Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slmmmm kızlar net bulunca atladım hemen ama kimse yok off iice boş kaldı topiğimiz çok üzülüyorum ya neyse herkes iyi olsunda napalım böle olucakmış demek
serocummm off üzüldüm ya peki o silik çizgiler neydi insan sinir oluyo neden çıktın aptal çizgi bizi umutlandırdınalsanaalsanasmile olsun hayatım inşallah birdahaki sefere öpt

Tatlım silik çizgiler benim de kafamı çok kurcaladı açıkçası, ve kanamam da fazlasıyla pıhtılı ve sancılı oldu, yarına randevu aldım kimyasal gebelik olmasından korkuyorum, daha önce 2 kez yaşadım bunu tekrar yaşamak istemiyorum, öyle olmasındansa hiç hamile kalmamış olmayı tercih ederim eyvahedigeldismile

ay saol şerocum ya valla sinir geldide bana bugünde silik çizgi bile çıkmayınca üzüldüm noluyo dedim bakalım ne çıkıcak yarın?? ya cnm fazlada almadım 10 tane almıştım yeter die keşke fazla alsaymışım ama daha ben elimdeki testten emin değilim amannnnnnn napayım zaten sinir geldi yapasım bile gelmiyo :sinifsinif:

neden öyle dedin cnm olsun bak heryerde aynı şeyler yazıo kimyasal olsa bile üzülme hemen arkasından hamile kalma ihtimalin çok yüksek ona bile iyi yönünden bak cnmyerimseniben bak saçma ama ben hiç kalmadım oun için o bile olsa üzülmem desem kafamçokkarıştı o yönden rahat ol cnm

slm yine bennnnnn artık kendi kendime yazıp duruyorum manyak gibi test yaptım bugün kızlar hiçbişi çıkmadı sıkıldım ve sinir oldum ya nedir bu silik çıkıodu koyulaşıcak derken hiçbişi çıkmadı kızlar bendemi gariplik var test yapmayı felan bişmiyorummu acaba diorum okadar sorgulamaya başladım kendimisempatiksalakcinni neyse kime yazıyosam bende :bbo:şakkıdı

gülüm ben hergün geliyorum buraya okuyorum yazdıklarını merak etme senopuyorumnanaktanbu testten de hiç anlamamki canım yardımcı olabilsem keşke ya doktoruna bir danışsan mı acaba?CADIARZU

Tatlım silik çizgiler benim de kafamı çok kurcaladı açıkçası, ve kanamam da fazlasıyla pıhtılı ve sancılı oldu, yarına randevu aldım kimyasal gebelik olmasından korkuyorum, daha önce 2 kez yaşadım bunu tekrar yaşamak istemiyorum, öyle olmasındansa hiç hamile kalmamış olmayı tercih ederim eyvahedigeldismile

inşallah korktuğun gibi olmaz canım:Saruboceq:

neden öyle dedin cnm olsun bak heryerde aynı şeyler yazıo kimyasal olsa bile üzülme hemen arkasından hamile kalma ihtimalin çok yüksek ona bile iyi yönünden bak cnmyerimseniben bak saçma ama ben hiç kalmadım oun için o bile olsa üzülmem desem kafamçokkarıştı o yönden rahat ol cnm

sende hamile kalırsın canım öyle deme birtanesiŞenizbozma moraliniyerimseniben

sende hamile kalırsın canım öyle deme birtanesiŞenizbozma moraliniyerimseniben

flancım cnm valla hergün yazıyosun saol cnm bilg gündüzleri eşimde ondan yazamıyorum denk gelemiyoruz senle hayatım opuyorumnanaktan ama valla açıkçası böle görünce yazasım gelmiyo açıkçası topiğe portakalda artık hiç uğramıyo gece bile olsa terkedildi resmen topiğimiz nese ben bugün test yaptım birazdaha belirgin çizgiyi gördüm sanırım koyulaşıcak bakalım nasip bi umut işteeeeeboshayallersmile neyse öpt

