kızlar bu 2 rekat namaz ve dua yı bende yapcam yatmadan önce yapayım diyorum paylaşandan allah razı olsun rabbim evladına kavuştursun.
yarabbi biz kullarına hürmet et ellerimizi açtık sen geri cevirme duamızı bu gece yapacağımız bu duaları kabul buyur allahım amin.
kızlar bu 2 rekat namaz ve dua yı bende yapcam yatmadan önce yapayım diyorum paylaşandan allah razı olsun rabbim evladına kavuştursun.
yarabbi biz kullarına hürmet et ellerimizi açtık sen geri cevirme duamızı bu gece yapacağımız bu duaları kabul buyur allahım amin.
blga duya devam ediyomusun inş dualarımız kabul olur anne oluruz
canim ben sanirim hamileyim idrar testinde pozitif cikti ve 2 haftalik ildugu cikti testte.pazartesi kan taesi yaptiricam sonucu yazicam
Allah hepimizin kalbine göre versinn. en kısa zamanda cocuk nasip etsin inşş hayırlısıylaa
ayyinş kan testide pozitif çıkar...böyle haberleri almak beni çok mutlu ediyo sonucu bekliyrm hayırlı haberler yazarsın inş.
bende öyle çok istiyorumki çift çizgiyi görmek
kul55 devam ediyomusun duaya ben hala devam ediyorum[/QUOTE77
7 gün devam ettim namaza ve duaya...allah hepimizin dualarını kabul etsin sende bebeğini hayırlısıyla dünyaya getir inş...
kizlaar ben gecen persembe basladim duaya dun son yani 7 gunu tamamldam insallah rabbim kabul eder hepimizn dualarini gerci adetime daha var ama bakalim hayirlisi
inşallah cümlemize nasip etsin o güzelliği rabbimdua...özlem sen ne zamandan beri istiyosun bebek.
canim biz 3 yildir ugrasiyoruz 2 ay once tup bebek dendik olmadi bakalm hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?