bebek hasreti çekenler...

kızlar bu 2 rekat namaz ve dua yı bende yapcam yatmadan önce yapayım diyorum paylaşandan allah razı olsun rabbim evladına kavuştursun.
yarabbi biz kullarına hürmet et ellerimizi açtık sen geri cevirme duamızı bu gece yapacağımız bu duaları kabul buyur allahım amin.

Aminnnnnn

amin amin amin...hepimize nasipp eder inş rabbim...anne diyenimiz olsun inş

güzel bir konu olmuş.bende 10 aydır bebek hasreti çekiyorum.inş rabbim daha fazla bekletmez.bugün adetimin 3. günü bu perşembe bende başlayıp okuyayım o duayı inş vesile olur.

Allah hepimizin kalbine göre versinn. en kısa zamanda cocuk nasip etsin inşş hayırlısıylaa

canim ben sanirim hamileyim idrar testinde pozitif cikti ve 2 haftalik ildugu cikti testte.pazartesi kan taesi yaptiricam sonucu yazicam

ayy inş kan testide pozitif çıkar...böyle haberleri almak beni çok mutlu ediyo sonucu bekliyrm hayırlı haberler yazarsın inş.
bende öyle çok istiyorumki çift çizgiyi görmek

ayy inş kan testide pozitif çıkar...böyle haberleri almak beni çok mutlu ediyo sonucu bekliyrm hayırlı haberler yazarsın inş.
bende öyle çok istiyorumki çift çizgiyi görmek

canim allah sanada görmeyi nasip etsin kanda cikmasada cift cizgiyi görüp mutlu olmak cok güzeldi,ama insallah cikar kandada:84:

konunun sohbet içerikli olması sebebiyle
genel gebelik başlığı altına taşıyorum
bütün sohbet başlıkları bi arada olsun diye
uzun zamandır gebelik başlığı editorsüz olduğu için biraz
karışıklıklar olmuş
ufak tefek düzeltmeleri hoş göreceğinizi umarak
keyifli paylaşımlar diliyorum

kizlaar ben gecen persembe basladim duaya dun son yani 7 gunu tamamldam insallah rabbim kabul eder hepimizn dualarini gerci adetime daha var ama bakalim hayirlisi

kul55 devam ediyomusun duaya ben hala devam ediyorum[/QUOTE77

7 gün devam ettim namaza ve duaya...allah hepimizin dualarını kabul etsin sende bebeğini hayırlısıyla dünyaya getir inş...

Son düzenleme:
kizlaar ben gecen persembe basladim duaya dun son yani 7 gunu tamamldam insallah rabbim kabul eder hepimizn dualarini gerci adetime daha var ama bakalim hayirlisi

inşallah cümlemize nasip etsin o güzelliği rabbimdua...özlem sen ne zamandan beri istiyosun bebek.

canim biz 3 yildir ugrasiyoruz 2 ay once tup bebek dendik olmadi bakalm hayirlisi

canim heralde dularim ise yaradi diye dusunuyorum adetim 4 gun gecikti ama daha test yapmadim korkuyorum negatif cikar diye insallah allah dualarimizi kabul etmistr sence ne yapmaliyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…