flancım cnm valla hergün yazıyosun saol cnm bilg gündüzleri eşimde ondan yazamıyorum denk gelemiyoruz senle hayatım opuyorumnanaktan ama valla açıkçası böle görünce yazasım gelmiyo açıkçası topiğe portakalda artık hiç uğramıyo gece bile olsa terkedildi resmen topiğimiz nese ben bugün test yaptım birazdaha belirgin çizgiyi gördüm sanırım koyulaşıcak bakalım nasip bi umut işteeeeeboshayallersmile neyse öpt

bende gündüz iş yerinden açıyorum zaten leptopu oğlan haşat etti tamire gitti gelirse müsait olduğumda akşam da açarım denk geliriz belki yerimseniben bende kasımdan sonra o testi yapmayı düşünüyorum senden bilgi alırım en azından günleri kaçırmayız:utangac:

kızlar slm
yarın doktora gidiyorum randevu aldım bu ay puregon diye bir iğne tedavisine başlıycaz inşallah bir sonuç alırız ya içim çok sıkılıyo sağım solum hamile bebekli bunaldım iyice en sonunda vazgeçicem herşeyden mafoldumben

Selam Kızlar,ben geldim,izindeyim ohh süper bi duygu ama sabahtan beri temizlik çamaşır,şudur budur öldüm bittim.Daha bir sürü ütü var,bugün hepsini bitirip sonraki günler dinlenmek istiyorum.

serocum adet olmuşsun çok ümitlenmiştik ama nasip değilmiş demek,hayırlısı inşallah tez zamanda hepimize..
Tancredi yeni tedavin hayılı olsun canım.
Zorum sen nasılsın hayatım,görüşemedik kaç gündür,aysende gelmemiş hiç baksana..
flancım sen nasılsın,seninle de görüşemedik ne zamandır..herşey yolunda mı?
sezencim Allah kurtarsın canım,hayırlısıyla kucağına al artık canım
princess sen nasılsın cnm?Eskiden hergün giriyordum da şimdi iş yerinden giremiyorum o yüzden biraz uzak kaldım.Yurt dışında değilim :)) Onu da iş yerindekiler benim ol. anlamasınlar sayfa yanlışlıkla açık kalırsa diye yaptım.
Berrakcım senide çok özledim sen nasılsın cnm?
skorpicim sen de ne var ne yok cnm?

Herkes iyidir umarım?

iyiyim portakalcığım sende iyisindir umarım canım opuyorumnanaktanizinde olman iyi olmuş dinlenirsin birazolumunekankayizsmile

bendende iyilik porticim egeyle oturup duruyoruz..ne güzel izine cikmissin senin icin sevindim..islerin bitsinnn birgüzel dinlen bacim.öpt.opuyorumnanaktan

iyiyim portakalcığım sende iyisindir umarım canım opuyorumnanaktanizinde olman iyi olmuş dinlenirsin birazolumunekankayizsmile
Düne kadar iyiydim ama malesef yine mantar oldum,demek ki tam geçmemiş yine nüksetti.Delircem ya off mafoldumben

bendende iyilik porticim egeyle oturup duruyoruz..ne güzel izine cikmissin senin icin sevindim..islerin bitsinnn birgüzel dinlen bacim.öpt.opuyorumnanaktan

İş bitmiyor ya evde olunca.Dinlenirsem bugün dinleneceğim :))
Ege de çok konuşuyor mu ya onun yaşında eşimin yeğeni var anaam yok böyle bişey çenesi hiç durmuyor kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmmmmm yıne yenıdennn

Selam,nerdesiiin sen bakim 5 aydır :olmaz:
Unuttun bizi

slm kızlarrrrrrr napıyosunuzzzzzz?ben testimi yaptım dün çok net ikinci çizgi çıktı hatta ilkinden bile koyu... yani bugün çatlıcak yumurtam denilene göre bilmiyorum biz değerlendiriyoruz gerisi Allaha kalmış artık nasip inşallah gebelik testindede böyle çizgiler görürüz öpt hepinizi

portakalım izine çıkmışsın iyi tatiller sana bol bol dinlennnn mantarda umarım hemen geçer cnmopuyorumnanaktan

qusel hoşgeldin cnmmmmmm sen neler yaptın bu geçen zamandaaa???

hepiciğinizi öpüyorum çokkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

selam canlarım hepınıze ayrı ayrı yazmaktansa bır kere yazıyorum ama hepınızı öncelıkle opuyorumm..

