Bebek hareketleri

deherzer

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
19
3
6
32
Merhabalar 19+1 haftalık gebeyim, dört gün öncesine kadar arada bebeğimin hareketlerini hissediyordum, bugün ile birlikte dört gün oldu bir sürü şey yedim, yürüyüşler vs ama hissetmiyorum hiç, bir korku oluştu istemsiz, daha net hareketler için erken ama biseyler hissedip de hiç olmayınca da kötü oldum, onların tek iyi olduğunu bildiğimiz şeyde ufakta olsa bir hareket etmeleri böyle yaşayanlar varmı, önerisi olanlar

4 gün beklemek fazla geldi neden doktora gitmiyorsunuz? Tatlı yiyince bile hareket etmiyor mu?

Merhabalar 19+1 haftalık gebeyim, dört gün öncesine kadar arada bebeğimin hareketlerini hissediyordum, bugün ile birlikte dört gün oldu bir sürü şey yedim, yürüyüşler vs ama hissetmiyorum hiç, bir korku oluştu istemsiz, daha net hareketler için erken ama biseyler hissedip de hiç olmayınca da kötü oldum, onların tek iyi olduğunu bildiğimiz şeyde ufakta olsa bir hareket etmeleri böyle yaşayanlar varmı, önerisi olanlar
Hissettiginiz şeyin bebek hareketi olduğundan emin misiniz peki

Belkide ben denk gelemiyorum, öncesinde daha böyle anlar şekildeydim şimdi anlamıyorum ediyorsada

Evet erken diye düşünüyorum ama içimde pıt pıt yada kelebek ucusmasi gibi olan hisler oluyordu

Merhaba ne yaptınız doktora gittiniz mi?
Gitmedim randevu alıp alıp iptal ediyorum korkuyorum kötü bişey duymak istemiyorum 😐 pozitif düşünmeye çalışıyorum belki poposu dönüktür
En mantıklısı. Benimde kızım 4-5 gün önce hareket etti daha sonra hiç hissetmedim bugün muayenem vardı ve minnoş poposu dönük oturuyordu🤭 daha ilerleyen zamanlarda bol bol hissederiz inşallah💝

Back
X