hemen cvp veriyorum aynı hissi dün bende sol tarafımda yaşadım eşime dedim ama inanmadı bana o daha neki hareket edecek falan ama etti ben hissettim
İnşallah hissettkleriniz bebeklerinizin hareketleridir ve biz de en yakın zamanda bu duyguyu yaşama mutluluğuna erişiriz.
Ben ilk önce dondum kaldım,ne bu dedim:26:
Eşim de korktu,ne oluyor diye
Anlattım ama tabii nerden bilsin ki :44:
canım senin meleğin o....
gerçekten çok güzel bir duygu şöyle oldu benimki pıt pıt 3 4 saniye sürdü...
Bende dün gece yatarken hissettim. Hatta eşimde dokundu ama o bişey hissedemedi. Ben hissettimmmm
Bağırsak hareketi gibi değildi kesinlikle
Esrant canım anne değilim böyle bir hissi yaşamadım ama yorum yapmadan edemeyeceğim=)
Zayıf bir hamile misin cnm şu an?Belki çok zayıf kadınlarda bu tür hassas hareketler hissedilir belki..Bebeğinin dönüşleri vs..Aklıma ilk bu geldi
Hımm bak şimdi ince bir konuya değindin
Yok canım zayıf değilim,hımm bebek değil midir ki o zaman:26:
Bebeğin kaç aylıktı yada haftalık esrant?
eskiden böyle bir şey hissetmediğine göre bence bebekle ilgili birşeydir.bebekle ilgili olmasa hamilelikten öncede olurdu dimi ama :44:
13+4 canım bugün
Bebeğin hareketlerinin yedinci haftada başlamasına karşın, bu anne tarafından fark edilmez. Hareketlerini veya “canlandığını” 14. ile 26. haftalar arası herhangi bir dönemde, genellikle de 18. ile 22. haftalar arasında hissedebilirsiniz....
''ALINTIDIR''"
esra'cım bende hamile değilim ama yorum yapmak istedim canım arkadaşıma daha böyle bişey yaşamadığım içinde araştırdım ve sana getirdim...
seninde 14. haftaya girmene şurda ne kalmış ki...
inşallah hissettiğin paşamızdır...
Benim bir arkadaşımın bebeği için senin bebişinden daha küçük olmasına rağmen aa bacaklarını açmış falan diyormuş dr..Belki o anda senin bebeğinde hareket etmiştir sende hissetmişsindir cnm iç güdüsel olarak valla aklıma başka birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?