Bebek Hareketleri

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
Merhaba kızlar 20 haftalık ikiz gebeliğim var. bir haftadır aralıklı olarak seğirme gibi hareketler hissetmeye başlamıştım günde 1-2 defa. ama dün hiç hissetmedim. Korktum açıkçası. Her yerde tıbbi olarak bu dönemde hareketler düzensiz hissedilebilir yazıyor ama ben bunu direk yaşayan sizlerden de duymak istedim. Kontrolum perşembe günü. Sizde de böyle oluyor muydu?

bende gebeliğimde bu sorunu birçok kez yaşadım her defasında da koştur koştur doktora gitmiştim ve bizim sıpa uyuyordu :))
tatlı birşeyler ye yan yat biraz hareket et eğer yine yok dersen için rahat etmezse doktora görün kuzum.... Rabbim sağlık ve afiyetle evlatlarını kucağına almayı nasip etsin....

Merhaba kızlar 20 haftalık ikiz gebeliğim var. bir haftadır aralıklı olarak seğirme gibi hareketler hissetmeye başlamıştım günde 1-2 defa. ama dün hiç hissetmedim. Korktum açıkçası. Her yerde tıbbi olarak bu dönemde hareketler düzensiz hissedilebilir yazıyor ama ben bunu direk yaşayan sizlerden de duymak istedim. Kontrolum perşembe günü. Sizde de böyle oluyor muydu?
Cok normal bunlar siz yorgunsaniz bebek de yoruluyor cikolata tatli yiyip ýatin uzanın kipirdar bende hafra sonu cok yoruldum 2gun hissetmedim bugün de 7den beri durmuyo doktora dedim anca durmussun oda hareket ediyo dedi alisin kanama olmadikca cok sıkıntı olmazmis

Back
X