Bebek hareketleri :(

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bu benim ilk hamileligim ve 20. Haftadayiz ama ben hala bebegin hareketlerini hissedemiyorum benim.gibi olann varmi ya siz kacinci haftada hissettiniz bebginizin hareketlerini lutfen cvb verirseniz sevinirim acab bi sorunmu var die merak ediyorum bi hafta once kalp atislarini falan.duydum hersey normal ama bn hala bisi hissedemiyorum

Şuan bende aynı durumdayım herkes hareketlendi mi diyor ama ben biçey hissetmiyorum. Doktor kontrolüm bi ay önceydi. Bu hafta kontrole gidecem. İnşallah ultrasonda görürüm

Şuan bende aynı durumdayım herkes hareketlendi mi diyor ama ben biçey hissetmiyorum. Doktor kontrolüm bi ay önceydi. Bu hafta kontrole gidecem. İnşallah ultrasonda görürüm
benim de ilk hamileligim ben 22.haftamda hissettim ve cok korkmuştm hissedene kadar acaba bisy mi olmustr die ama simdilerde ise tekme tokat daliyo :)

Kilolu musunuz? Ondan olabilir... ben cok erken hissetmistim. Doktorum sasirdi ama ben hoc kilo almiyordum o dönem tam tersi veriyordum.

Ben 16. Hafta da hissettim o günden sonra da her gün olmadı. Şimdilerde hızlandı. O senin karın yapınla da alakalı. Hareket etse de hepsini anlayamıyoruz. Zaten çok sert vuramazlar. Korkma hiç. Mısır patlaması gibi hafif bişey ya da seğirme.

Ewt aynen soyledigin gibi oluyo artik yavas yavas hissediyorum cok sukur

Çok normal canım ben 27. HAFTamdayım 3 haftadır bariz hissediyorum ondan önce çok hafif ve seyrekti 1 kere hissetsem Sonra kaç gün bişe hissetmezdim korkardım ama zamanla oluyor bunlar doktor kontrollerin normalse korkma

Kızlar bende 23 haftadayım 1-2 haftadır ara ara seğirme kanat çırpışı hissediyorum bebisimi tekmeler ne zaman başlar acaba doktorada sormuştum 20. Haftada gittiğimde hissetmiyorım diye plesanta önde senin biraz geç hissedebilirsin demişti

24 de ben daha net hissetmeye başlamıştım zamın oda düzenli değildi yani bazen hissediyordum bazen çoook az. Sonra düzene giriyor şimdi nasipse 30. Haftaya giricez inşaAllah kaburgalarımda oynuyor sıpa zamanla hepsi oluyor merak etme

Ben 18 deyim. Ilk ama hissetmeye basladim. Aslinda hissediyosundur ama gaz bagirsak falan saniyosundur. Benim bebegm azcik uzun ve haftasina gore agir belki o yuzden hissediyirumdur. Ozllkle sogk su icnce ve cikolata yiyince pit pit seyiriyo. Dinlenme halinde daha cok fark edersin. Sadece ayirt edemedigin icin hareketlendigini anlamamissindir :)

Bende ilkinde 20. Haftada hissetmiştim galiba ikinci de biraz daha erken. yani endişelenme yakında hissedersin sende. Birde eğer plasenta öndeyse hissetmen gecikebilir, stres yapma.

Evet plesanta onde artik hissediyorum bazende cok nadir hissediyorum oda plesanta onde oldugu icin diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…