Bebek giysisi vermek istiyorum

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Sevgili arkadaşlar, benim kızım iki aylık oldu. Pek çok yenidoğan giysisi ona olmuyor artık. Elimde duracaklarına ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek isterim. Ne de olsa, bir anne bütün bebeklerin annesi sayılır. Almak isteyen arkadaşlar olursa ben buradayım. Zıbınlar, çıtçıtlı badiler, pijamalar kızımın yeni kardeşlerine gitsin.

Unutmadan; kargo ücretini alıcı arkadaş ödeyecek.

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar, benim kızım iki aylık oldu. Pek çok yenidoğan giysisi ona olmuyor artık. Elimde duracaklarına ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek isterim. Ne de olsa, bir anne bütün bebeklerin annesi sayılır. Almak isteyen arkadaşlar olursa ben buradayım. Zıbınlar, çıtçıtlı badiler, pijamalar kızımın yeni kardeşlerine gitsin.

Unutmadan; kargo ücretini alıcı arkadaş ödeyecek.

burada bir arkadaş başkası için arıyordu linki bulup paylaşayım arkadaşım .
ve teşekkür ederim bu iyiliğiniz için.
çocuğum yok ama olsa bende aynısını yapardım :46:

burada bir arkadaş başkası için arıyordu linki bulup paylaşayım arkadaşım .
ve teşekkür ederim bu iyiliğiniz için.
çocuğum yok ama olsa bende aynısını yapardım :46:

İstiyorsanız Allah size de hayırlı sağlıklı güzel bir bebek nasip etsin tez vakitte. Etrafımda ihtiyaç sahibi yok. Varsa da rastlamadım. Elimdekiler güzel şeyler, başka bebeciklerde yaşam bulsunlar isterim. Linki paylaşırsanız sevinirim. İsteyen arkadaşlar özelden de ulaşabilir bana. Tekrar hayırlı sağlıklı bir yumurcak diliyorum sizin için.

Back
X