bebek hareketlerini az hissetmek

söyle aslında hissediyorum ama eskiden çok hareketli bi bebekti tekmeleri hareketleri kuvvetliydi şimdi cansizlasti hafif tekmeler atıyor yani
hiç hissedememe ve hareketlerde değişim her ikiside aynı.
her ıkısındede doktor kontrolu şart.
siz bilirsiniz burda deva arayacagınıza sımdıye doktora gıtseydıniz içiniz rahat ederdi

hiç hissedememe ve hareketlerde değişim her ikiside aynı.
her ıkısındede doktor kontrolu şart.
siz bilirsiniz burda deva arayacagınıza sımdıye doktora gıtseydıniz içiniz rahat ederdi
Felaket tellalcısı gibi bu ne ya.
Hiç hissetmeme ve hareketlerde değişim ikisi de aynı olurmu yahu, kadın daha 30. Haftasına bile gelmemiş, birde siz bilirsiniz gibi bir cümle düşmüşsünüz. Hayret birşey.
Ben mart aynı anneleri topiğinde aylarca okudum yazdım çizdim herneyse ve hemen hemen her hamilede az hissetme durumu hep oldu, hiçbirinin doktoruda böyle bir durumda gel demedi.
30. Haftaya kadar hissetmeyen bile vardı, plesentanın ön tarafında yerleşmesi durumundan dolayı, bazısı kilodan dolayı, bazısı bebeğin genetiğinden dolayı.
Kimisi sadece haftada 1-2 hareket hissetti, ve şimdi yarısından çoğu bebeğini kucağına aldı.
Hanımefendinin haftasına göre durumu gayet normal.

çok teseokur ederim size naifce stresimi azalttiniz. ıkındı üstü pek bir değişim olmayınca doktoruma mesaj attım. ben ilçede oturuyorum doktorum ilde. hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yok dedi. çok endişelenirsen kalp atışlarını dinlet demis. burdaki gibi tüm sıkıntımı yazdım. o da dediğim gibi hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yok demiş. aslında bu ikinci gebeliğin fakat ilk gebeligimde böyle birşey yaşamadım. bir de hamileliğinin başından beri riskliydi once düşük tehlikem vardı uzunca bir süre bulantılarım çok oldu su bile içemedim 1 ay kadar serumla beslendim, vycudum susuz kaldigi icin damar yolu actiklarinda damar patliyordu ve çalışmak zorunda olduğum için kolumun damar yoluyla ise gidiyordum patlamayan bir damar bulduğumuzda sabitliyoduk koluma işe öyle gidiyodum gelince serum takiliyodum düşük tehlikesini atlattık bu defa da plasentam aşağıda ve beni epeyce zorluyor. hal boyle olunca baştan beri hep ni tedirginlik hep bi evham oldu işte malesef

Doktorumun bana soyledıklerını soyledım. Kötü bir dusunce kasıt yok burda . Sizin fevri yorumunuz nedir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…