Bebek hareketleri

Hypnose_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
214
4
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Ben 18 haftalık hamileyim.Bebeğimi bir kaç kez hissettim.ama düzenli bir şekilde değil.Bir de tam emin olamıyorum.Siz kaçıncı haftalarda hisseetmeye başladınız ve 1 gün hiç hissetmediğiniz de oldu mu ?Bağırsak hareketlerinden ayırmanın en kolay yolu nedir ? Şimdiden teşekkürler..

20. haftadan itibaren hiç şüphesiz hissettim ben ilk hamilelikte 20. haftayı buluyomus diye biliyorum canım... o öyle bi durumki evet bu bebeğim diyosun ilk başta kayma şeklinde hissediyosun haraketleri,sonra minicik dokunuş tekme diye devam ediyo :) ben şu anda bebeğimin hıçkırıklarını dahi hissediyorum hergün 2-4 kez hıçkırıyo bebişim :))

Ayy Maşallah canımm çok güzel inşallah ben de daha hnet hissederim ozaman 1-2 haftaya :)) ço ksaol

insan bilmedigi herşeyin acemisi oluo ilk bebek normal benimde ilk bebegim 20 haftadan sonra net hissettim ilk başlarda bölee içimde yılan gibi kıvrılıodu daha sonra tekmeler şimdi resmen deprem
çok güzel bişey yaa rabbim herkese nasip etsin.

19-20 haftadan sonra hareketlerı artar.. bırde cıkolata yıyıp sırt ustu uzanın, oda sessız olsun ona odaklanın. mınık mınık pıt pıtlar. 25.haftalardan sonra artık gun ıcındede rahat rahat hıssedersınız.. su an sızın kucuk hıc hıssedemedıgınız gunlerde olur.. 30. haftlardan sonra hergun hareketlerını saymanızı ısteyecek doktorunuz.. cok guzel gunler tadını cıkarın, ozluyorum bazen ıcımde oldugu gunlerı :)

Çok teşekkürler canım :) Bugün şu çikolata işini denicem ben de tatlı yemez oldum 4 aydır ,duymuştum ama çikolata olayını.Çok saol :))) Bence de çok güsel bi duydu

20. haftadan sonra hissetmeye başladım ben de.
İlk zamanlar her zaman hissetmiyordum, birkaç gün hissetmediğim oluyordu.
Büyüdükçe merak etme hergün tepikleyip duruyor :)
Sağlıcakla alırsın kucağına inş.

canım hiç merak etme 20 21. haftalardan sonra herşeyden ayrılıyor onun hareketleri normalde güm güm çok hareket ediyor ama bazen 2 gün üst üste çok hafif hissettiğim olabiliyor ama mutlaka hareket ediyor.

Bende bebeğim mi tam olarak emin olamıyorum ama bir iki kere karnımda itinme gibi bişeyler hissettim ama henüz işte oğlum oynuyor diyemiyorum.Onu hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorummmmm

öncelikle Allah hayırlı sağlıklı güzel bir bebek nasip etsin sana. ben de 22 haftalık hamileyim. bebeğim 18. haftada tekmelemeye başladı. sonra bikaç gün durdu. düzenli tekmelemiyordu. ama 22. haftadan itibaren hergün tekmelemeye kımıldamaya içimde dönmeye başladı. harika bir duygu. hareketlerinin şimdi düzensiz olması normal. tekmelerini hissetmeye az kaldı

arkadaslar ben 20haftalık ve 4gunluk hamıleyım ama hala hıc bır sey hıssetmıyorumen ufak bır hareket dahı yok yoksa fark ederdim....bıraz endıselenmeye basladım..bakıyorum herkes 20.haftalarda olmuş:26:üstelık 5.ayıma yaklasmama ragmen dısarıdan bakıldıgı zaman hıc hamıle oldugum anlasılmıyo...normalde zaten oyle cok zayıf degılım ama genede bellı olm ası lazım dıye dusunuyorum acaba aranızda boyle olanlar var mıı:26:

20. haftadan itibaren hissetmeye başladım hatta 24 haftaya kadar düzenli hissetmiypordum 2 gün hissediyor 1 gün hissetmiyordum... ama şimdi bazen tekmelerinden sarsılıyorum resmen dunyanın en güzel duygusu bu:16:

benimde 22 haftalık oldu yeni yeni hissetmeye başladım tam anlamıyla .ama herzaman duyulmuyor tabi sırtustu yatıp elimi karnıma koyup dınlıyorum bazen haifte olsa kımıldaramalar oluyor.ılerleyen aylarda umarım dahada cok hıssederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…