Bebek hareketleri

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
İyi geceler arkadaşlar 18 haftalık hamileyim geçen hafta seyirmelerim basladı ve ilk tekmeyi hissettim iki üç gün bu sekilde oldu. Daha sonra da hiç bisey hissetmedim ve hala hissetmiyorum böyle bir durum yasayan varmı erken olduğu için mi hissedemiyorum ilk gebeliğim

Benimde öyle olmuştu korkmayın ☺️ 20. Haftadan sonra daha net hissediliyor. Olmadı bi çikolata yiyip yada meyve suyu sol tarafınıza yatın hareletlenebilir 😊

İlk baş öyle oluyor birkaç haftaya daha net hissedersiniz.. sonrada kıpır kıpır hiç durmuyo dersiniz 😍😍

Ooh tam benim konularmış bunlar :) hello kıslarr.. bende 16 haftalığım nedense kıpırtılar hissediyorum ama 3 gündür tık yok bayılazaam.. nasıl gidiyor sizinkiler, iyimisiniz hoşmusunuz

Ooh tam benim konularmış bunlar :) hello kıslarr.. bende 16 haftalığım nedense kıpırtılar hissediyorum ama 3 gündür tık yok bayılazaam.. nasıl gidiyor sizinkiler, iyimisiniz hoşmusunuz
Benimki gibi etken başlamış minik kıpırdanmalar göz seyirmesi gibi sonrasında iki gün üç gün hissetmiyorsun normalmiş şimdi hiç durmuyor maşallah 😁😁 çikolata ye sol tarafına dön normal bu sekilde olması 💋

Back
X