bebek hareketi

kuzey2706

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
83
28
288
mrb kızlar 29 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri hergün farklı oluyo aslında gün içinde düzenli olarak güçlü tekmeler atardı ctesi günü dr gittğimde boynundan kordon geçio ama dolanma yok demişti onun etkisimidir nedir bu hafta eskisi kadar hareketli gelmiyo endişeleniyorum yarın dr gidicem .. büyüdkçe hareketlerin güçlenmesi gerekmiyo mu sanki bnde azalma oluyo :( tecrübelerinize ihtiyacım var

mrb kızlar 29 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri hergün farklı oluyo aslında gün içinde düzenli olarak güçlü tekmeler atardı ctesi günü dr gittğimde boynundan kordon geçio ama dolanma yok demişti onun etkisimidir nedir bu hafta eskisi kadar hareketli gelmiyo endişeleniyorum yarın dr gidicem .. büyüdkçe hareketlerin güçlenmesi gerekmiyo mu sanki bnde azalma oluyo :KK43: tecrübelerinize ihtiyacım var
Benim kızımda da vardı canım kordon dolanması..ben de çok korkmuştum ama dr 2 kere 3 kere dolayan bile olur demişti..gün içerisinde eğer 10 kere hissediyosan bi sıkıntı yoktur demişti..sürekli düşünmemeye çalış bu durumu

Benim kızımda da vardı canım kordon dolanması..ben de çok korkmuştum ama dr 2 kere 3 kere dolayan bile olur demişti..gün içerisinde eğer 10 kere hissediyosan bi sıkıntı yoktur demişti..sürekli düşünmemeye çalış bu durumu

dr. gittim dün sabah drumun kendiside 3 kez dolanmış öyle doğmuş gördüğün gibi iyiym dedi .. bunun için yapabilcek bişey yok dedi dolanıcksa dolanıcaktır dedi :/ hareketlerini hissediyorum çok şükür ama sanki çok güçlü değil tekmeleri filn ondan korkuyorum ama rahat olmaya çalışıyorum bebeğim hissetmesin bişey die dikkatli olmaya çalışıyorum hareketlerimde filn :(

Ben de boynuma 2 kere kordon dolanmış bir şekilde doğmuşum canım Rabbim ömür verdiyse birşey olmaz inşaAllah sen içini ferah tut şuan yapabileceğin birşey yok zaten bol bol dua et

Back
X