- 2 Mart 2018
- 256
- 161
- 53
- 26
- Konu Sahibi nehirkuzey
-
Çok sağol canım20. Haftaya kadar 2 gün hisseder 3 gün hissetmezsin gayet normal canım
Teşekkür ederim insan endiseleniyor isteBenimde öyle olmuştu korkmayın ☺ 20. Haftadan sonra daha net hissediliyor. Olmadı bi çikolata yiyip yada meyve suyu sol tarafınıza yatın hareletlenebilir
Çok iyi anlıyorum ben hareket etmiyor diye doktora gitmiştimTeşekkür ederim insan endiseleniyor iste
Bende aynıyım 16 haftaligim sabah gobek nerde diyorum aksam gobekten yatamıyorum:)Bende 16 haftaligim karniniz belirginlestimi acaba ben sabah 34 beden uyaniyorun gece yatarken 6 aylik oluyo :)
Haha ay guldum :) tek ben degilmisim demekki sabah gobek ariyorum aynaya gecip nerde bu cocuk nereye sıksti diye :) bidahaki kontrolunuz ne zamanBende aynıyım 16 haftaligim sabah gobek nerde diyorum aksam gobekten yatamıyorum:)
Valla öyle kızBende 16 haftaligim karniniz belirginlestimi acaba ben sabah 34 beden uyaniyorun gece yatarken 6 aylik oluyo :)
Raporluyum 9unda biticek tekrar gidicem raporu uzatmak icin:)Haha ay guldum :) tek ben degilmisim demekki sabah gobek ariyorum aynaya gecip nerde bu cocuk nereye sıksti diye :) bidahaki kontrolunuz ne zaman
Hadi bakalim saglicakla gelsin.bebeklerimiz :)Raporluyum 9unda biticek tekrar gidicem raporu uzatmak icin:)
Amin insallahHadi bakalim saglicakla gelsin.bebeklerimiz :)
Benimki gibi etken başlamış minik kıpırdanmalar göz seyirmesi gibi sonrasında iki gün üç gün hissetmiyorsun normalmiş şimdi hiç durmuyor maşallahOoh tam benim konularmış bunlar :) hello kıslarr.. bende 16 haftalığım nedense kıpırtılar hissediyorum ama 3 gündür tık yok bayılazaam.. nasıl gidiyor sizinkiler, iyimisiniz hoşmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?