kızlar sızden ayrı hıc bısı yapmadım. guzel bı tatıl yaptım .. bu yaz esımın kardeslerını agırladım..

sımdı en onemlısıne gelelım adetlerım sapıtmıs vazıyetteydı:) yanı hep ayın 30 unda olurdum ama son zamanlarda 28 ınde olmaya basladım son ay yanı agustosta 27 sınde oldum.. ve son 3 adetım 3 er gun surdu daha uzun suruyodu.. ve bu ay yanı eylulde adet olmadım :)

ayın 27 sındede olsa ayın 30 undada olsa adet olmadım bende cumartesı evde test yaptım tabıkı sonuccccccccc NEGATIF :dd ama hala regl olmadım. ümidim yok. cunku hıc bır belırtı yok sadece kasık ve bel agrısı.. nolucak bılmıyorum kandada baktırmadım. acaba dıyorum dırek kan tahlılımı yaptırsam yada dırek doktoramı randevu alsam bılemıyorum. belkı bugun kanda baktırırım kafam karısık yanu canlarım..

hepınızı cok ozledım sohbet etmeyeı dertlesmeyı..

PORTİMM 5 ay oldumu kız:) amanin ben nasıl uzak kalmışım bu kadar yaa..

slm kızlarrrrrrr napıyosunuzzzzzz?ben testimi yaptım dün çok net ikinci çizgi çıktı hatta ilkinden bile koyu... yani bugün çatlıcak yumurtam denilene göre bilmiyorum biz değerlendiriyoruz gerisi Allaha kalmış artık nasip inşallah gebelik testindede böyle çizgiler görürüz öpt hepinizi

portakalım izine çıkmışsın iyi tatiller sana bol bol dinlennnn mantarda umarım hemen geçer cnmopuyorumnanaktan

qusel hoşgeldin cnmmmmmm sen neler yaptın bu geçen zamandaaa???

hepiciğinizi öpüyorum çokkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

Dün sinir oldum zorum ya yazdım ama site hep hata verdi.
Ne çok heyecanlanıp mutlu olmuştum.sempatiksalakcinni
İnşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görürsün bu ay :Saruboceq: opuyorumnanaktan

selam canlarım hepınıze ayrı ayrı yazmaktansa bır kere yazıyorum ama hepınızı öncelıkle opuyorumm..

kızlar sızden ayrı hıc bısı yapmadım. guzel bı tatıl yaptım .. bu yaz esımın kardeslerını agırladım..

sımdı en onemlısıne gelelım adetlerım sapıtmıs vazıyetteydı:) yanı hep ayın 30 unda olurdum ama son zamanlarda 28 ınde olmaya basladım son ay yanı agustosta 27 sınde oldum.. ve son 3 adetım 3 er gun surdu daha uzun suruyodu.. ve bu ay yanı eylulde adet olmadım :)

ayın 27 sındede olsa ayın 30 undada olsa adet olmadım bende cumartesı evde test yaptım tabıkı sonuccccccccc NEGATIF :dd ama hala regl olmadım. ümidim yok. cunku hıc bır belırtı yok sadece kasık ve bel agrısı.. nolucak bılmıyorum kandada baktırmadım. acaba dıyorum dırek kan tahlılımı yaptırsam yada dırek doktoramı randevu alsam bılemıyorum. belkı bugun kanda baktırırım kafam karısık yanu canlarım..

hepınızı cok ozledım sohbet etmeyeı dertlesmeyı..

PORTİMM 5 ay oldumu kız:) amanin ben nasıl uzak kalmışım bu kadar yaa..

Çok uzun zamandır ortada yoksun bi kayboldun tam kayboldun cnm.
Bence sadece kan tahlili yaptırmaktansa doktordan randevu al,hem bi baksın muayene etsin ne var ne yok,hem de tahlili yaptırır zaten.
Yaz boyu doktora gitmedin mi?
Önceden 30 günde adet oluyormuşsun sonra 32- 33güne uzamış,Testte de negatif çıkmış,ne zaman kıracağız şansımızı bilmiyorum. boshayallersmile

portakalcığım tekrar çok geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda atlatırsın canım:Saruboceq:zor hadi inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah:Saruboceq:

Back
X