Canım benim bir de araştırma yapmış,ayy çok teşekkür ederim
İnşallah tatlım inşallah,sen paşa demeye devam et bakalım
canım 2.5 aylıkken hissettim diyen insanlar var. ayrıca bebeğin ilk hareketleri hep kelebek cırpınması gibi oluyor diye ifade edilir.insallah öyledir. bende 34 haftadayım ilk 4 aylıkken aynı seyi hissetmiştim.
daha önce hamile insanlara içinizde bir can tasımak onun hareketlerini hissetmek nasıl bir duygu diye
hep sorardım.o kadar güzelmiş ki,su anda bunları yazarken bebişin tekmelerini gözümle görüyorum. allah isteyen herkese göstersin.
canımsın....
ben paşada ısrarlıyım...
istersen iddiaya bile girerim...
esracım gözün aydın bebiş o bebişş :)) Sanırım bunu zayıflığıım yüzünden en erken ben hissettim 2,5 aylık falandı ilk hissettiğimde hatta yazmıştım forumda şimdi neredeyse hergün hissediyorum pırpırlarını kelebeğiminÖzellikle yemekten sonra tamam diyorum coştu bizimki 4.ayın ortalarında tekmeler gelebilir hazır ol..Başlarda genellikle gece yattıktan 5-10 dk sonra geliyor sırt üstü uzanıp bekle bi süre sonra hissediyorsun. En azından bende öyle oluyordu. Şimdi günün her saati olabiliyor.
Esrant amin canım.En kısa zamanda bebişini tekrar hissedersin.Tabi bebişse o..=)
olabilir ben de 13. haftada fln hisetmiştim anlattığınız gibi
sırt üstü uzanınca daha çok olurdu ama tabi çok hafif gene de
mymel inşallah öyledir canım inşallah
Eğer öyleyse artık her akşam aynı saatte aynı yerde bekleyeceğim onu
tüylerim diken diken oldu
Bende 2.5 aylıokken tarıf edemeyecegm bırsey hıssetmıstım sanırım bebegımdı. 2 gun once yanı 12 haftalıkkn yıne hıssettım. annm erkk bebek erkn hareket eder dıyor. bızımkısı erkk cınsıyetını ogrendık. sanırım sızn hıssettıklerınızde bebeklerınızdır kızlar.
mymel inşallah öyledir canım inşallah
Eğer öyleyse artık her akşam aynı saatte aynı yerde bekleyeceğim onu
tüylerim diken diken oldu
çok güzel bi duygu. benim bebişim 17 hafta 4 günlük gece yattığımda daha çok hareketleniyor sanki.hareketlerini hissettikçe bebişimin varlığını daha iyi anladım.tekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım isteyen herkese yaşatsın inş.
Kesinlikle bambaşka bir his olsa gerek varlığını hissetmek
Sabırsızlıkla bekliyorum ben de
esrant takıp edıyorum senı cınsıyetını ne zaman ogreneceksın kız
bence de melegın o
2 haftamız var sumak teyzesi
Erkenden hissedenlerin (4. ay öncesi) bebeklerinin cinsiyetini merak ettim. Erkekler çabuk hissedilir diyorlar ya...
Erkenden hissedenlerin (4. ay öncesi) bebeklerinin cinsiyetini merak ettim. Erkekler çabuk hissedilir diyorlar ya...
sana katılıyorum arkadaşım...
bende erkek diye düşünüyorum...
esramm
bende 4. ayım dolmadan hissetmiştim benim ki de erkek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?