosun dimizaten portim hamile kalsın havai fişek değill topiği havaya uçurucazz:lepi:[/opuyorumnanaktan:dance::sm_cool:inş.
afitet olsunn cnmmkızlar ben acıktım bi çorba içeyim yeşil mercmek yaptıydım sonu kaldı kaydirigubbakcemile3
cnm sen folik asit kullanıyosun dimi
aralık 25 de doktora gittim düşükten sonra gitmemiştim kontrol oldum birşey yok yemiz dedi bebek düşünüyorum dedim oda folik asit verdi ama 3 aydan fazla kulanma olmazsa bırak dedi şükür ayın 25 inde 1 kullanalı 1 ay olcak zaten pazartesi ayın 25 ve doktora gidicem inş.
seninki hangisinde günde kaç kere içiyosunaralık 25 de doktora gittim düşükten sonra gitmemiştim kontrol oldum birşey yok yemiz dedi bebek düşünüyorum dedim oda folik asit verdi ama 3 aydan fazla kulanma olmazsa bırak dedi şükür ayın 25 inde 1 kullanalı 1 ay olcak zaten pazartesi ayın 25 ve doktora gidicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?