- 20 Ekim 2014
- 172
- 488
- 78
- 38
- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
-
Yaaa bilelim tabi de gel de içimize anlatZaman ne kadar da hizli geciyor...ne gereksiz kaygi yapmisim. hamilelik gunlerimi cok ozledim... kiymetini bilin sevgili hamileler...
22.haftadan sonra net olarak hissetmeye başladım.. Ama hiç bir zaman cok hareketli değildi. Hamileliğim boyunca Coğu gün hissetmezdim bile. Acaba bi problem mi var dıye çok kaygılıydım..Yaaa bilelim tabi de gel de içimize anlat.20. haftamda hissedemiyorum demişssin. İlk nezaman hissettin merak ettim. Ben de 20. hafta içindeyim bazen içimde süzülmeler hissediyor gibiyim ama bebek mi bağırsak mı bilemiyorum. Net hissii çok merak ediyorum..
İçimi rahatlattın bugün 20. haftayı bitiriyoruz ama ben hala işte bu bebeğim diyebileceğim bişi hissetmiyorum diye nette aramalardayım sürekli . Demekki bizim bebişler böyle . Bir de anneleri sakin kalmayı öğrense iyi olucak22.haftadan sonra net olarak hissetmeye başladım.. Ama hiç bir zaman cok hareketli değildi. Hamileliğim boyunca Coğu gün hissetmezdim bile. Acaba bi problem mi var dıye çok kaygılıydım..
Bencede biz daha sakin kalmalıyız yada kalmalıydım.. Her gününü ayrı stres altında geçirme sakın. Bazı bebekler daha gec yada daha az hissedilebiliyo. Eger doktor kontrollerinde hersey yolundaysa kafana hiiçççççç takma derim.İçimi rahatlattın bugün 20. haftayı bitiriyoruz ama ben hala işte bu bebeğim diyebileceğim bişi hissetmiyorum diye nette aramalardayım sürekli . Demekki bizim bebişler böyle . Bir de anneleri sakin kalmayı öğrense iyi olucak
Ay kizlarr ben de 21. Hafta icersindeyim Ilk hamileligim 19. Haftdan beri hissediyorum şimdi ise dışarıdan baktigimda bile gözle görülür şekilde hareketleri seçiliyor yani bu normal mi acaba yada benim bebis daha mi büyük yoksa zaten son adet tarihimi de tam hatırlamıyorum siz ne diyorsunuz normal.midir ki22.haftadan sonra net olarak hissetmeye başladım.. Ama hiç bir zaman cok hareketli değildi. Hamileliğim boyunca Coğu gün hissetmezdim bile. Acaba bi problem mi var dıye çok kaygılıydım..
cnm tıbben herzaman son adet tarihin baz alınır istisnai geç döllenme olabilirse son adet tarihinde hesaplanan haftadan daha küçük olur veya üstüne adet görmüşsen büyük olabilir ama ultrason ölçümlerinde hemen çıkıyor bunlar dr ne dediyse onu baz al..Ay kizlarr ben de 21. Hafta icersindeyim Ilk hamileligim 19. Haftdan beri hissediyorum şimdi ise dışarıdan baktigimda bile gözle görülür şekilde hareketleri seçiliyor yani bu normal mi acaba yada benim bebis daha mi büyük yoksa zaten son adet tarihimi de tam hatırlamıyorum siz ne diyorsunuz normal.midir ki
Teşekkür ederim canım sağolasın sağlıcakla al kucağına bebisinicnm tıbben herzaman son adet tarihin baz alınır istisnai geç döllenme olabilirse son adet tarihinde hesaplanan haftadan daha küçük olur veya üstüne adet görmüşsen büyük olabilir ama ultrason ölçümlerinde hemen çıkıyor bunlar dr ne dediyse onu baz al..
amin cnm cümlemiz inşallah..Teşekkür ederim canım sağolasın sağlıcakla al kucağına bebisini
22.haftadan sonra net olarak hissetmeye başladım.. Ama hiç bir zaman cok hareketli değildi. Hamileliğim boyunca Coğu gün hissetmezdim bile. Acaba bi problem mi var dıye çok kaygılıydım..
Aynı ben :) 22 haftanın içindeyim ama öyle tam tekmeleri çok nadir. Zaten gündüz hafif hareketler, akşam eve gidip uzanınca hissediyorum daha çok. Sanırım tembel bebeklerin anneleriyiz :)İçimi rahatlattın bugün 20. haftayı bitiriyoruz ama ben hala işte bu bebeğim diyebileceğim bişi hissetmiyorum diye nette aramalardayım sürekli . Demekki bizim bebişler böyle . Bir de anneleri sakin kalmayı öğrense iyi olucak
Ben 21 haftalogim ilk hamileliğin elini karnma kyup dinlemedkce hiisetmyrm acaba ilk dye mi . Sizce neden olblr yzu kyun mu yataym ne yapablrm?artık hissedebilirsin bence canım.....
o tık tık diye ses kesin bebişin hareketidir...
ama sadece kendini dinlediğin zaman koltuğa uzanıpta elini karnında gezdirdiğin vakit.....
ben 12. haftamdan sonra hissetmeye başlamıştım hep gaz sanıyodum ama...
görümcem dedi okadar gaz hareketi olurmu hiç insanda diye....
şu sıralar tekmelerini pek hissedemezsin ama karnın şekillenebilir....
bu kadar hissetmek mümkün mü gerçekten !Valla rekor bende :))))) ben 10 haftalıkken bebeğimin hissediyordum.12. haftamda minicik dönüşlerini , şuan 16.haftamdayım ve elimin altında resmen yüzüyor şimdi , özellikle akşamları ve hep aynı saatlerde oluyor.Her akşam onu hissetmeden uyuyamıyorum. Biraz sessizlik olsa bir iki karnımı oynatıyorum oda hemen bana tepki veriyor. Bu ikinci bebişim. ılkinde geç hissetmiştim gerçekten.
yok canım öyle şey mi olur o zaman vucutta kan dolaşır mı hiç tabii ki sadece sola yatmayacaksın ama saga fazla yüklenmeyeceksin yanı dıyelım saga 5 dakka yatıyorsan sola 15 dakıka yatacaksın . tek tarafa yatarsak kan toplanır orası morarır kan akışı olmaz bu da hem bebege hem bize zararlı öyle sacma bir şey olur mu hç faydalı değil zararlı . sadece sağa aşırı yüklenme nrmalden az yat demek isteniyor12deyim bende. hiçbişey hissettigim yok malesef..
burda tecrubelı anneler de var, kaçıncı haftadan itibaren sola yatmaya basladınız? sımdıden baslasam 6 ay sadece sola yatılır mı yahu? 2 gecedir yatayım dedim, sol omzum kolum agrıyor
bende ürekli pıt pıt hissediyorum ama o pıt pıtlara hıçkırık diyorlar dogrumu bilmiyorumBen suan 20. haftamin icindeyim ikiz gebelik. Arada bir pit pit birşeyler hissediyorum ama daha oyle tekme vs filan yok. Doktorum daha erken gazdir o filan diye kafa buluyor benimle ama :) merak ediyorum ne zaman tam olarak hissederim acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?