- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
Hanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..
Şöyle ki kayınvalidem onların evinde kalmamızı istiyor hep beraber. Ama kızın evinde daha önce kimse kalmadı. Hiç misafirliğe gidilmedi. Yani normalde kayınvalidem ne onlarda ne de kalmadı. O yüzden emin olamadım.weşine yada kv ya sorsan ya onların akrabaı sonuçta bilgi verirler
Katılıyorum. Bende kalmam ama kayınvalideniz istediği şekilde kalabilir.Ben olsam eşimle otelde kalırdım
Kayınvalide kalabilir yeğeninin evinde
Valla bir acelem yok aslında da kv çok istekli. Özellikle bizi götürme konusunda :)Sırf hediyesini vermek için başka şehire ziyarete mi gideceksiniz ?
Elbet gelir sizin bulunduğunuz şehire niye bu acele ki ?
Gece otele gitmelisiniz, gunduz ziyaretinizi de mumkun mertebe kisa tutmalisiniz, lohusa bir kadin el kadar bebek ve uzerine samimiyetiniz de fazla yokmus, insanlara rahatsizlik vermeden ziyareti yapmanizi oneririm ayni durumda ben cok zorluk cektim cunku empati yapabiliyorumHanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..
Valla bir acelem yok aslında da kv çok istekli. Özellikle bizi götürme konusunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?