Bebek Görme Ziyareti Hk.

kv tek gitsin siz hediyesini yollayın hem onun yiğeni bir kişi kalabilir ama 3 kişi hemde hiç sohbetinin olmadıgı, biride erkek
mumkunse ben almayım

evime hayırlı olsuna eşimin kuzeni geldi akla zarar iki tane yaramaz oğlu vardı küçük oğlan beni dövüyor düşünün
evin altı üstüne geldi bütün süs eşyaalrını yatak odasına taşıdık falan annesi halaa ayak ayak üstüne atmış kaça aldınız bu evi ne kadara mal oldu diyor gevrek gevrek
ertesi günü yardımcım kapıdan içeri girdi bu eve ne olmuş dedi
bende aksam misafir vardı dedim
ne getirdiler peki dedi bu fincan takımını dedim
başşını yesin getirdiği hediye evin anasını ağlatmışlar dedi ,

yani götürdüğünüz hediye başşını yesin olmasın sadece kv gitsin ve dönsün

kızın annesinin evi ordaysa onda kalablrsnz ama dha 1ay önce doğum yapmış kadının evinde kalınmaz

dobra yardımcı, keşke o gün yanınızda olsaymış :)

Kalmamaniz daha uygun gunu birlik gidip gelin ama illa kalinacaksa otele gitmeyin orada kalin ama yardimci olmaktan cekinmeyin samimiyetinizin olmamasi anlasamayacaginiz anlamina gelmezki belki cok sevecek cok iyi anlasacaksiniz

Bir nevi hasta ziyareti olduğu için kısa süreli gitmeniz taraftarıyım. Bana bebeğimle sadece 2 saat oturmaya gelindiğinde bile sorun yaşadım,bebeğim durmadı,sürekli ağladı,bir çay bile koyamadım,self servis takıldı misafirlerim.
Birde hiç gitmemişsiniz daha önce,çok samimi değilsiniz,3 kişi kalmak sizide ev sahibinide zorlar. Gece bebek uyanır,salonda yatırsa sizi salona gelemez,odaya tıkılıp kalır,strese girer. Bence gidin ,oradan otele geçip kalın.

Kızıma loğusayken eşimin teyzesinin kızı ve iki çocuğu bir gecelik bize yatıya geldiler ve biz çok ısrar ettik ondan geldi,benim bi rahatsızlığım olmadı ama kızım o gece sabaha kadar uyumadı,abla çok rahatsız olmuştu kaldığı için zor teskin etmişdik eşimle,her işin ucundan tutmuşdu en basiti kızımı tutması yeterli gelmişti bana :) size yardımı olur diye yazdım başımdan geçeni:)

Bence kalmayin 1 günlüğüne kalinacak ama bir suru yorgan yatak dokulecek kis günü gidince bide onlari degistirmek yikamak falan bebekli kadina yazik durumunuz iyiyse hic eziyet vermeye gerek yok

Ziyarete gidin ama lütfen evinde kalmayın.

Siz yol yorgunu olacaksınız, onlar sizden daha yorgun. Ve kış günü, evde ekstra yoldan gelmiş üçkişi bebek için sağlıklı değil bence.

Bir de lohusa anneyi hiç yormayacak olsanız bile onun nerede yatırqcağım o bu şu derdi düşünmek zorunda kalması bile eziyet bence.

Otele pansiyona başka bir akrabaya gidin.

Çok meraklıysa kendisi kalsın. Siz hiç o topa girmeyin. Sonra siz lphusayken de aynı takımı toplayıp size yatıya alacaktır:))

Baştan tavrınızı koyun, lohusanın evinde kalınmaz deyin.

Eşinizden çekinebilir çocuğu sık sık emzirmesi gerek sürekli başka odaya git gel vs.
Gün içerisinde 1-2 saat uğrayın yeter. Yazık kadıncağıza.

Doğum yaptığım zaman şehir dışından ziyarete gelenler olmuştu. Günü birlik gelip gittiler, ve ben "ne kadar düşünceli insanlar bak hiç kalalım demediler" demiştim. O dönemde hiç çekemezdim sanırım. Evde annem vardı mutlaka hizmet ederdi ama, ufacık bebek emzirme mücadelesi, sürekli şiş göğüsler ve rahat olmak istiyorsunuz evinizde. Kısacası lohusanın evinde kalmanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum.

evde yeni doğmuş bir bebek ve lohusa bir kadın varken yatılı kalmak olmaz ,siz otelde yerinizi ayırtın sonra onlara geçin ki ısrar etselerde odamız hazır dersiniz,bebek görmeye yatılı gitmeyi doğru bulmuyorum.

Kalmayın evinde ve bence ziyaret için de erken

Havalar düzelsin gidersiniz

Mikrop vs taşınır bu havada o kadar kişi gidilip kalınmaz

Kesinlikle kalmayin
Ziyarete giderkende fazla hazirlik yapmamasini isteyin
İkramlik biseyler goturun
Hediyenizi verip hayirli olsun deyip donun
Yol uzunsa bi otele gidin

Ev sahibi size en az iki yatak acmak zorunda
Ertesi gun nevresimleri yikayip kurutup kaldirmasi gerekecek
En az iki ogun hazirlayacak
Cay meyve fasli olacak
Zaten simdi evde pijamayla dolaniyordur o
Evin heryerinde emziriyordur alt aciyordur
Emin olun hic cekemez yatili misafiri

otelde kalmanız daha doğru olur, lohusa haliyle yatılı misafir ağırlamayı kimse istemez. Nezaketen kalın bizde diyebilir ama siz yinede kalmayın çok istiyorsa kayınvalideniz kalsın siz eşinizle otele gidin.
Birde doğum yapalı bir ay oldu diyorsunuz kayınvalideniz bebeğe sarılıp öpmek istemez değil mi,nedense orta yaşlı bayanlar bayılıyor bebeklere mikrop saçmaya

Lohusa kadın lanetine tutulursun valla abovvv...
Hapşuruktan alınılan bir dönemde yatılı misafir gitmek yüzde yüz kusurlu hareket derim ben :)
Normalde olsa adetlerimize göre gidip otelde kalmakta onun izin vermesi de ayıp olur.
Bence napın?
Şimdi gitmeyin. Şöyle bebe ele avuca gelsin, kvaliden sütün yetmiyormu senin yorumlarını yapacağı dönem geçsin öyle gidin

3 haftalik bebegim var oyle bir durumda kalsam rahatsiz olurdum hani hizmet vs bir sekilde cozulur mutlaka ama bebek surekli emmek istiyor 2 saat misafirim gelse yatak odasi ile oturma odasi arasinda mekik dokuyorum cok zor gercekten. Suan gitmemek en iyisi ama illa gidilicekse kalmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…