- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
- Konu Sahibi cancangunes
-
Hanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..
Valla bir acelem yok aslında da kv çok istekli. Özellikle bizi götürme konusunda :)
eee zaten farklı sehirlerdesiniz yanii mecbur kalcan onlarda otelde kalmak hep abzurt hemde hicbi kaynana akrabası varken otelde kalmazHanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
egerkı kalabılecegınız baska bır akrabanız varsa onda kalın ya da mesafe yakınsa 1-2 saat gıbı gunubırlık gıdıp gelın...Hanımlar Merhaba ,
siz bi otel tutun eşiniz ve sizin için eğer kız çok ısrar ederse samımı gelirse kalın yoksa kalmayınŞöyle ki kayınvalidem onların evinde kalmamızı istiyor hep beraber. Ama kızın evinde daha önce kimse kalmadı. Hiç misafirliğe gidilmedi. Yani normalde kayınvalidem ne onlarda ne de kalmadı. O yüzden emin olamadım.
Bir aylık bebişle uğraşıyor olmasaydı bdv ye konu açardı
Teyzem oğlu gelini lohusayken yatıya geliyorlar ne yapayım
Siz kv dinlemeyin yatılı kalmayın, kış günü üstelik lohusa misafir ağırlatmayın.
Evde yeni doğmuş bir bebek o şimdi kendisi perişandır neye uğradığını şaşırmıştır
İki kere gördüğü kişi yatıya gelecek
Mümkünse bir kaç saatliğine gidin sonra geri dönün.
Misafiri çok severim gelen giden eksik olmasın isterim ama yatılı gitmeyi de yatılı gelenide sevmiyorum.Güzelmiş. Doğru söylüyorsunuz ne diyeyim. Valla işin aslını sorarsanız ben hiç gitmek istemiyorum. Tamamen aile baskısı. Hiç sevmem yatılı misafir ne bana gelinsin nede ben gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?