Bebek görmeye gelmekmi , bebeği göstermeye gitmek mi)?

Kiyametyaklasti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
111
32
18
33
Merhaba hanımlar siz yeni bebeği olanlara sorum var sizde nasıl oldu?
Ben ikinci bebegimi yurtdışında doğurdum yakın zamanda Türkiye'ye döneceğim ama eş ailesi genelde hiçbir sekkilde evlendiğimden beri ev görmeye, bebek görmeye , hasta ziyareti, hac sonrası ziyaret vs yapmadı. Gerek görümcem gerek eltim vs hepsi yabani .İlk dogumumda bile bebeği ayaklarına goturmemi istediler görmeye gelmek yerine. Şimdi ikinci bebeğimde de büyük ihtimal aynısı olcak sizce bebegi göstermeye gitmelimiyim. Onların evime gelmesini mi beklemeliyim?. Kayınvalidem 70 yaşında ama her ay termallere başka illere giden birisi. Hatta geçen baskına doğum için tebriğe gitti. Bana gelince gelmiyorlar ...

Maddi durumları nasıl kaynana,görümce,elti hepsini saymışsınız ama öyle kolay değil kur malum
Yurtdışına çıkmak ile termale gitmek arasında çok fark var
Başkasına tebriğe gitti dediginiz yer nere
Sizin gitmeniz bu durumda daha mantıklı

maddi olarak durumları bilemeyeceğim amaaa dediğine göre hiçbir şekilde hiçbirşeye gelmemişler .. adet derler ya hanii bunların adetinde yok demek ki.. bekleme gelmelerini yok çünkü öyle fikir .. ama git de demiyorum tabii ki .. Bu arada hayırlı uğurlu olsn Rabbim analı babalı büyüütmeyi nasip etsin inşallah :) Vatana millete kendisine ailesine yararlı br evlat olur inşallah sana da çok çok geçmiş olsun :)

Yurtdışında yaşamıyorum. Doğma büyüme gurbetciyim. Ama 7 yıldır evlenip Türkiye'de yaşıyorum evim onlara otobüs ile 15 dk yol) o halde gelmiyolar. Sadece doğum için yurtdisindayim

Onlara yakın oturuyorum aynı ilçe ama işte ilginç geliyo insan yeni evlenen , yeni çocuğu olana gelir ) haklısınız çok teşekkür ederim

ne sacmalik ya bebek gostermeye gitmek diye bi sey mi olur?
evlenince, tasininca falan hadi beni tebrik et diyip insanlarin evine gitmiyorsak al ben bebek dogurdum beni tebrik et diye de gitmemeliyiz. Kutlayacak tebrikleyecek bi şeyi olan gelir.

Yurtdışında yaşamıyorum. Doğma büyüme gurbetciyim. Ama 7 yıldır evlenip Türkiye'de yaşıyorum evim onlara otobüs ile 15 dk yol) o halde gelmiyolar. Sadece doğum için yurtdisindayim
Kalbinden ne geçiyorsa onu yap
Mesela ben babaannesine götürürdüm ama elti veya görümceye götürmezdim. Ha özel olarak davet ederlerse o başka.

Kalbinden ne geçiyorsa onu yap
Mesela ben babaannesine götürürdüm ama elti veya görümceye götürmezdim. Ha özel olarak davet ederlerse o başka.
İlk cocukda kayınvalidem evine davet etmisti . Diğer eltimide davet ettiki kendi evinde bebeğimi görsün ) benim evime gelmesini istemyor sanırım eltinin. Sanırım götürmem bu sefer onlar gelsinler görmeye isterlerse.

Bence en azından babaanne kisisinin gelmesi gerek boşver hususi bebek göstermek için getirme kendi işin olduğunda gelirsin görürler

O zaman kimsenin ayağına cocuk götürmeyin tabi.
Görmek isteyen bir zahmet gelsin görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…