- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
-
Kizlar seker yuklemesi yapildi bugun 50 mg lik. 168 cikti sekerim.sizin sekerler nasil? Doktor bayramdan sonra 100 mg lik yaoacagiz dedi.
bende 8 ayın içindeyim ve kızım olcak Allahın izniyle kıslarr müzik duymaya gelmiyorr benimmm kısss oynamaya başlıyorr bende onu izliyorumm karnımın bir sağa bir sola gidişini sürekli müzik dinler oldukk
İnşallah benimkide o kadar büyür ve bende yaparım. Tahmini ne kadarlıkken hissedebiliyorsun
bu günleri çok özlicez belkide.bende 6 aylık hamileyim benimde kız bebeişim olcak hayırlısıylamüzik dinletmeyi denemedim hiç bugün denicem bakalım
BNDE5 AYLIGIM 4 AY SONRA KUCAMDA OLCAK AMA COK KORKUYORUM DOGUMDAN ILK BU CUNKU
bende korkmuyorum desem yalan olur çünkü benimde ilk bebeğim buarada 6 aylık yazmışım yanlışlıkla 5 aylığım bende martın başı gbi bekliyoruz miniği.senin son adet tarihin neydi cnm?
bende martın8 kucagma alcam doktorum oyle dıyor allah yardım cımız olsun cunku ondan baska kımse olmıcak o an yanımızda
bende korkmuyorum desem yalan olur çünkü benimde ilk bebeğim buarada 6 aylık yazmışım yanlışlıkla 5 aylığım bende martın başı gbi bekliyoruz miniği.senin son adet tarihin neydi cnm?
bu günleri çok özlicez belkide.bende 6 aylık hamileyim benimde kız bebeişim olcak hayırlısıylamüzik dinletmeyi denemedim hiç bugün denicem bakalım
BNDE5 AYLIGIM 4 AY SONRA KUCAMDA OLCAK AMA COK KORKUYORUM DOGUMDAN ILK BU CUNKU
ya bu aradadaseker yuklemesı ne gereklı bırseymı
rabbim size bağışlasın canım yavaş yavaş hareketlerini hissedersin zaten çünkü 5.-6. aydan itibaren daha net hissettiriyorr kendini miniklerr ben 8i bitiricem hıçkırığını bile hissediyorumm yavrumunn
benimde ilk bebeğimm.. bende korkmuyorum desem yalan olurr çok yaklaştım hemde hayırlısı olsunn canımm ilk zamanlarda korku daha çok oluyor ama şuan hemen doğum yapcak gibiyimm ve normal istiyorum
6. ayda yapılmıştı sanırsam bana canım genelde yapılan birşey ne kadar gerekli bilemicem .. bana 75 gr vermişlerdii nsıl içtim bilemiyorumm
rabbim size bağışlasın canım yavaş yavaş hareketlerini hissedersin zaten çünkü 5.-6. aydan itibaren daha net hissettiriyorr kendini miniklerr ben 8i bitiricem hıçkırığını bile hissediyorumm yavrumunn
benimde ilk bebeğimm.. bende korkmuyorum desem yalan olurr çok yaklaştım hemde hayırlısı olsunn canımm ilk zamanlarda korku daha çok oluyor ama şuan hemen doğum yapcak gibiyimm ve normal istiyorum
6. ayda yapılmıştı sanırsam bana canım genelde yapılan birşey ne kadar gerekli bilemicem .. bana 75 gr vermişlerdii nsıl içtim bilemiyorumm
neden normaldogumkı ya nasıl yapcan ordan bn sezeryanıstıyorum valla
Zaman ne kadar da hizli geciyor...ne gereksiz kaygi yapmisim. hamilelik gunlerimi cok ozledim... kiymetini bilin sevgili hamileler...20. Haftada hala hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?