- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.901
benimki folic asit günde 3 kere içiyorum bu bitince bende ondan kullanıyımgünde 1 tane içinde 100 tane var folacın 400 yg yazıyor eczacı unutmuş kaç adet yazmamış netten baktım günde 1 yazıyordu
ilk sayfaya baktim hami$$$sin he arzuuuu tebrik ederimmmmmmvereliniortakbak varmis dün yapmadin testi bizi deli ettin ama degdi en azindan bugun güzel haberini aldik.sagliklica kucagina almak nasip olsun canim senin adina cok sevindim.
gel bacım gel canımız sıkıldı burda bende alıyım bi kahveselam kıslar temizlğim bitti çok şükür
şimcikde bi kahve yaptım ohhhhhhh
selam kıslar temizlğim bitti çok şükür
şimcikde bi kahve yaptım ohhhhhhh
ege nasıl oldu canımmafiyet olsun $eker hosgeldina.s.
evet cnm kahve sinir sistemimi düzeltiyo sakinleştiriyo telax oluyorumm bebek yapma fikriyle kafayı sıyırıcaz yoksaeyvahedigeldismileal canımm all zati şu kahve olmasaaa
ama bu arada ben türk kahvesi manyağıyım :1rolleyes:
skorcum naber canımm hoşbulduk
geceleri görüşemiyoruz artık ohh tatilide ettin döndün
ege iyileştimi:sm_confused:
evet al bacım sende iç cnm sen neiş yapıyosunn akşamları gidiyosunda nöbetmi varrkiz bak bizde özendik bende yaptim bir espresso :))
bende ocak 10 dan beri çalışıyorum bakalım vücudumdaki her belirtiyi hamişliğe yoruyorumm ama sonum iyi gözükmüyooevet canım valla sıyrdım ben zaten yeterince
ama ben regl gecikmesi yaşadım insan daha çok stres yaşıyo o zaman
şimdi diyorum bitince çalışmalar başlıycam hemde çok sıkııı guclubacismile
ay evet ya karnımda batmalar var 2 gündür kafayı yiycemm ya bekliyorum gögüslerim şişsinn diyo ama daha tık yokkkafamçokkarıştıcanım ben iki aydır kendimi dinlemiyorum o zman insan resmen bunalım agiriyo yaa bölesi daha iyi
öğrendik artık dinlesende olmuyo dinlemesende
saldım çayıra mevlam kayıra :1ninca:
aman aman nazr değmesin maşallah düzelsindecanlar ege daha iyi bugun ilk defa ishal den daha katiydi yaptigi smdide benle kahve iciyo kasikla bizikliyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?