Lekeler, Çiller Bebek gibi cilt nasıl oluyor?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
resim koyan yok mu?

biraz geç gördüm ama ben koyuyum resim :) kapatılma yok makyaj sadece göz makyajı bende bebanthen krem kullanırım cildime temizliğe nemlendirmeye ve güneş korumasına çok çok önem veririm . çok şükür ciddi bir şikayetim yok şimdilik deneme yanılmalarla gidiyoruz bitkisel yağlar doğal sabunlar maskeler hep bunları deniyerek öğreniyoruz . sağlıcakla kalın kızlar

Eklentiler

• $DSCI0364xx.x.webp
    $DSCI0364xx.x.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
valla ben bu tabiri kullanıyorum bi kaç gündür.. bepanthene kullanmaya başladım.. cildim bebek gibi oldu cidden.. hem yumusacık hem de sivilce lekelerim gittikçe kayboluyor.. durmadan sivilce çıkardı artık çıkmıyor.. yüzüme dokunduğumda eskiden pütür pütürdü şimdi maşallah hiç pütürlük kalmadı... bi de benim cildim denize gittiğimde çok güzel olur tuzlu su çok ii gelir.. bi tane siyah nokta kalmaz.. yazın çok güzeldi cidden sevgilim de fark etti.. yaz bitti sivilceler çoğaldı izler kaldı.. eee önce expigment kullandım deri soyuldu döküldü falan.. şimdi de bepanthene basladım gercekten çok ii geldi.. gittikçe kayboluyor lekeler.. alnımda kocaman bi sivilce çıkmıstı orda hiç leke kalmadı suan.. yanağimda da sadece bi iki tane belli belirsiz kırmızı leke kaldı.. ben tavsiye ediyorum bepantheni valla kızlar.. bi de yumusacık yapiyor yaa.. sivilce de çıkmıyor artık

bepanthene krem mi?

Merhaba Arkadaşlar,
vakumla siyah nokta temizliği yaptıran yada aletini alan varmı. gittigidyor gibi sitelerde vakum aleti var ama bir işe yarıyormu merak ediyorum.
Tesekkurler

Merhaba Arkadaşlar,
vakumla siyah nokta temizliği yaptıran yada aletini alan varmı. gittigidyor gibi sitelerde vakum aleti var ama bir işe yarıyormu merak ediyorum.
Tesekkurler

aynı işlemi şırıngayla da yapabilirsiniz bööle şeyler para tuzağı valla..yüzünüze önce buhar yapın sonra zaten yumuşamış olacak o şekilde temizleyin siyah noktaları bu arada siyah noktalar için sebamedin sabunu çok yararlı oluyor tavsiye ederim

aynı işlemi şırıngayla da yapabilirsiniz bööle şeyler para tuzağı valla..yüzünüze önce buhar yapın sonra zaten yumuşamış olacak o şekilde temizleyin siyah noktaları bu arada siyah noktalar için sebamedin sabunu çok yararlı oluyor tavsiye ederim

canım şırınga acıtmaz mı? deriyide çeker .

canım şırınga acıtmaz mı? deriyide çeker .

iğnesiz olarak canım yine küçücük bi sızısı oluyo ama siyah noktayı sıkmak ondan daha beter kalır yanında emin ol zaten biraz o bölgeyi öne çıkarınca sonra hafifçe sıkarsın daha rahat olur en azından bi dene derim

iğnesiz olarak canım yine küçücük bi sızısı oluyo ama siyah noktayı sıkmak ondan daha beter kalır yanında emin ol zaten biraz o bölgeyi öne çıkarınca sonra hafifçe sıkarsın daha rahat olur en azından bi dene derim

iğnesiz olduğunu anladım ama yinede çıkaramaz sandım. madem denedin sen bende bi deniyim :21:

iğnesiz olduğunu anladım ama yinede çıkaramaz sandım. madem denedin sen bende bi deniyim :21:

ergenlik döneminde bi süre sıkıntı yaşadım bu konuda bu da denediğim bi yöntemdi bu arada dediğim gibi sebamedin sabununuda tavsiye ederim canım tabi bunun yanında niveanın siyah nokta için olan yüz temizleme bandını yine aynı şekilde limonu filan da denemelisin bence

Back
X