Bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları

11+4 günlük hamileyim aranıza yeni katıldım arkadaşlar ama günlük okuyordum arastiriyordum . Normalmi bilmiyorum annelik duygularim gelismemismi dir nedir sevgi duyamiyorum ( sadece merak sizce duygularim degisirmi ???

İnan dogdugunda kucaginiza aldiginizda bir garip oluyorsunuz. O zaman dahi sevip sevmediginizi algilayamiyor kendinizi suclu hissediyorsunuz. Emzirme denen bir olay oldugu bilinir ama yeni dogan birbebegin nerdeyse yapisik bebek edasiyla emmesi bazen bunaltiyor bazen sikiyor bumu dedirte biliyor. Garip bir duygu. Sonra bir bag olusuyor kendiliginden kopamiyorsunuz. İnanin ilk iki ay tedaviyle cok istiyerek bebegime kavusmama ragmen dogumdan sonraki iki aysevip sevmedigimi anliyamadim. Hamilelik doneminde sevgiye gelince ona bir sey olma korkusu sanirim sevginin onune gectiginden bazi seyler algilanamiyor.

bazen sabah kahvaltısından sonra aksama kadar bır sey yemedıgım oluyor bı anormallık mı var gercı hamıle olmadıgım zamanalrda da cogu zaman uc gun yemek yemdıgım oluyordu bunye meselesımıdır

Masabaşı işim olduğu için genelde oturuyorum.Ve farkında olmadan bacak bacaküstüne atıyorum.Sıkıştığında daha çok hareket ediyor,hemen indiriyorum.Ben sırt üstü uzandığımda değilde otururken daha çok hissediyorum kıpırtılarını.Bunu 13.haftamda hissetmeye başladım.17-18den sonra daha belirginleşti.Şu an 21.haftadayız,cinsiyetini bilmiyoruz ama hareketli bi bebek olduğu kesin...Darısı bütün isteyenlerin başına...

teyzeleri biz 18 haftalığız ve galibaa anneye biraz düşkünüz 2 gün önce sabah onun ilk tekmesiyle uyandım bişey farkettim benim elim karnımda olduğunda bütün günde olsa hiç durmadan tekmeliyo ama bi başkası elini koyduğunda duruyo yanında bende elimi koyarsam öyle başkasına tekmesini gösteriyo oğluşum

Son düzenleme:
Reactions: iiz

benimde kıpır kıpır bişiler oluyor ama emin olamıyorum gaz mı yoksa bebikmi sağ tarafımda hissediyorum hep aynı noktada bi kıpırtı kızımmı yoksa orda bişi mi var karnım mı şişiyor emin olamıyorum

bebeğin o canım elini koy ve sadece dinle tadını çıkar karnındaki o bi noktadaki şişlik ve sertlik bebeğin bir yerini oraya yaslamış benimde çok oluyo habire karnıma yaslanıyo oğluşum elimin altında onun küçücük bedenini hissetmek çok güzel bişey başkası elleyince de kaçıyo benim ufaklık

Son düzenleme:
bebegımın haraketlerını sankı artık hıssetmıyorum yoksa bana mı oyle gelıyor sızınde boyle oldu mu veya oluyormu

evet canım arada benim de oluyo ama en fazla yarım gün kadar hissetmediğim oldu şu ana kadar, eşime diyorum kaçtı saklandı istemiyo seni, inşallah sende duyucaksın içini ferah tut

benim bu gün tam 3 ayım bitti ama hala duyamadım ne zaman hissedeceğim peki ben

19. veya 20. haftaya kadar hissetmedim ben ilk gebelik olduğu için. Ama önce damar atması gibi, sonra sanki pıt diye bir minik balon patlaması, şimdi ise minik tekmeler şeklinde hissediyorum. Rabbim sana da vakti gelince hayırlısıyla hissetmeyi nasib etsin ama maalesef daha zaman var önünde :)

Arkadaslar bebegimin ilk hareketlerini hissediyirum simdi kelebek kanadina filan benzemiyor bildigin tekme bu :) saka bir yana hskikaten icerde birsry yer degistiriyir.kek yiyip yuzukuyun yattim.allah herjese yasatsun bu duyguyu

Kizlar seker yuklemesi yapildi bugun 50 mg lik. 168 cikti sekerim.sizin sekerler nasil? Doktor bayramdan sonra 100 mg lik yaoacagiz dedi.

bende 8 ayın içindeyim ve kızım olcak Allahın izniyle kıslarr müzik duymaya gelmiyorr benimmm kısss oynamaya başlıyorr bende onu izliyorumm karnımın bir sağa bir sola gidişini sürekli müzik dinler oldukk

benim oğluşum kesin futbolcu olacak onu anladım 14.haftada başladı tekmelemeye şimdi 17. haftadayım bildiğin vurdumu ben yerimden zıplıyorum alışamadım hala tekmelerine ileriki ayları düşünemiyorum sanırım baya baya can yakıyorlar

kızlar 20.haftam bitmek üzere bebeğim mi kımıldıyor gaz mı var anlamadım.göbegimiz altıyla kasıklarımın üstünde sanki gaz patlaması gibi :) bişiler oluyo arkadşında dediği gibi küçük balon patlaması gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…