Bebek hareketleri

ElifHira281217

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
12
3
1
29
Merhaba 23 haftalik hamileyim insallah aralikta kucagima alicam bebegimi ama gunlerdir canimi sikan bi konu var 6 ay olacak olmasina ragmen hala hareketlerini cok az hissediyorum ve bu hareketler net degil plasenta on duvarda acaba bununla mi bi ilgisi var diye kendimi avutuyorum bu haftalarda bebek hareketleri nasil olur tecrubeli anneler yardim edin lutfen

Bebeğin cinsiyeti nedir acaba? Benim ilk çocuğum kız çok az hareket ederdi doğduğunda da aynı şekilde 2. Bebeğim oğlan ve şimdiden çok hareketli maşallah. Belki de ondandır. Ama siz dr sorun yine de en sağlıklı bilgiyi doktorunuz verir

Benimde ilk gebeligim ve kizim olucak gun icinde cok nadir hissediyorum genelde geceleri daha hareketli oluyo doktorumlada goruscem 4 gun var kontrole bayram tatili sebebiyle rahatsiz etmek istemedim umarim sadece sakin bi bebek oldugu icindir sizin kiziniz gibi ☺☺

İnş öyledir kalbinizi ferah tutun

plasenta onde oldugu icin cok hissedemiyosn canim.ama bebekten bebegede degisiyo cinsiyetle alakasi oldugunu sanmiyrm.benmde erkek kimisi diyo karnim sekilden sekile giriyo falan diye ama bu aylarda zor ancak cok zayif olanlarda o sekilde olablr diye dusunuyrm.benm gun icinde bazi gunker hic durmuyo sert vurdgu anlar bile oluyo.ama bazi gunler sessiz gece 11 den sonra en hareketli zamani.aksam 6 ile 10 arasi dinleniyo.bi surw sonra duzenini anlarsn zaten takip et

Ya Belli Bi Duzeni Var Gibi Simiden Hep Ayni Devam ediyo uyumak icin yattigimda cok hareketleniyo ama gun icinde yok gibi dedigin gibi gunu gununude tutmuyo aslinda bazi gunler hic durmazken genelde daha sakin cevremde cok hareketli hic durmaz gibi seyler duyunca ister istemez endiselendim

iste hepsi bir degil kilo bile farkediyo dedigm gibi.bende cok agladim bu zamana kadr neden bugun az hareket ediyo diye ama bu haftalarda normalmis anlamaya basladim.28.haftadan sonra duzene giriyoms

iste hepsi bir degil kilo bile farkediyo dedigm gibi.bende cok agladim bu zamana kadr neden bugun az hareket ediyo diye ama bu haftalarda normalmis anlamaya basladim.28.haftadan sonra duzene giriyoms
Bende bazi gunler cok aglayip moralimi bozuyorum bu bebek icin hic iyi bisey degil aslinda moralimin yuksek oldugu gunler daha hareketli bile oluyo insallah ilerleyen haftalarda duzene girerde artik bu kadar korkmam iyi olsunda yeter ki sakin bi bebek oldugunu bileyim yeter

İlk hamileliğiniz ise hareketleri zor ve nadir hissedersiniz ama çok korku telaş yapmadan 1 kalık çikolata ye veya tatlı ne varsa sola doğru uzan en az 15 dk bekle bana hemşirem öyle demişti çikolata ye su iç sola doğru uzan hareket hissediliyor sağlıkla geldiler inşallah rabbime emanet olsunlar inşallah bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…