- Konu Sahibi Hypnose_22
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben 18 haftalık hamileyim.Bebeğimi bir kaç kez hissettim.ama düzenli bir şekilde değil.Bir de tam emin olamıyorum.Siz kaçıncı haftalarda hisseetmeye başladınız ve 1 gün hiç hissetmediğiniz de oldu mu ?Bağırsak hareketlerinden ayırmanın en kolay yolu nedir ? Şimdiden teşekkürler..
20. haftadan itibaren hiç şüphesiz hissettim ben ilk hamilelikte 20. haftayı buluyomus diye biliyorum canım... o öyle bi durumki evet bu bebeğim diyosunilk başta kayma şeklinde hissediyosun haraketleri,sonra minicik dokunuş tekme diye devam ediyo :) ben şu anda bebeğimin hıçkırıklarını dahi hissediyorum hergün 2-4 kez hıçkırıyo bebişim :))
Ayy Maşallah canımm çok güzel inşallah ben de daha hnet hissederim ozaman 1-2 haftaya :)) ço ksaol
hissediceksin tabi canım hatta son haftalara yaklasınca şimdi merak ettiğin o haraketler seni uykundan bile uyandıracak
19-20 haftadan sonra hareketlerı artar.. bırde cıkolata yıyıp sırt ustu uzanın, oda sessız olsun ona odaklanın. mınık mınık pıt pıtlar. 25.haftalardan sonra artık gun ıcındede rahat rahat hıssedersınız.. su an sızın kucuk hıc hıssedemedıgınız gunlerde olur.. 30. haftlardan sonra hergun hareketlerını saymanızı ısteyecek doktorunuz.. cok guzel gunler tadını cıkarın, ozluyorum bazen ıcımde oldugu gunlerı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?