• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

porti canım bu hap vitamin değilmi canım banada vermişti doktor ama onu sabah aç karnına içiceksin ve 2 saat felan çay kahve içmiceksin aklında bulunsun tatlım
bu kadar önemli bi hap olduğunu bilmiyodum
geçen sene ilk bebek istediğimde rutin kontrole gittiğim doktor vermişti
ama bn hep ihmal ettim yutmadımm

valla cnm ne diyimki bence boşuna verme 3 kutu parası bi kutu al nasılsa doktor değiştiriceksin duruma göre tekrar yazar zaten yeni doktorun bence tabi kuşum yinede sen bilirsin

benimde umudum yok buarada anacım buayda fos ya hiçmi ağrı sızı olmaz göğüste acı bişey amannnnnn sıkıldım artık beeeeeeeee yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben

portakalım eşimin canı tattlı istedi bişiler yapatım abri kalkıp gelrim sonra görüşürüs cnm evden girersen öpt cnmmm

porti canım bu hap vitamin değilmi canım banada vermişti doktor ama onu sabah aç karnına içiceksin ve 2 saat felan çay kahve içmiceksin aklında bulunsun tatlım
bu kadar önemli bi hap olduğunu bilmiyodum
geçen sene ilk bebek istediğimde rutin kontrole gittiğim doktor vermişti
ama bn hep ihmal ettim yutmadımm

valla doktor beni pek sallamışa benzemediği için ilacında o kadar önemli bi ilaç olduğunu sanmıyorum.öyle olsa diğer doktorum bana zaten verirdi 9 aydır.
Birazdan çıkınca alıcam eve gidince yazarım ne olduğunu içeriğini falan okuyup.Aynı ilaç mı bakalım,ya da ben doğru mu yazdım adını :))

valla cnm ne diyimki bence boşuna verme 3 kutu parası bi kutu al nasılsa doktor değiştiriceksin duruma göre tekrar yazar zaten yeni doktorun bence tabi kuşum yinede sen bilirsin

benimde umudum yok buarada anacım buayda fos ya hiçmi ağrı sızı olmaz göğüste acı bişey amannnnnn sıkıldım artık beeeeeeeee yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben

Bak artık umut yokmuş birine söylüyorum öbürü başlıyor :))
ağrıyı sızıyı boşver ama içinde hep bi umut olsun canım bu kendini daha iyi hissetmeni sağlar opuyorumnanaktan
doğru diyorsun bence de 3 kutu almaya gerek yok olursa da gider yazdırırrım reçetenin ek nüshası var elimde zaten

off uzakmış hakkaten bacımm
yaa ne biliym canım arada umutsuz oluyorumm

olma canım opuyorumnanaktan ne gerekiyorsa yapacağız vesile olması için ama inancımızı ve umudumuzu kaybetmek yok :olmaz:

portakalım eşimin canı tattlı istedi bişiler yapatım abri kalkıp gelrim sonra görüşürüs cnm evden girersen öpt cnmmm

Tabi işte olduğum için ben yazana kadar zaman geçiyor biraz :) çıkmışsın hadi bakalım göster marifetlerini gece gece:) kıskandır bizi zemuszemus cokacimcoook

Evden görüşürüz,sana kolay gelsin,afiyet olsun canım

İlacın adı: Cyclo-Progynova 'ymış kızlar
daha önce kist erisin diye vermişti eski doktorum.

Kistin de gittiğine göre belki bu ay tutar canımmm. opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah doktora bile gitmene gerek kalmaz. Benimde yarın sabah şeker yüklemem var, bakalım nasl çıkıcak. Sabah 9 da randevum.Devlet hastanesine gidicem, özelde fiyat sordum arayıp söylemediler. devlette ücretsizmiş. Niye boşa para veriyim diye düşündüm.:umursamaz: boshayallersmile

Kistin de gittiğine göre belki bu ay tutar canımmm. opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah doktora bile gitmene gerek kalmaz. Benimde yarın sabah şeker yüklemem var, bakalım nasl çıkıcak. Sabah 9 da randevum.Devlet hastanesine gidicem, özelde fiyat sordum arayıp söylemediler. devlette ücretsizmiş. Niye boşa para veriyim diye düşündüm.:umursamaz: boshayallersmile

İnşallah tutar canım :1hug: :Saruboceq:
Neden şeker yüklüyorlar şekercim?
Devlete git tabi yeter para yedirdiğimiz doktorlara devlette bi işe yarasın arada
Çok iyi yapmışsın valla

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar: BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ

ekobero :CüvCüv: _________ Erkek

hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek

dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek

berrakada :CüvCüv: ________ Kız

sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek

A&S :CüvCüv: ____________Erkek

pembehera :CüvCüv:________Kız

madeofhonor :CüvCüv:______Kız

justing76 :CüvCüv: _________Kız

eliftanerbektas :CüvCüv:

demetnur :CüvCüv:

kelebek_1974 :CüvCüv:

Tuba373 :CüvCüv:__________Kız

bafo :CüvCüv: ___________Erkek

eren sezen :CüvCüv:

derindenizzz :CüvCüv:

hayal1403 :CüvCüv:

dilemma:CüvCüv:

kardelen_cicegi :CüvCüv:

teolog :CüvCüv:

aşkmeleği :CüvCüv:

anka1297 :CüvCüv:

has_bahce :CüvCüv:

