Maske Tarifleri Bebek gibi bir cilt için evde yapabileceğiniz cilt bakım maskeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar ben de kendimi bitki çayı demliyorum, kalanını da bir şişseye koyup yüüzme sürüyorum tonik gibi.normalde yağlıdır cildim ama bu sayede yaplanmıyor ve hep nemli, bir de herkes farkediyor, renk gelmiş yüzüne diyorlar.

karışmda özgürüm.bir tutam ıhlamur, adaçayı, narkabuğu( mevsimindeyken koyardım),nar taneleri, çeyrek limon, 1-2 karanfil, çubuk tarçın, biraz kuşburnu, azıcık zencefil,yaş nane, biberiye,hibüsküs, hakiki bal. evde olan ne varsa koyuyorum.ha elma kabuklarını da.çayı da çok güzel oluyor.

Malzemeler: Limon suyu + yoğurt
Hazırlanışı: Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.
Ne işe yarıyor: Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler.
Ne zaman kullanmalı: Bu maske haftada bir kez uygulanabilir.

teşekkürler kızlar bu tarifi hemen deniycem :) =D birde bendende ufak bir öneri ben birkeresinde limon ve tuzu karıstırıp cildime sürmüştüm 10 dk sonra suyla yıkamıstım ve daha ilk denemede cildime çok iyi gelmişti beyazlamıştı ve herkes güzelleşmişsin demişlerdi çok sevinmiştim isteyen bunuda dener :)

bugün limon suyu yoğurt maskesini uyguladım yıkadıktan sonra beklentimin fazlalığından mıdır nedir hiçbir değişiklik olmadı dedim kendi kendime, ama maske uyguladığımı bilmeyen annem ve kardeşim yüzün ne güzel parlamış bugün dediler..:) çok teşekkürler kızlar paylaşımınız için :71: :71:

ben cıldıme hıc bır kımyasalı kullanmıyorum makyaj ıcın ıse goz ve dudak makyajı yeterlı oluyor cıldıme bırdırcın yumurtası ve zeytınyagı karısımını surup 15 dk bekletıp yıkıyorum nemlendırıcı olarak tatlı badem yagı ve kayısı yagı kullanıyorum arada bır de kırmızı sarap surup 15 dk bekletıp yıkıyorum sıvılcem de sıyah noktam da yok

Son düzenleme:
Bende bu zamana kadar o kadar çok şey denedimm ki artık pek umudum yok aslında sivilce yok fakat yanaklarımda sivilce izii gibi kırmızılıklar var o da sonradan çıktı 30 yaşındayım ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum. bu arada kayısı yağı direkt mi sürülüyor ?
:49:

Bugün alısveris merkezine giriyordum yanımda bir kız vardı o nasıl bir ciltti öyle ya!
Pürüzsüz, bembeyaz baktıkca göz kamastırıyordu resmen icim gitti..
:50:

kayısı yağı cilde direkt sürülmez.Pamuğu biraz ıslatıp üzerine kayısı yağından biraz alıp sürersiniz kızlar.

Malzemeler: Limon suyu + yoğurt
Hazırlanışı: Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.
Ne işe yarıyor: Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler.
Ne zaman kullanmalı: Bu maske haftada bir kez uygulanabilir.

Bunu deniceeeemmm kızlar güzele benziyo :16:

yeşil çay yüzüme sürüyorum poşet yeşil çayı içiyorum sonra poşeti atmıyıp suda bekletip pamukla yuzume sürüyorum birde buz kabına doldurup buz şaeklınde sabah yüzüme gezorum yeşil çayı cildime parlaklık veriyor çok iyi geldını düşünüyorum hemde ziyan etmıyorum

benım anlamadıgım neden aynı maskelerı
baska baska uyeler alıntı yapıp ard arda yazdınız ?

benim yaptığım maskeleri yazcam arkadaşlar;

3 tane asprin, birkaç damla limon suyu: karıştırıp yüze sürüyoruz. on dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkıyoruz. sivilceleri kurutup cildi parlatıyor. c vitamini sağlıyor.

volkanik kil; kaysı yağı; birkaç damla sirke: göz kararı ile biraz volkanik kil, biraz kaysı yağı ve sirkeyi karıştırıyoruz. kuruyana dek bekletiyoruz. yıkıyoruz. nemlendirici krem ile nemlendiriyoruz.

Back
X