BEBEK HAREKETLERİ YARDIM LÜTFEN

Frzee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
3.296
2.830
133
hamişler anneler merhaba bebeğimi ilk 16. haftalarda hissettim,18.hafta itibariylede minik minik vuruşlarını hissettim gün gectikçe vuruşlar çoğaldı fakat son günlerde çok yogun hissetmiyorum hareketlerini buda beni endişendiriyor açıkçası :KK43: yaklaşık 1 aydır görmedim bebeğimi, yarın ayrıntılı ultrasonumuz var,hareketlerinin bir gün yogun bir gün az olması normal mi ? kafama takmayım diyorum ama elimde değil,normal mi sizce bu şekilde olması

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bebeğimi ilk 16. haftalarda hissettim,18.hafta itibariylede minik minik vuruşlarını hissettim gün gectikçe vuruşlar çoğaldı fakat son günlerde çok yogun hissetmiyorum hareketlerini buda beni endişendiriyor açıkçası :KK43: yaklaşık 1 aydır görmedim bebeğimi, yarın ayrıntılı ultrasonumuz var,hareketlerinin bir gün yogun bir gün az olması normal mi ? kafama takmayım diyorum ama elimde değil,normal mi sizce bu şekilde olması
normal, endişe edecek bişey yok.

Canım hiç endişe etme normal bence ama sana tavsiyem geçen hafta benimde ayrintili ultrasonum vardi cikolata ye girmeden önce ozaman bebek daha hareketli oluyor

teşekkürler cevabın için ama işte insan ister istemez endişeleniyor.
bende de oluyordu ilk zamanlarda, kaldı ki ben zaten 22 de falan anca emin oldum bebek hareketinden. şuanda bile oluyor bazı günler az hareket ettiği. pozitif düşünmekte fayda var:)

Benimde her sabah tekmesi olurdu bugun çok sakin bi iki kez tekmeledi sadece bende merak içindeyim şuan acaba iyimi diye

bende de oluyordu ilk zamanlarda, kaldı ki ben zaten 22 de falan anca emin oldum bebek hareketinden. şuanda bile oluyor bazı günler az hareket ettiği. pozitif düşünmekte fayda var:)
haklısın pozitif düşünmek gerek ama elimde olmuyor bazen :) 1 aydır görmüyorum özledim sanırım onun pimpirikliği :)

Bende birşey sormak istiyorum gece yatarken sol tarafıma yatarak uyumam gerektiği yazıyor bebek için zararlıymış sağ tarafa yatmak ben uyurken çok dönen bir insanım napıcam ne kadar doğru bu

Benimde her sabah tekmesi olurdu bugun çok sakin bi iki kez tekmeledi sadece bende merak içindeyim şuan acaba iyimi diye
ya aslında normaldir diye kendi kendimi telkin ediyorum ama bi anda bi korku sarıyor içimi:KK17::KK17:
iyilerdir inş Allaha emanet hepimizin yavruları :dua:

Bende birşey sormak istiyorum gece yatarken sol tarafıma yatarak uyumam gerektiği yazıyor bebek için zararlıymış sağ tarafa yatmak ben uyurken çok dönen bir insanım napıcam ne kadar doğru bu
valla bende cok pozisyon degiştiriyorum geceleri sürekli uyanıyorum bi sag bi sol

valla bende cok pozisyon degiştiriyorum geceleri sürekli uyanıyorum bi sag bi sol
Bende aynı o şekildeyim korkuyorum bebeğime bişey olcak diye . bu arada bebek hareketleri benimde bu hafta yok denecek kadar az karnımı açıp parmaklarımla yürüme hareketi yaparak zorla hareket etmesini sağlıyorum anca içim rahatlıyor :)

sag tarafa yatınca damarlarda baskı oluyormuş,sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha saglıklı gidiyormuş ama uyku hali sonuçta nasıl kontrol edecegiz en azından dinlenirken veya tv falan izlerken sol tarafa yatmak gerekli diye düşünüyrm

sag tarafa yatınca damarlarda baskı oluyormuş,sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha saglıklı gidiyormuş ama uyku hali sonuçta nasıl kontrol edecegiz en azından dinlenirken veya tv falan izlerken sol tarafa yatmak gerekli diye düşünüyrm
Aynen canım yapabildiğim kadar artık

Bende aynı o şekildeyim korkuyorum bebeğime bişey olcak diye . bu arada bebek hareketleri benimde bu hafta yok denecek kadar az karnımı açıp parmaklarımla yürüme hareketi yaparak zorla hareket etmesini sağlıyorum anca içim rahatlıyor :)
aynen bi minnak vuruşa içim rahatlıyor,bazende hissedemiyrm içim içimi yiyor çikolataya veriyrm kendimi müzik falan dinletiyorum,yinede hissedemezsem takıyorum kafama :(

aynen bi minnak vuruşa içim rahatlıyor,bazende hissedemiyrm içim içimi yiyor çikolataya veriyrm kendimi müzik falan dinletiyorum,yinede hissedemezsem takıyorum kafama :KK43:
Babasıyla konuştur karnına dokunsun hemen tepki verir benimki babacı olucak galiba babasına hemen tepki veriyo :)

Babasıyla konuştur karnına dokunsun hemen tepki verir benimki babacı olucak galiba babasına hemen tepki veriyo :)
valla babası konuşur sürekli karnıma dokunarak ama tepki vermiyor benim ki anneci olacak ozmn:KK48:

Back
X