000ar.gif

Mayıs Listemiz

mirage1983_______15 Mayıs

gonca85gonca_____20 Mayıs

aysen_34__________22 Mayıs

Ayten35___________26 Mayıs

qusel_____________29 Mayıs

ayseece___________31 Mayıs

sevecen86_________31 Mayıs

000ar.gif

Haziran Listemiz

yelizipucu_________1 Haziran

mız mız___________1 Haziran

zorxx_____________2 Haziran

cicvir41___________4 Haziran

skorpion74 _______5 Haziran

d_kupcu__________9 Haziran

Tancredi_________19 Haziran

portakal_suyu ____20 Haziran

fairy19.gif

Güncellenmiş Listemiz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu sene erkek senesi her yer erkek bebişşş kaynıyoooor :emir_bebek:

evet haklısın. dün hastanede bir tane bebiş vardı yanımda Babaannesinin kucağında maviş maviş bakınıyordu ama ne göz maşallah :nazar: kız gibiydi kız diye seviyorduk bi taraftanda kız galiba diye eşimle konuşuyorduk,,babaannesi oğlan benim kuzum dedi , utandım :kedi: kaydirigubbakcemile3

evet haklısın. dün hastanede bir tane bebiş vardı yanımda Babaannesinin kucağında maviş maviş bakınıyordu ama ne göz maşallah :nazar: kız gibiydi kız diye seviyorduk bi taraftanda kız galiba diye eşimle konuşuyorduk,,babaannesi oğlan benim kuzum dedi , utandım :kedi: kaydirigubbakcemile3

hahahahahha kaydirigubbakcemile3 süperrr yaaaaa
bende öle maviş maviş bakan bir oğlan istiyorum işte.
Rabbim nasip ederse...:emir_bebek: :CüvCüv:

portakal_suyu bizim sorunumuz eşimde ve bende eşimin sperm azdan biraz fazla ve hareketı az benim yumurtam az bu ay beni listeye almayın hem hastalandım hemde mantarım förtledi ilaç kullanıyorum yasak ama morel olsun diye yazın haziranın 22 sinde olucam:(

İnşallah tutar canım :1hug: :Saruboceq:
Neden şeker yüklüyorlar şekercim?
Devlete git tabi yeter para yedirdiğimiz doktorlara devlette bi işe yarasın arada
Çok iyi yapmışsın valla

Selam kızlarrr, şeker yüklemesini yaptırdım. Bu kadar iğrenç bişey daha içmemiştim. İçtikten sonra 1 saat zor dayandım. Sonra kan verdim sabah 11 gibi. 3 gibi sonucu alabilirsin dediler.3te gittim ,sonuç onaylanmamıştı. Bekledim bekledim, tekrar baktırdım yok onaylanmamış. Neyse sonra aşağı kan verdiğim yere gittim , kız vardı, dedi 3 buçukta gel laboratuvara sorim ben ,eğitimdelermişte. 3 buçukta gittim, kız yoktu ,adam vardı yerinde , ona sordum,dedi 5-10 dk ya onaylanır. Dedim ya onaylanmazsa.Yok dedi onaylanıyo merak etme. Tekrar yukarı çıktım, sonuç alma yerine, yokkkk yine onaylanmamış, fenalık geldi bana .Orda oturan görevli kızlar iyiydi Allah'tan , gofret falan ikram ettiler. Biri dedi kaç aylık falan , biri dedi kız mı erkek mi.Kız dedim, içimden kız geçmişti dedi.Öbürü dedi erkeğe benziyo, top gibi karnın var, hemde kız annesinin güzelliğini alırmış, senin karnın ve yüzünden dolayı erkeğe benziyo falan dedi.İsmini falan sordu kızımın. Sabah aç karnına gitmiştim zaten, şeker yüklemesinden sonra eve geldim, apartmana girer girmez kustum. Kahvaltı hazırladım sonra kocişimle kendime. Kahvaltıdan sonra yine kustum. Uzandım 1 saat. Saat 2:45 te hastaneye gittim sonuç aliim diye.Saat 4 te anca aldım. Meğer onaylamayı unutmuşlar benim testi. Tekrar kan alınan yere indim, dedim bu onaylanmadı sabah verdim bi de kanı.Laboratuvara git ordan yardımcı olsunlar dedi. Gittim bi kaç kişi vardı orda, hepsi bi bilgisayar başına toplanmış , hiç ilgilenmiyolar bile. Dedim ki bakar mısınız, kadın dedi kan alınan yere git ordan yardımcı olucaklar. Ya zaten ordan yolladılar beni dedim. Sonra bi bayana sordu sen mi yolladın diye, ben dedim o değil, başka bayan yolladı beni. Aaa bunlar yine arkalarını döndüler, hiç bakmıyolar bile bana. Uyuz oldum hepsine.Sonra bi doktor geldi, kan verirken ordaydı sabah. Dedim size bişey sorabilir miyim, sabah kan verdim, hala onaylanmamış, kaç saattir bekliyorum. Adam aldı kağıdı hemen, o arkası dönüklere gitti, dedi bu sabah verilmiş, hala onaylanmamış.Adam sayesinde daha fazla beklemedim. Tamam dedi ,yukardan alabilirsiniz sonucu.En sonunda aldım. Kendi doktoruma göstericem de, henüz göstermedim.

Portakalcım, şeker yüksek çıkarsa hamilelikte, şeker diyeti veriyolar.Şekerli gıdalara fazla yaklaşmıyosun. Zararlıymış sanırım.Bütün hamilelere yapıyolar.Sonuç 120 çıktı, diğer kızlara sordum da, 140 a kadar normalmiş. opuyorumnanaktan

Back
X