Bebek Görme Ziyareti Hk.

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Hanımlar Merhaba ,

Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..

weşine yada kv ya sorsan ya onların akrabaı sonuçta bilgi verirler

samimiyetten ziyade lohusa kadın, otelde kalmak daha iyi olur.
ama tabi evin işine yardım edip, ev sahibi gibi onu kasmadan bi ziyaret olacaksa, ısrar ederse kalınabilir.
kendi adıma ben olsam yatılı kalmazdım.

weşine yada kv ya sorsan ya onların akrabaı sonuçta bilgi verirler
Şöyle ki kayınvalidem onların evinde kalmamızı istiyor hep beraber. Ama kızın evinde daha önce kimse kalmadı. Hiç misafirliğe gidilmedi. Yani normalde kayınvalidem ne onlarda ne de kalmadı. O yüzden emin olamadım.

Siz yada kayınvalideniz aileye telefon acıp, Günübirlik kalınabilecek evlerine yakın mesafedeki otellerden fiyat bilgisi almak ıstdedıklerını soylesınler.Zaten duruma gore onlar size yon verecektır.Baska yerde kalmayın dıyebılırler yada otele yonlendırebılırler.Sizde ona gore karar vermıs olursunuz.

Günübirlik gidip dönme imkanınız varsa öyle gidin. Eğer uzaksa da otele rezervasyon yaptırırsınız. Eğer Çok ısrar ederlerse otelden vazgeçip onlar da kalırsınız.

Ben lohusa kadının eşiyle yalnız kalmasından yanayım. Annemle bile sorun yaşamıştım lohusayken.

Sırf bu soğukta bebek görmeye mi gidiyorsunuz.Havalar ısınınca da gidebilirsiniz.İlla gidecekseniz duruma göre yol alırsınız.Size tavrı iyiyse,güleryüzlüyse ,çıtlatırsınız burada kalın derse,surat yapmazsa kalırsınız.Aksi takdirde eşinizle otele gidersiniz,kv kalsa da birşey olmaz.Ama giderseniz de bebeği olduğundan zorlanabileceğinden yardımcı olun ki acizlenmesin.

Gece otele gitmelisiniz, gunduz ziyaretinizi de mumkun mertebe kisa tutmalisiniz, lohusa bir kadin el kadar bebek ve uzerine samimiyetiniz de fazla yokmus, insanlara rahatsizlik vermeden ziyareti yapmanizi oneririm ayni durumda ben cok zorluk cektim cunku empati yapabiliyorum lohusalikta misafirin msine tahammulu olamayabiliyor insanin

Bence evde kalınması doğru olmaz. Akrabanz kalın dese bile kalmayın. Bir de onun stresine girmesin kadın.

Valla bir acelem yok aslında da kv çok istekli. Özellikle bizi götürme konusunda :)

Aslında kadın lohusa nebilim yatılı pek uygun olmayabilir
Tabi aile yapınız nedir nasıldır kv 'niz daha iyi bilir
Fakat 3 kişiyi ağırlamak zorunda kalacak hele ki ilk bebiş ise zaten eli ayağına dolaşıyordur.
Otelde kalmanız veya günü birlik gitmeniz daha daha uygun gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…