Bebek gorundukten kac gun sonra kalp atisini duydunuz??

cagla353535

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
917
214
23
39
Bebek gecen cars gorundu dr en gec cuma gunu kalp atisini duymamiz lazm yoksa kurtaj dedi .bebk gorundukten kac gun snr kalp atisini duydugunu hatrlayan varmi

ben kese yı gormustum bebıs yokdu daha sonra bır hafta sonra 6+4 haftalıkken hem bebısımı hemde kalp atıslarını duyduk . Hamılesın sanırım :) Insallah o guzel sesı bıran once duyarsın :)

Kac haftalık hamilesiniz ben 6+5te kalp sesini duydum ilk muayenede keseyı zor görmüştük nokta gibiydi.tek dr ıle karar kılmayın muhakkak bır dr daha görsün .

bebeği göremezsin ilk baş.keseyi görürsün 5 haftalık civarı. sonra 6. haftadan itibaren kalp atışı için çağırırlar. Çoğu doktor garanticidir 8. haftada alır kalp atışını.

Bebek gecen cars gorundu dr en gec cuma gunu kalp atisini duymamiz lazm yoksa kurtaj dedi .bebk gorundukten kac gun snr kalp atisini duydugunu hatrlayan varmi
Kaç haftalık bilmiyorum ama 8-9 haftayı görmeden kürtaj olma bence. Biz de daha Cumartesi günü duyduk.

Bebek gorundukten ne kdr sure sonra kalp atimi gorulmeli peki ?
cnm görünen bebek değil. kese görüyorsun önce 5 haftalıkken. sonra 6 haftalıktan itibaren kalp atışı aıyorsın embriyodan.ama o bebek değil embriyo 1/2 milim bir şey. o yüzden çoğu doktor 8. haftaya doğru çağırır 6 hafta erken diye.

Siz bebek gorundukten kac hafta sonra dyydunuz hatrliyormusun?
Canım benim takma böyle şeyleri kese görünür kesede sorun olmuyo zaten, bebek minnak bi şey 1-2 mm bi şey yani keseden sonra bebeği geç görebilirsin ayrıca bebeği gördükten sonra geç kalp atışını duyabilirsin panik yapma. Biraz da doktordan da kaynaklı oluyo bi doktorun göremediğini diğeri görüyo. 5. hafta bi doktor alttan keseyi göremedi, 6. hafta keseyi ve bebeği üstten başka doktor gördü, 2 hafta sonra bi daha gittim kalp atışını duyduk. 8-9 haftalık olmadan kürtaj olma forumu okursan çok örnekleri var geç duyulup doğan bebeklerin.

Bende 6+2de duydum ama eltim 9 haftalıkken duymuş yeğenimiz şuan sağlıklı sıhhatli maşallah.. O yüzden arkadaşların dediği gibi tek 1 doktorda kalma ikinci bir doktorun mutlaka olsun sonuçta böyle bi durumda hemen kürtaj diyen doktordan ben direk soğurdum yani.. Hiç yapıcı olmuyor bazı doktorlar.. Bana 2 sene önce dış gebe olabilirsin demişti şaşkeza doktorun biri ben onu kafama doladım ve dış gebelik geçirdim.. O yüzden hep olumlu düşün derim ben

Ben 5-6haftalikda kal atiwini gordum ama duymadim kucuk oldugu icin yarin gidicez duyariz inwallah o guzel sesi bizde

Bebegi ne zaman gormustnz peki
5+4 gunlukmus ve yeni öğrenmiştim canim hamile oldugumu ogun hemen ultrasyona girdim yolk sac vardi ama bebek yoktu benim hesabima gore 6+4 hem kalp atişi hem de bebeğimizin gördük. Ama ultrasyonda 6+1 gözüküyordu doktor önemli değil bu farklilik olabilir dedi

Bebegi ne zaman gormustnz peki
Canim elini karninin üzerine koy her gün yasin suresini oku her gün dua et allahim bana saglikli bir bebek nasip et diye herşey normale dönecektir sen stres yaptikca herşey sahada zorlasiyordur kalbini rahat tut duanin üstünde bir güç yoktur inanarak dua et

Ist da 3 4 dr da kesen kucuk hcg n az artio buyuk ihtiaml.dusuk yapacaksin demislerdi ama
Canim yakin bi arkadasimda da aynisi oldu hatta kanamasi da vardi en son kurtaj icin zeynep kamile gittoginde doktor bebegi istemiyomusunuz demis sonra hersey yokuna girdi suan 14 haftalik

Imkanin varsa sende zeynep kamile bir muayene ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…