Bebek geliyo galiba

Esra cemrek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
14
2
1
27
Merhaba hanımlar 32 haftalık hamileyim kasıkta sancı şikayetiyle hastaneye gittim nts ye girdim biraz sandın çıkmış dedi doktorum alttan muayene oldum azıcık açılma varmış iğne ve ilaç verdi haftaya yine gel dedi oğluşum daha 2 kilo 100 gram biraz endişeliyim arada sancılarım oluyo aynı durumu yaşayanlar varmı ne yapmam gerek???

Sakin olmanız gerek :)) açılmadan sonra ne kadar gider bilmiyorum ben kendi isteğimle açılma olmadığı için 40+6 da sezaryen oldum ama sizin durumu bilmiyorum acaba o ilaç ve iğneler doğum geciktirici mi oluyor ? Eğer öyleyse haftaya duruma göre tekrar mı yapar yoksa suni sancı mi verir bilemedim. Tahminlerim suni den yana. Bilen varsa açıklarsa bende öğrenmiş olurum. Allah acısız kolay ve sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah bir avazda.

Arkadaslar bnd e 33 haftalık hamileyim bu aralar benimde kasiklarimda sanci oluyo ayni adet olcakmisim gibii ama o kadar siddetli deil 26 haftaliken erken dogum riskim vardi igne ve ilaclarla 33 haftaya gelebildik sukurler olsun benim idrar yolu enfrksiyonum vardi ve 1 cm acilmam oldu bu yuzdn bir hafta hastanede kaldim

Peki şimdi nasılsın

Evet iğneler doğumu geciktirmek için daha cok erken suni sancı verirlerdi?

Evet iğneler doğumu geciktirmek için daha cok erken suni sancı verirlermiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…