- Konu Sahibi portakal_suyu
- #4.081
size ne teşhis kondu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız zor bir durum gerçekten
hoşbulduk canım adım derya bebişim olmuyo benimde
inşallah cnm busefer yapınca atmazsın hatta saklarsın umarımbende aynısını yapıcam buay eğerki gecikirse tabi baya bir geçsin bekliycemm daha çok üzülüo insan ne zaman test yapsam şak die arkasından kırmızılar gelio
Ayten 2 günün kaldı.bugün bitti sayılır zaten..
Ne düşünüyorsun var mı bişey,hissediyor musun?
ne bileyim portakal karnım ağrıyor 3 gündür ha hastalanacagım ha geldi diye kaç kez wc gittim bilmiyorum...Bugun bir arkadaş göbek göbek çizgisi diye bişeye baktı göbek deliğinden aşagıya kadar hayal mayal bir çizgi belirirmiş.bende çizgiyi görürü gibi oldu ama vallahi ne bileyim erkez bişey diyor.
Hiç bir hiss yok var mı yok mu bilmiyorum
Sabahtan beri ince bir bulantı var ama ağrıdan galibaa
Tabiki tüm dileğimiz bebek olması yönünde.İnşallah kırmızılar değil bebek gelir:
Çizgi mizgi bence hikaye,şuan hamileliğin göbekle bir ilgisi yok,olsa bile incir çekirdeği kadar bişey ve çok aşağıda.
Belki ileriki haftalarda oluyordur eskiden koca karılar öyle anlıyor olabilirler, :)) sonuçta test mest bilmiyorlardı.
Keşke çalışmalar bitince adet tarihimizin ne zaman olduğunu unutsak,gün saymasak
Ay inşallah aytencim.Test yapmayı düşünüyor musun yarın ya da öbür gün?
Senin çok az kaldı bir kaç gün içinde belli olur ne olduğu,benim daha 11 gün var bu ay gözümde büyüyor günler,nasıl sabredeceğim,nasıl dayanacağım bilmiyorum.Beklemem lazım en azından 1-2 gün kalana kadar sabredebilsem.
Allahim kimseyi evlatla sinamasin.isteyen herkesede tezz zamanda saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.niye isten ayrildin canim?
canım ayın 12 den önce yapmayı düşünmüyorum.cumartesi hala olmassa öğleye kadar özel hastanede kan testi yaparlar herhalde kan testi yaptırırım.12 sinde idrar testi yapsam çıkmaz sanırım moralim bozulur sonra...
Canım seninde inşallah tutmuşturda çifter çifter seviniriz...
zaman geçmek bilmiyor bölde beklemekte ne bileyim sonra ahtırlayınca güzel gelir herhalde
Özel hastaneler cumartesi günleri de akşam mesaisi bitene kadar çalışıyor.
Kan testi en garanti ya ama uyar var mı yok mu diye değil,değerine bakmalarını iste o daha iyi.İnşallah dediğin gibi çifter çifter seviniriz çift çizgileri görünce :)
Ben kanda yaptırsam bile muhakkak sidik testi de yapacağım şu çift çizgi nasıl oluyor bi göreyim :))
Çünkü bende çok dayanabileceğimi sanmıyorum.Bide şansızım ki adet günüm pazara geliyor.Ne hastane ne eczane hepsi kapalı,
Olmaz mı cnm.Geçmiş sayfaları okumadın mı?Şimdi yazacağım kaçıncı baskı oldu diye kızacak bana kızlar,kafayı yedi ağrıyla diye :))
Benim iğneden sonraki 8.günüm bugün.Gebelik varsa vardır artık.Neredeyse bir haftadır ağrı çekiyorum,özellikle bugün diğer günlere göre daha fazla oldu ağrım,ya hiç kesilmiyor desem yeri,sol kasığım,bacama bile vuruyor.Alt karın bölgesimi diyorlar oraya?Daha çok sol tarafım,sağda bişey yok.
Senin ağrın falan bişey varmı portakall
Olmaz mı cnm.Geçmiş sayfaları okumadın mı?Şimdi yazacağım kaçıncı baskı oldu diye kızacak bana kızlar,kafayı yedi ağrıyla diye :))
Benim iğneden sonraki 8.günüm bugün.Gebelik varsa vardır artık.Neredeyse bir haftadır ağrı çekiyorum,özellikle bugün diğer günlere göre daha fazla oldu ağrım,ya hiç kesilmiyor desem yeri,sol kasığım,bacama bile vuruyor.Alt karın bölgesimi diyorlar oraya?Daha çok sol tarafım,sağda bişey yok.
Benim günüm geçmişti, regl sancısı gibi bi ağrım vardı sadece. Sonra test yaptım da öğrendim.
Portakalcım bende bir pazar günü test yapmıştım, çift çizgi çıkmıştı.Nöbetçi eczaneden almıştı eşim testi.İnşallah sana da uğurlu gelir.Hatta kendim çıkıp aramıştım eczaneyi, bulamamıştım bi türlü . kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: