- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.201
Kızlar yarın erken kalkacağım bana tatil yok 
Çok uykum geldi,çıkıyorum.
İyi geceler,öptüm sizi opuyorumnanaktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesinin ucu kadar ince iğne ama izi belli oluyor.
Hatta karnımın iki tarafıda sızlıyor.Yaparken bişey yok ama 1 saat sonra falan dokununca acımaya başlıyor,Ağrı sızı yok ama elleyemiyorum acıyo.
Hayırlısı neyse o olsun canım. :Saruboceq:
Yap bakalım belki bi süpriz olur, inşallah :Saruboceq:
Annen nasıl bu arada?
Kızlar yarın erken kalkacağım bana tatil yok
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inş..:lepi:
allahım inş. yüzünü güldürsün meleğin annesinin göbüşüne gelsin.:Saruboceq:.(AMİNNNNNNNNNNNNN):Saruboceq::Saruboceq:
ayy kızz insna korkar yahuuu eyvahedigeldismile yanlış yaparım felan diyee eyvahedigeldismile
ahh ahhh nelere katlanıyoruz şu sıpalar uğruna
sabrın sonu selamet ama inşlhhhhhhhhh :Saruboceq:
aman ne süprizi yaaaa bi ahlt olmaz benden :çok üzgünüm:
annemde aynı canım hala düzelmedi senağlama
Hadi inşalah bu defa karnın bebişlerle dolar. Pazartesiyi iple çekiyorummm. :) İnşallah büyümüş olurlar. Şimdilik kızım uyuyoken bende uyuyayımm.Öptüm hepinizi.Aysencim teşekkürler canımmm.Darısı hepinizin başına inşallahhhh.
tamam canım iyi geceler sana
valla gündüz sohbetlerini özledim yaaa
bende kalkıyorum okanı izliyim barii boshayallersmile
öptüm seni
][[BI]Hoşgeldin aramıza a.s.
Silik çıktıysa hamile olma ihtimalin çok yüksek biraz daha sık dişini sabret,kesin sonucu da paylaşmayı unutma
şans getirirsiniz bize inşallah,bu ay hamilelerle dolsun burası inşallah :Saruboceq:
ay inşallah canım yaa pazartesi tekrar yapcam ama çizgi belli belirsizdi o yüzden pek umudum yok :gitme: inş. tüm topik birden hamile kalır Allahımmm bizimde yüzümüzü güldür artık ne olur :Saruboceq:
ay inşallah canım yaa pazartesi tekrar yapcam ama çizgi belli belirsizdi o yüzden pek umudum yok :gitme: inş. tüm topik birden hamile kalır Allahımmm bizimde yüzümüzü güldür artık ne olur :Saruboceq:
sagilimiz iyi Allaha sükür canim .bakalim p.tesiyi sabirsizlikla bekliyorum doktorum cinsiyet üzerine bir tahmin yapacakmi diyeeyvahedigeldismile
selamlar
flancım hade geçmiş olsun bitti gitti desene olumunekankayizsmile
amin canım güzel haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:
Günaydın kızlar,
Selamlar flancım.
Doktora gittim geldim.Şimdilik sorun yok.yumoşlar atağa geçmişler büyüyolar yavaş yavaş.Kan verdim yapılması gereken testler varmış,hepsini hatırlayamadım ama hepatit,şeker,hemogram,Fsh,idrar vs.Çarşamba tekrar kontrolüm var,Yumoşlar 17-19mm olana kadar İğnelere devam edeceğim.Şİmdilik benden haberler bu kadar.
Tancredi ve skorpion sizden güzel haberler bekliyoruz.
Günaydın kızlar,
Selamlar flancım.
Doktora gittim geldim.Şimdilik sorun yok.yumoşlar atağa geçmişler büyüyolar yavaş yavaş.Kan verdim yapılması gereken testler varmış,hepsini hatırlayamadım ama hepatit,şeker,hemogram,Fsh,idrar vs.Çarşamba tekrar kontrolüm var,Yumoşlar 17-19mm olana kadar İğnelere devam edeceğim.Şİmdilik benden haberler bu kadar.
Tancredi ve skorpion sizden güzel haberler bekliyoruz.